من اصولا فیله مرغ استفاده میکنم ولی در کل برای مزه دار کردن
فلفل سیاه و نمک یه کوچولو زردچوبه و پودر پیاز و زعفران دم کرده و خیلی کم آبلیمو میزنم و جای نمک عصاره جوجه کباب الیت رو مدر میکنم و قشنگ به مرغم آغشته میکنم و اگه وقت داشته باشم ۲۴ ساعت میزارم تو یخچال نداشته باشم هم حداقل یکی دوساعت میزارم
بعد اگه فیله باشه با بیفتک کوب یکم میکوبم اگرم که تکه های بزرگ مثل رون و سینه باشه که هیچ بدون کوبیدن
اول تو آرد سفید غلت میدم بعد تو آب و یخ میندازم و بعد تو آرد سوخاری غلت میدم و در نهایت روغن روش اسپری میکنم و میزارم تو سرخ کن