2737
2734
عنوان

راز خمیر نشدن کیک

130 بازدید | 24 پست

سلام.خانما من کیک که درست میکنم از تستر درمیارم خوبه ولی یه ساعتی که میگذره خمیر میشه.

بنظرتون چرا.البته بگم که سریع از تستر درمیارم.بعد تو یه ظرف پلاستیکی میذارم داخل یخچال بنظرتون اشتباهم کجاس؟

همه ی اینی که گفتی اشتباس جانم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731

به جای شیر یا آب،ماست بریز 

وقتی گذاشتی تو ظرف در دار دو سه حبه قند بنداز توش

گیر کردم تو شبی که٫٫٫٫گفتی باید جدا شیم٫٫٫٫چشامو وا میکنم میبندم٫٫٫٫پیشم شاید تو باشی°°°عضو گروه قرمز مانکن های زیبا❤️وزن اولیه ۸۸ ... وزن هدف 60🔒:)
2740

باید بزاری روی یه توری فلزی تا گرما و بخارش کاملا خارج بشه، حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه، بعد بزار تو ظرف پلاستیکی و یخچال ، ایراد کارت همینه

دختری از سادات هستم. بر دشمن مرتضی علی لعنت،ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم. خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خب چکارش کنم؟

وقتی در اوردی برعکسش کن تا خنک بشه،البته بستگی داره چه کیکی میپزی،تو دمای محیط که خنک شد،بعد بذار یخچال،

البته دمای تستر هم احتمالا زیاده که توش خمیر میمونه،یا مایعات به نسبت بیشترن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز