2777
2789

________ میشع قرص اورژانسی خورد یا خاک تو سرم شد 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

خدا رحمتت کنه خدافس

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

[QUOTE=312455020]اینهمه قرص،واست ضرر داره[/QUO6۶TE]

دندون عقلم عفونت کرده وحشتناک درد میکرد سر همین دردش جند روز  دارم آنتی بیوتیک مصرف میکنم الان باید پریود میشدم هفتم ولی هیچ  جز دوتا لک کچلو ندیدم  الانم رابطه محافظ ت نشده داشتم  خاک تو سرم شد دوتا ال دی خوردم 

😂😂😂😂😂 بذار چند ساعت بگذره بعد اورژانسی رو بخور  دقیقا نمیدونم اما تا 12 ساعت وقت داری بخ ...

تا هفتادو دو ساعت میشع خورد 

2804
عزیزم چطوری بادندون درد تونستی🤭من چن روزه دندون درد دارم حوصله ندارم باکسی حرف بزنم .ولی فک نکنم تد ...

مگ گوشون به این حرفا بدهکاره خدایا ایت دفعه رو هزمن بگذر

2805
امشب رابطه داشتی?! آخرین پری کی یود؟

آخرین پریودم 7  شهریور اره خاک تو سرم   پریود نشدم ولی مطمعنم از قبلش دوروز پیش هم یه لک کچلو خون آبه بود درد پری هم خیلی داشتم 

امشب رابطه داشتی?! آخرین پری کی یود؟

الان تمام استرس سم واس خاطر مسکن  آنتی بیتویک های ک خوردم 

2801