سالهاست اسهال دارم .
تجهیزات پزشکی _آزمایشگاهی در تشخیص علت بیماری عاجز و ناتوان بودند.
خودم شروع به مطالعه کردم.
هر داروی شیمیایی و گیاهی را مصرف کردم بی تاثیر بود.
بقراط (پدر علم پزشکی):شیرینی یکبار پیروزی به تلخی صد بار شکست می ارزد.
به صورت تصادفی و معجزه با خیارشور تخمیری خوب شدم .
بقراط : باید غذایتان دارویتان باشد.
خیارشورهای تخمیری سرشار از باکتری های روده میباشد.
خیارشور تخمیری منبع ای شگفت انگیز از باکتری های روده میباشد.
باکتری های روده پروبیوتیک نامیده میشوند.
خیارشور تخمیری خواص پروبیوتیک دارد.
نقش پروبیوتیک ها در پیشگیری و بهبودی علائم بیماری ها:
پروبیوتیک ها به احیا و رشد باکتری های مفید مخاطی بویژه در رودها کمک شایانی میکنند.
در صورت صورت بهم خوردن باکتری های روده اختلال در عملکرد رودها رخ میدهد که میتواند سبب بروز آگنه،آلرژی غذایی،خستگی مفرط، افسردگی، سردرد و شایعتراز همه (اغلب)دچار اسهال مزمن میشود.
بنابراین به این نتیجه رسیدم که باکتری های روده ام از بین رفتن.
با تمام شدن خیارشورها بیماری برگشت.
نام این بیماری دیسبیوسیس(کاهش پروبیوتیک ها) میباشد.
از یک پسر پرسیدم یک خیارشوری درست کردم که فقط با آب نمک و خیار بود .
سرکه، فلفل ،سیر و ...بکار نبردم.
گفت به این مدل خیارشور میگویند خیارشور تخمیری.
گفت مادر بزرگم قابله (مامای قدیم) بود ،
ولی فوت کرد.
باید گاز را به حمام ببری و یک ظرف آب روی آن بگذاری (انکوباتور ، گرمخانه)خیارها را به حمام انتقاق دهی.دیگه اطلاعات بیشتری نداد.
دقیقان درست میگفت زمانی که خودم به صورت تصادفی و معجزه درستش کردم هوا شرجی (گرم و مرطوب)بود.
گرما باعث نفوذ نمک به درون خیار میشود.
نفوذ نمک به درون خیار تحت فرآیند اسمز (گذرندگی) صورت میگیرد.
گرما در فرایند اسمز نقش اساسی دارد.
جاکوب وانت هوف به خاطر این معادله برند جایز نوبل شد .
اسمز =دما فشار غلظت pvt
طرز تهیه خیارشور تخمیری را خاستم.