2737
2739
عنوان

یه سوال راجع به چیز کیک

8154 بازدید | 10 پست
سلام یه سوال داشتم اگر ژلاتین نداشته باشیم برای مواد میانی میشه از ژله آلوورا استفاده کرد بعد برای خامه و پنیرش از چه مارکی استفاده می کنید پنیر ماسکارپونه ندارم خونه
خوب نمیشه ها چون اون ژله طعم خودشو داره، بد میشه بنظرم عزیزم اونم الوورا ک خیلیم ژله اش حداقل اون مارکی که من استفاده کردم طعم بدی داره
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2728
پنیر ماسکارپونه بزنی بهتره دیگه چون بقیه شورن از این پنیرای بدون نمک و چربی هم میتونی استفاده کنی ، خامه هم میشه زد بد نمیشه
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
منظورم اینه که به جای پنیر هم خامه بزنی 😁
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
من پنیر لبنه و خامه از این پاکتی ها داژم البته خامه قنادی هم دارم حالا ماسکار پونه هم لازمه؟؟ ژله دارم هلو و الورا دیگه فقط پودر ژلاتین یادم رفت بگیرمم حالا ژله بزنم بد میشهه
2740
اینم دستورچیزکیک موزوگردو من... مقدارشو بدلخواه خودم درست کردم 3بسته بیسکویت مادر پودرشده (من باگوشت کوب کوبیدم چون دوست دارم حالت شنی داشته باشه) کره 100گرم ژله موزی 2 بسته موز 3 عدد گردو خردشده دو سوم لیوان خامه 200 گرم پنیرخامه ای 200 گرم وانیل شکری یک سوم قاشق چایخوری پودرقند 2قاشق غذاخوری سرخالی اول بیسکویتو با کره (ب روش بن ماری آب کنید) مخلوط کنید. ی ظرف بدلخواه من ازپیرکس بزرگ مرغ خوری استفاده کردم 2 لایه سلفون بکشید. بیسکویتای کره ای رو کف ظرف بریزید و سطحشو صاف کنید بذارید ب مدت نیم ساعت تو یخچال. دراین زمان یک بسته از ژله موزی رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید بذارید روحرارت غیرمستقیم یا ماکروفر تا ذراتش کاملا حل بشه بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. بعد درظرفی خامه و پنیرخامه ای و وانیل و پودرقندو با همزن بزنید و کم کم ژله رو بهش اضافه کنید وقتی کاملا مخلوط شد همزنو بذارید کنار و2 تا ازموزارو خردکنید وباگردو خردشده اضافه کنید. این مخلوطو بریزید رو بیسکویتا و دوباره بذارید تو یخچال برای 2 3 تا خودش بگیره. برای لایه ی آخره یک موزو حلقه حلقه میکنیم میچینیم رو سطح چیزکیک و روش یک بسته ژله موزی (ب روش معمولی نوشته شده رو پاکتش درست میکنیم) میریزیم روش و برا چندساعت میذاریم یخچال. امیدوارم خوب توضیح داده باشم! نوش جونتون
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز