2737
2739
عنوان

آشپزی مامان های هنرمند آبان 88

18179 بازدید | 86 پست
قراره تو این تاپیک مامان های آبانی عزیز از آشپزی هاشون ،شیرینی هاشون ،دسر ها و خلاصه هر چیزی که دوست دارن عکس بذارن .منتظرآثار زیباتون هستم دوستای خوبم
سلاااام .زیبا هستم عضو فعااااال کلوب مامانای ابان 88 ...این افتخار نصیبم شد تا اولین غذا رو من بزارم اینجا ...
امیدوارم بقیه دوستان هم همکاری کنن.ممنون از فاطمه ی عزیز بابت این پیشنهاد خوب...

جوجه چینی:

مواد لازم :
شیر :1/2 لیوان
آرد سفید :یه لیوان
بکینگ پودر :1 قاشق عذاخوری
تخم مرغ :3 عدد
روغن مایع :2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زعفران :به مقدار لازم

طرز تهیه :
1- تخم مرغها را در یک ظرف شکسته همراه شیر با دور متوسط همزن خوب هم می زنیم بعد آرد را به مواد اضافه کرده هم می زنیم . بعد پکینگ پودر را اضافه کرده هم می زنیم و 1 ساعت خمیر را استراحت می دهیم .
2- به خمیر حاصل ادویه -نمک -فلفل و زعفران اضافه می کنیم . و فیله های مرغ را که قبلا با آبلیمو مزه دار کرده ایم در آن می ریزیم و به خمیر آغشته می کنیم . سپس فیله ها را در روغن داغ سرخ می کنیم .


vg7t0vezo1mfmfm36lr.jpg
ژله آکواریوم:
دوتا پودر ژله بلوبری رو تو دو تا لیوان آب جوش خوب حل می کنین بعد دو تا لیوان آب سر اضافه می کنین و می زارین تو یخچال نسبتا نیم بند که شد چند تا پاستیل ماهی بهش اضافه می کنین (من یادم رفت و اخر گذاشتم روش). اگه از این درختچه های مصنوعی کوچولوهم داشتین می تونی کنار ظرف بذارین کمی پودر بیسکوییت هم کنار درخت بریزین و با چند تا دونه شکلات سنگی کنارش یه جزیره درست کنین
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
اینم ناگت مرغ که برای تولد دوسالگی پسرم درست کرده بودم
گوشت چرخ شده مرغ ۵۰۰ گرم

ـ پیاز رنده شده۱ عدد

ـ پودر سیر و موسیر ۱ قاشق غذا خوری

ـ پنیر پیتزا رنده شده ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم

ـ سیر رنده شده ۱ حبه

- آرد سوخاری به میزان لازم

ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

ـ روغن برای سرخ

طرز تهیه :

آرد سوخاری و پودر سیر و موسیر و زردچوبه را مخلوط کنید . بعد مرغ ، پیاز ، سیر ، پنیر ، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و گلوله هایی از آن را به شکل دلخواهتان در آورید و در روغن سرخ کنید.
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
اینم اولین پیترایی که سالها پیش پختم...
اوایل ازدواج...
نکته: برای اینکه خمیر پیتزا خشک نشه..
1- قبل از اینکه موادش و بچینین. با آب پاش خمیر و نم بزنین...
یا
2-یک ایتکان آب خالی کنین تو سینی فر....

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
2738
کوکتل سیب زمینی و مرغ و قارچ

به اسمش شک دارم چون یه غذای من درآوردیه
مواد لازم :
5تا سیب زمینی متوسط
یه دونه تخم مرغ
کمی ارد
100گرم پنیر پیتزا
نصفه سینه مرغ
4 عددقارچ متوسط
نمک و ادویه هم به مقدار لازم
اول سیب زمنی ها رو ابپز می کنیم و بعد رنده کردن تخم مرغ رو بهش اضافه می کنی اگه احساس کردیم خمیرمون شل هستش می تونیم کمی ارد اضافه کنیم. سینه مرغ رو هم اپز و ریش ریش می کنیم . قارچ رو ورقه ورقه کرده و تفتش می دیم . بعد قارچ و مرغ و پنیرمون رو مخلوط کرده کمی ادویه اضافه می کنیم. از خمیر سیب زمینی مون یه کم برداشته و تو دستمون صاف می کنیم و مقداری از مواد میانیمون رو توش می زاریم و خمیر سیب زمینی رو گرد می کنیم و بعدم تو روغن سرخ می کنیم
ببخشید تزیین نداره چون با یه وروجک که همش داشت ناخونک می زد نمیشد کاری کرد
آپلود عکس کوچولوهای فارسی
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز