2737
2739

لازم نیست

مزه دار کن

بعد با مواد دلخواهت شکمشو پر کن و بدوز

بعدم بزار تو هواپز(تو دفترچه هواپزتون نوشته تایم مرغ چقدره و چ‌دمایی)

میتونی سیب زمینی و هویج یا کلا دورچین موردعلاقتو هم بعدش بزاری

از نو شکوفه کن ، به همه ثابت کن پژمردگی خرافه است...💚✨🌱
لازم نیست مزه دار کن بعد با مواد دلخواهت شکمشو پر کن و بدوز بعدم بزار تو هواپز(تو دفترچه هواپزتون ...

ممنون عزیزم،هواپزم سیب زمینی رو خیلی خشک میکنه مرغ زیاد خشک نمیشه؟

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷



2731
ممنون عزیزم،هواپزم سیب زمینی رو خیلی خشک میکنه مرغ زیاد خشک نمیشه؟

شاید تایم زیاد میزاری بمونه

یا هم میتونی با اسپری روغن یا براش یخورده روغن بزنی ک خشک نشه

از نو شکوفه کن ، به همه ثابت کن پژمردگی خرافه است...💚✨🌱
شاید تایم زیاد میزاری بمونه یا هم میتونی با اسپری روغن یا براش یخورده روغن بزنی ک خشک نشه

تایمی که خود دستگاه میده رو میزنم یه بارم دماشو کم کردم بازم خشک شد،تازه خریدم فعلا زیاد باهاش کار نکردم

تایمی که خود دستگاه میده رو میزنم یه بارم دماشو کم کردم بازم خشک شد،تازه خریدم فعلا زیاد باهاش کار ن ...

معمولا تایم خودشون و دمای خودشون یکم اغراقه.

ولی درسته عزیزم چندبار استفاده کنی دستت میاد

از نو شکوفه کن ، به همه ثابت کن پژمردگی خرافه است...💚✨🌱
2740
معمولا تایم خودشون و دمای خودشون یکم اغراقه. ولی درسته عزیزم چندبار استفاده کنی دستت میاد

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم،به نظر شما برای مرغ شکم پر چه دما و تایمی مناسبه؟

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم،به نظر شما برای مرغ شکم پر چه دما و تایمی مناسبه؟

قطعا بیش از یکساعت با دمای ۱۵۰

چک کنید نیاز داشت باز بزارید

من با هواپز شیائومی دمای ۱۵۰ ، همیشه ۶۰ دقیقه چک میکنم ، جوجه باشه میپزه مرغ بزرگ و بالغ باشه ۷۰،۸۰ دقیقه زمان میبره

از نو شکوفه کن ، به همه ثابت کن پژمردگی خرافه است...💚✨🌱

عزیزم من همیشه مرغ کامل شکمشو از وسط یه قاچ کامل میزنم که قشنگتر سرخ بشه بافت مرغ ... 

اول میام مرغ داخل یه ظرف پر آب غوطه ور میکنم و داخل آبش ؛ نمک . زردچوبه . زعفران و آب لیمو . برگ بو میریزم و میزارم دو ساعت یا سه ساعت بمونه که کاملا بوی زهمش از بین بره ( این کارا همیشه یه شب قبل انجام میدم که خوشمزه باشه مرغم )

بعدش از آب میکشمش  میزارمش داخل به ظرفی  ، مجدد روش زعفران و کمی آبلیمو و فلفل سیاه و پیاز خلالی میزارم بمونه تا فردا صبحش که مزه دار بشه کاملا


داخل شکمشو هرچی خواستی بزارم . ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ الا ۴۰ دقیقه بزار داخل هواپز . ۲ الا۳ بارم کره اب شده و زعفران روش رومال کن کن که بافت مرغت لذیدو نرم و آبدار باشه ... بعدش نوشه جان کنید . ) البته مرغ من حدودا ۱ الا ۱/۵۰۰ وزنشه و سریع پخته میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز