سلام.آقا هستم.
اول اینکه به هیچ عنوان چای اول رو نخور.
بعد،یه هندونه حدود ۵ کیلویی رسیده بخر که هیچ جاش زخمی و سوراخ نباشه.اونو درسته توی یه دیگ بزرگ بجوشون.اینقدر باید بجوشه که دست که میزنی معلوم بشه داخلش خوب پخته شده.کمی طول میکشه.
وقتی پخت از دیگ بیارش بیرون و بذار خنک شه.میشکافیش و محتویات داخلش رو با کمی از قسمت سفیدش،آب میگیری و بعد صافش میکنی.تا خنکه یه لیوان ازش بخور.بقیه ش رو هم بذار تو یخچال و روزی دو سه لیوان ازش بعد از اینکه کمی ولرم شد،بخور.
این کارو ادامه بده.
معجزه ش رو میبینی.