ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.
مامان من دستپختش تو فامیل معروفه همه رو جدا میپزه گوشتو تو زودپز و ... رو جدا بعد میریزه تو قابلمه و میذاره جا بیوفته و نمک و لیمو و ... هم تو قابلمه میزنه بهش
از دونظر زودپز بهتره ۱. چون زمان کمتری صرف میشه و ارزش موادغذایی بهتر حفظ میشه ۲ . چون عرق غذا داخل خودش باز میگرده غذاطعم بهتری پیدا میکنه من تابحال هرچیو تو زودپز مزه کردم بهتر از فابلمه بود و بهتر هم دراومده بود
درجه حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده میکند. طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطانزا تولید میکند