2777
2789
عنوان

باردارها کیا واکسن آنفولانزا زدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1512 بازدید | 23 پست
من زدم هیچ عوارضی هم نداره

منم همینطور،انتی رفتی؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم  ان تیم بالاست باید امینو بدم 😔

تو ازمایش؟خب سلفری بده,آمینو ن

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
2803
ان تیم ۳.۱۶ باید امینو بدم 

آمینو ندی بهتره،چون از کیسه آب نمونه میگیرن ویکم خطریه،سلفری ولی ازمایش خونه

آمینو ندی بهتره،چون از کیسه آب نمونه میگیرن ویکم خطریه،سلفری ولی ازمایش خونه

اره ولی سلفری هم اگه مثبت شه باز باید همون امینو رو انجام بدم 

هزینه ی دو تاش برام سخته یدفعه ای همون امینو رو میرم انشالله خدا برام خوب بخواد 

تو چه خبر تعیین جنسیت جوجه ها رفتی 😍😍

نی نی من دختره قربونش برم 🥰

اره ولی سلفری هم اگه مثبت شه باز باید همون امینو رو انجام بدم  هزینه ی دو تاش برام سخته یدفعه ...

انشاالله که خیره عزیزم،خیلیا این ازمایشو دادن و هیچ مشکلی نداشته.خداروشکر خداحفظش کنه برات

2804