سس بشامل شیر ۲ پیمانه کره ۲ قاشق غذاخوری کره آرد ۲ قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم کره رو داخل ظرفی میریزیم و میزاریم روی حرارت تا ذوب بشه. آرد رو اضافه می کنیم چند دقیقه تفت می دیم تا طلایی بشه شیر رو اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم بعد از اینکه شیر جوشید چند دقیقه طول می کشه تا غلیظ بشه. نمک و فلفل رو اضافه می کنیم مرتب هم می زنیم تا قوام پیدا کند. باید غلظتش مثل عکس زیر بشه به این غلظت که رسید سس بشامل آمادست.