2737
2739
اگر هر دو روتجربه کردید میشه بگید کدوم بهتره؟

مثلا قیمه قرمه مرغ مزه هاشون فرق میکنه وقتی تو زودپز پخته میشه یا قابلمه؟
بعضیا میگن تو زودپز خوشمزه تره بعضیام میگن تو قابلمه
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2742
2738
مامان من دستپختش تو فامیل معروفه همه رو جدا میپزه گوشتو تو زودپز و ... رو جدا بعد میریزه تو قابلمه و میذاره جا بیوفته و نمک و لیمو و ... هم تو قابلمه میزنه بهش
تصمیم گرفتم مامان بشم انرژی مثبت بدید زودتر اتفاق بیوفته😇
از دونظر زودپز بهتره ۱. چون زمان کمتری صرف میشه و ارزش موادغذایی بهتر حفظ میشه ۲ . چون عرق غذا داخل خودش باز میگرده غذاطعم بهتری پیدا میکنه من تابحال هرچیو تو زودپز مزه کردم بهتر از فابلمه بود و بهتر هم دراومده بود
پخت غذا در زودپز

درجه حرارت بسیار بالا و فشار زیاد ناشی از بسته بودن محیط پخت، موجب دگرگونی مواد غذایی شده و سیستم گوارش را فرسوده می‌کند. طبق تحقیقات جدید، زودپز موجب دناتوره شدن ترکیبات پروتئینی موجود در گوشت شده و موادی مضر و سرطان‌زا تولید می‌کند
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687