2777
2789

پریودم 7 روزه عقب افتاده چهار روز اورژانسی استفاده کردم امروز بی‌بی زدم مثبت بود میشه به خاطر استفاده از قرص باش کاذب باش جوابش 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️

فک نکنم.حس میکنم بارداری

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
فک نکنم.حس میکنم بارداری

نمیدونم به خدا گیج شدم نمیتونم برم آزمایش بدم  حالا قراره  باز دوباره فردا بی‌بی بزنم 

نه مثبته. مبارکه . برو تیتر بتا بده و حتما ۴۸ساعت بعد تکرارش کن . با جواب ازمایشاتت برو دکتر .انشالل ...

یعنی قرصه هورمونی چهار روز م بیشتر نیست خوردم ش به خاطر هورمون ها نیست مثبت شدنش 

فک نکنم.حس میکنم بارداری

میدونی منم اومدم تاپیک زدم گفتم هرچی  پست اول باش همونه حس ششمی 😂

2804
میدونی منم اومدم تاپیک زدم گفتم هرچی  پست اول باش همونه حس ششمی 😂

حس ششم نیستم ولی اکثرا حسام درست در میاد  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!