موادش و براتون عکسشو فرستادم
آب و کره رو میذاربد روی گاز وقتی شروع به حباب زدن کرد همه آرد رو اضافه میکنید و حدود سه دقه هم میزنید
انتقالش میدید یه ظرف دیگه تا از داغی بیوفته و ولرم که شد چهار تا تخم مرغ رو تو کاسه جداگونه با چنگال بزنید همزن رو روشن کنید و تخم مرغ رو تو سه مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر چسبناکی بدست بیاد واخر سر هم نصف قاشق چ وانیل و نصف ق م بکینگ پودر اضافه کنید و تو سینی فر ماسوره بزنید البته یه ربع قبلش فر روشن باشه با دمای بالا