نگاه اگه پای گوساله که خواص زیادی داره بر خلاف گوشتش که میگن خوردن زیادش خوب نیست قلمش خیلی خوبه برا انواع شکستگی یا هر چی
اون که گفتم جدا بپزی برا اون بود که بعضی قصابیا قلم گوساله و سفید میکنن موهاشو با پوست میفروشن اونجوری حتما باید بوی بدش یه دور گرفته بشه تو آب جدا بپزی و بریزی دور
ولی اگه قلم میخری بنظرم همینجوری بخر بعد خودت پوست روش و در بیار خب؟؟
که فقط قلمش بمونه سفید و خوشگل اینجوری دیگه نمیخواد آبشو بریزی دور
بعد قلم بنداز داخل زود پز با یه مقدار نمک درش و ببند یه ساعت بپزه وقتی له شد و نرم
از زود پز درش بیار و بریزش توی قابلمه یا همون توی زود پز بذار باشه پیاز و خورد کن به موادت اضافه کن توی همون آب
بعد سیر چند حبه و زردچوبه و فلفل سیاه و بلغور ذرت خورد شده یه مقدار کم
بعد در زود پز و ببند بذار کاملا بپزه و نرم تر سه خیلیییی خوشمزه میشه خیلیییی
این روش و امتحان کن