2737
2734
سلام. عیدتون مباااااااااااااارک. اینم صبحونه روز عید من با نونای بربری خودم پز که واقعا عالی بود و توصیه می کنم حتما حتما درست کنین. نوش جون همتون. هر سوالی بود در خدمتم. برای دستور هم روی عکس کلیک کنین به همون دلیل همیشگی Shia Upload .::. نان بربری خانگی
همه جور آموزش رایگان در سایت http://www.Asooneh.ir
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2731
نه عزیز من اون نونی که می گین رو نپختم! تازه اسمش رو شنیدم بدون جوش شیرین عالی شد! راستش من توستر ندارم و فک می کنم بشه درست کرد اما فک نمی کنم بشه بیشتر از یه دونه درست کنین!
همه جور آموزش رایگان در سایت http://www.Asooneh.ir
2740
واسه رومال نون فقط ارد و اب زدید مقدارش و قوامش رو میشه بگید اردش رو از نونوایی بربری بگیریم بهتر نیست؟ من از خمیر مایه فوری استفاده میکنم یعنی با مواد خشکم مخلوط میکنم چقدر باید آب اضافه کنم بهش تا خمیر درست بشه خیلی خوشم اومد حتما درست میکنم
پیج آشپزی من در اینستاگرام ashpazi_‌ba_sayoo@
از لطف همتون ممنونم. ویدا جان! نوش جونت عزیز. سایو جان! برای رومال فقط آب و آرد بزنین. قوامش مث فرنی میشه البته یه خورده شل تر! منم برام رومالش سوال بود اما وقتی گذاشتم رو حرارت دیدم خیلی زود کناره هاش قل زد و از اون حالت روون بودن در اومد. برای آردش خب آره فک کنم بهتر باشه از نونوایی بگیرین! برای خمیر مایه فوری هم بله باید با مواد خشک تون قاطی کنین. مقدار آب تو دستور گفتم عزیز! همون 1.5 پ. همون طور که می دونی نوع آردها با هم فرق می کنه شاید یکی با همین آرد معمولی سفید درست کنه و خمیرش شل نباشه! و یکی هم مث من مجبور باشه آرد اضافه کنه.
همه جور آموزش رایگان در سایت http://www.Asooneh.ir
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز