عزیزم من همیشه مرغ کامل شکمشو از وسط یه قاچ کامل میزنم که قشنگتر سرخ بشه بافت مرغ ...
اول میام مرغ داخل یه ظرف پر آب غوطه ور میکنم و داخل آبش ؛ نمک . زردچوبه . زعفران و آب لیمو . برگ بو میریزم و میزارم دو ساعت یا سه ساعت بمونه که کاملا بوی زهمش از بین بره ( این کارا همیشه یه شب قبل انجام میدم که خوشمزه باشه مرغم )
بعدش از آب میکشمش میزارمش داخل به ظرفی ، مجدد روش زعفران و کمی آبلیمو و فلفل سیاه و پیاز خلالی میزارم بمونه تا فردا صبحش که مزه دار بشه کاملا
داخل شکمشو هرچی خواستی بزارم . ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الا ۴۰ دقیقه بزار داخل هواپز . ۲ الا۳ بارم کره اب شده و زعفران روش رومال کن کن که بافت مرغت لذیدو نرم و آبدار باشه ... بعدش نوشه جان کنید . ) البته مرغ من حدودا ۱ الا ۱/۵۰۰ وزنشه و سریع پخته میشه