سلام. خانمای گل! اعتراف می کنم تو شناخت ادویه شدیدا ضعیف هستم. تو کل آشپزخونم رو بگردی ادویه زیادی پیدا نمی کنی. همون ادویه های خیلی ضروری! می خوام با تمام ادویه ها آشنا شم و مزه هاشونو بدونم. میشه خواهش کنم هر کسی هر چی بلد یادم بده؟! و بگه تو کدوم غذا از اون ادویه استفاده می کنین؟ با تشکـــــــــــر بسیار فراوان.
همه جور آموزش رایگان در سایت http://www.Asooneh.ir
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.
من اولا غذامو خیلی ادویه دار میپختم الان چند ساله ساده میپزمم فقط نمک وفلفل پاپریکا و.فلفل سیاه و زردچوبه به نظرم غذا خیلیییی خوشمزه تر میشه ادویه زیادی مزه غذارو خراب میکنه
ادویه گرمسار مخصوصه ته چینه اون منطقس زیره و دارچین و جوز هندی و پودر لیمو و قوره و کاری
ه هر تایپ صفحه ای ۳۰۰ تومان.صفحه استاندارد شامل 250 کلمه تایپ شده میباشد. (حدود 18 خط با فونانجام ت 14 یا 20خط با فونت 16) حداکثر 5 اصطلاح انگلیسی در هر صفحه داشته باشد.
ادویه پلویی=زنجبیل+هل+دارچین+تخم گشنیز+فلفل+میخک+زردچوبه همگی یک واحد-زردچوبه 3 واحد -میخک کمی باهم ترکیب کنید واسه همه پلوها من یه کابینت پراز ادویه ودارو گیاهی دارم
کاش دنیا مثل یه عروسی شاد واسه همه ادما بود پراز خنده شادی و اخرش یه بدرقه شاد ورمانیک