الان مقادیرش تو ذهنم نیست،
تو یه قابلمه کوچیک شیره درست میکنی یعنی آب و شکر رو هم میزنی تا حل شه، زعفرون که از قبل دم کردی، گلاب و کمی هل رو آخرسر توش میریزی و زیرشو خیلی کم میکنی درحدی که فقط گرم بمونه
آرد رو تو ماهیتابه خوب تفت میدی که رنگش عوض شه ولی مواظب باش نسوزه، بعد روغن رو به آرد اضافه میکنی و هم میزنی تا آرد کاملا آغشته بشه و بعد هم شیره رو که درست کردی در ۳-۴ نوبت به ماهیتابه اضافه میکنی و هم میزنی وقتی ترکیبت نرم و لطیف شد و همش وسط ماهیتابه جمع میشد دیگه شیره کافیه و حلوا آمادست