2737
2739
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
2738
میرزاقاسمی 5عدد بادمجون بزرگ و مشکی که دقت کنید ته بادمجون سفت نباشه چون اگه سفت باشه نشون میده که بادمجون پر دونه هستش و لذیذ نیست 8گوجه متوسط گوجه قرمز و نه سفت باشه و نه شل و وقتی زیر دماغتون میگیرین عطر خوبشو حس کنید کره پاستوریزه 50 گرم نمک و فلفل بادمجون روی اتیش یا ذغال کبابی میکنیم و داخل یک کاسه اب سرد میندازم بعد پختنش که پوستش بهتر جدا بشه بعد میشورمش و کلاهکشو جدا میکنیم و میزارمش درسته تو ابکش که ابش بره با تلخیش. بعد یک ساعت بادمجونو یا تو مخلط من یا با پشت چاقو خرد میکنیم تا له بشه حالاااااااااااااا گوجه ها گوجه پوست میگیریم و رنده ریز میکنیم و با 2حبه سیر بزرگ رنده شده میرزمش تو تابه و ی 2قاشق روغن میریزم صبر میکنیم تا اب گوجه خشک بشه و بعد بادمجون و کره اضافه میکنیم و میزاریم حدود 15دقیقه رو حرارت باشه نمک و فلفل هم اضاف نید نوش جانننننننننن
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   nimafamili4  |  2 ساعت پیش
توسط   mobina004  |  3 ساعت پیش