آرد سه تا چهار لیوان(فرانسوی)
شیر ولرم یک لیوان
یک عدد تخم مرغ کامل+یک عدد سفیده
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک قاشق چایخوری
ماست چهار قاشق غذاخوری
روغن مایع یا کره ذوب شده پنجاه گرم
برای رومال
یک عدد زرده تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری ماست
زعفران ساییده نوک چاقو(دلبخواه)
کنجد
شیر، تخم مرغ،شکر،خمیرمایه، روغن و ماست رو باهم زن دستی یا قاشق مخلوط میکنم و به آرد و نمک اضافه میکنیم
مواد رو خوب ورز میدیم
خمیر نباید خیلی سفت یا چسبناک باشه
اگر سفت بود کمی شیر و اگر زیادی چسبناک بود کمی آرد بهش اضافه میکنم
خمیرمون حدود یک تا یک و نیم ساعت استراحت احتیاج داره
بعد از اینکه دوبرابر شد پفش رو بادست میگیریم و توی سینی فر پهنش میکنم
رومال میزنیم و کنجد میپاشیم
حدود بیست دقیقه استراحت میدیم
بعد توی فر از قبل گرم شده میذاریم
من توی توستر درست کردم حدود بیست دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه
نونم که پف کرد و پخت شعله ی بالا رو روشن کردم تا روی نونم طلایی بشه
نون فوق العاده خوشمزه ایی میشه و صد البته مقوی
برای وعده ی صبحانه بسیار مفیده
نوش جان