واد لازم: بادمجان قلمی 5 عدد - گوشت 00 2 گرم - پیاز 1 عدد متوسط - گوجه فرنگی 2 عدد متوسط - نمک وفلفل و زردچوبه به مقدار لازم * طرز تهیه: 1- پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن سرخ کنید. به آن کمی زردچوبه زده، گوشت را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. به آن سه لیوان آب همراه نمک و فلفل اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد. 2- بادمجانها را پوست کرده با روغن فراوان آن را سرخ کنید و به گوشت اضافه نمایید. 3- گوجه فرنگی ها را که از وسط نصف کرده اید به گوشت بادمجان اضافه کنید و بگذارید بادمجانها کاملاً بپزد. می توانید یک عدد سیب زمینی را به صورت ورقه های ضخیم برش بزنید و همراه بادمجان به غذا اضافه کنید./
اینستا taranomemehrian گروه داوطلب خیرین ترنم مهر