میرزاقاسمی 5عدد بادمجون بزرگ و مشکی که دقت کنید ته بادمجون سفت نباشه چون اگه سفت باشه نشون میده که بادمجون پر دونه هستش و لذیذ نیست 8گوجه متوسط گوجه قرمز و نه سفت باشه و نه شل و وقتی زیر دماغتون میگیرین عطر خوبشو حس کنید کره پاستوریزه 50 گرم نمک و فلفل بادمجون روی اتیش یا ذغال کبابی میکنیم و داخل یک کاسه اب سرد میندازم بعد پختنش که پوستش بهتر جدا بشه بعد میشورمش و کلاهکشو جدا میکنیم و میزارمش درسته تو ابکش که ابش بره با تلخیش. بعد یک ساعت بادمجونو یا تو مخلط من یا با پشت چاقو خرد میکنیم تا له بشه حالاااااااااااااا گوجه ها گوجه پوست میگیریم و رنده ریز میکنیم و با 2حبه سیر بزرگ رنده شده میرزمش تو تابه و ی 2قاشق روغن میریزم صبر میکنیم تا اب گوجه خشک بشه و بعد بادمجون و کره اضافه میکنیم و میزاریم حدود 15دقیقه رو حرارت باشه نمک و فلفل هم اضاف نید نوش جانننننننننن