نی نی سایت > تبادل نظر > متفرقه > عمومي > اشپزي*كيك*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شيريني

موضوع: اشپزي*كيك*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شيريني + اظهار نظر

صفحه 123 از 245 اول قبلی  118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128  بعدی آخر صفحه
کاربران حاضر: 0 کاربر و 2 مهمان
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/1 - 4:55 عصر

من کنگر رو جدا میپزم از قبل و بعد فریز میکنم

پیاز رو با گوشت و زردچوبه و لپه تفت بده
بعدش که گوشت نیم پز شد کنگر رو اضافه کن (البته اگه مثل من از قبل پختیش) اینجوری جدا بپزی خوشکلتر در میاد و له نمیشه

بعدش یک ساعت قبل از سرو غذا نعنا داغ را با رب گوجه تفت بده و بهش اضافه کن

در آخر هم غوره یا آبغوره اضافه کن

غوره رو دیر بزن که هم له نشه هم رنگ خورش بد نشه


نداجووووووووون
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/1 - 4:57 عصر
تولد پارسا جونم مبارک تم جالبیه
تزیین سالاد الویه دزد دریایی هم جالب بود
اگه برا ممکنه چندتا از غذاها را همراه عکس و دستور برامون بزار
بووووووووس
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/1 - 4:58 عصر
بزودی خورشت کنگر را میپزم و عکس میزارم
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/4 - 11:29 صبح
بورانی اسفناج خوووووووووووشمزه




&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

اسفناج و پاک کن و بشور و خرد کن بعد بذار تو قالمه و با حرارت خیلی کم بپزه.تو ظرف جدا پیاز داغ حسابی درست کن و بعد از خنک شدن اسفناج با ماست و پیاز داغ مخلوط کن بذار تو یخچال تا خنک شه.

فرشته

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

بعد ازپخت من کاملا ساطورش میکنم و با پیاز داغ تفتش میدم و نمک وفلفل هم میزنم
بعد تو دیس میریزم و به تعداد نفرات یه دونه تخم مرغ رو به صورت درسته نیمرو میکنم میزارم رو بورانی و با ماست سرو می کنم


الینا
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

سلام خوردش کن بریزش تو قابلمه در دار روشو بذار تایه کمی نرم شه زیاد نپزه که خواصشو از دست میده با ماست قاطی کن من تو یه کیلو ماست یه کیلو اسفناج میزنم نمک و کمی فلفل ساه اضافه کن بعضیا سیرمیزنن من دوس ندارم.هرچی بیشتر تو یخچال بمونه خوشمزه تره حتماهم در ماستو بذار که بوی یخچال نگیره



ladan62


********************************************************************


خرد کن و کمی اب بریز خیلی کم چون خودش اب میندازه بزار کمی بپزه بعد که ابش خشک شد بهش پیاز داغ اضافه کن و یک سبر کوچولو هم رنده کن و کمی هم مغز گردو واقعا عالی میشه با ماست بخور و حالشو ببر ....نوش جون

مامان ریحانه


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


برا اینکه مزه گس اسفناج از بین بره به اندازه نصف اسفناج هات جعفری تازه هم بریز خیلی خوشمزه میشه



بهاره

_______________________________________________________________________________



دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/4 - 11:30 صبح
شما چطوری می پزین؟؟؟
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/4 - 11:41 صبح
باقلاپلو





باقالی رو جدا می ذاری می پزه.در ظرفت رو نبندی که کف می کنه می آد رو گاز.برنجت رو هم جدا می ذاری بپزه.آخر که خواستی برنج رو آبکش کنی باقالی رو بریز توش و هم بزن تا باهم قاطی بشه و آبکشش کن.بعد یه لایه از این برنج بریز یه لایه شوید خشک.بعد که دم کشید اگه دوست داشتی یکم روغن حیوانی بده دوش.
باقالی پلو تا اونجایی که من می دونم اینجوریه.درست کردنشم راحته چون ادویه نداره.فقط باقالی رو گذاشتی بپزه توش نمک نریزی که سفت می شه.و باید کامل هم بپزه بعد با برنج قاطی کنی


مامان حانیه جون

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


آب برنج که جوش اومد برنجتو بریز توش بعد یکم باقالیتو بریز بزار با هم جوش بخورن تا موقعی که خواستی برنجتو آبکش کنی بعد از آبکش کردن ته قابلمت یکم روغن بریز نون یا کاهو بنداز واسه باقالی پلو ته دیگ کاهو خیلی خوشمزه میشه بعد لایه لایه برنج بریز روشم شوید خشک یا تازه بریز یکمم دارچین خلی به طعمش کمک میکنه و خوشمزه میشه ولی حواست باشه زیاد نریزی که خیلی طعمش معلوم بشه



مامان سروش

___________________________________________________________________________________

باقلا را بپز و ابش را دور بریز بعد برنج را ابکش کن و لابلای اون باقلا و شوید بریز اگه سیر تازه هم رنده کنی بریزی که دیگه محشر میشه ....با ماهی بخور عالیهههه

مامان ریحانه

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


بزار آب جوش بیاد اول باقالی رو بریز چندتا جوش بخوره تا نرم بشه در ضمن کف میکنه کفاشو بگیر. بهد برنجتو بریز .(برنج نباید زیاد بپزه زنده تر برش دار )اگه داری سیر سبز رو خرد کن و آخر کار بریز و شود تازه رو که خرد شده . بعد آبکش کن و روی پلوت زیره هم بریز. بزار خوب دم بکشه (اصطلاحا سیر دم بشه)آخه باقالی پلو خیلی دیر دم میکشه.




مامان رام و راد


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/4 - 11:45 صبح

وافل



مواد لازم :

آرد سفید گندم 2 پیمانه

نمک نوک قاشق چای خوری

بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری

شکر 2 قاشق غذاخوری

تخم مرغ 2 عدد

شیر ولرم یک و نیم پیمانه

کره آب شده یک سوم پیمانه

وانیل نوک قاشق چای خوری




طرز تهیه:

آرد، نمک، بیکینگ پودر و شکر را در ظرفی ریخته مخلوط کرده و کنار می گذاریم. در کاسه بزرگی تخم مرغ ها را با همزن هم می زنیم سپس شیر، کره و وانیل را به تخم مرغ ها افزوده و دوباره آن را با همزن هم می زنیم تا یکدست شود. مخلوط آرد و نمک و بیکینگ پودر و شکر را کم کم در مخلوط تخم مرغ ریخته و به آرامی با چنگال هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شده و خمیر نسبتا شل و یکدستی به دست آید. برای پخت وافل ها چه در وافل ساز برقی (ساندویچ میکر با قالب وافل) و چه در تابه، ابتدا باید آن را داغ نماییم سپس روی سطح قالب وافل یا تابه را با اسپری روغن، اسپری کرده یا کمی روغن یا کره می مالیم و خمیر را با ملاقه داخل آن می ریزیم تا سطح قالب را بگیرد. وافل ها باید طلایی تیره شوند. سپس آنها را خارج کرده روی وافل ها کمی پودر شکر الک می کنیم یا روی آنها کمی مربا می مالیم. به صورت گرم و بلافاصله سرو می کنیم.
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/5 - 5:46 عصر
کدوم غذاتون خوشمزه تره؟
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
nilo پست ها : 331عضویت:1390/10/3
1392/2/6 - 12:22 عصر
من فسنجانوباقالی پلو وماهی واسنک خیلی عالی درست میکنم
nilo پست ها : 331عضویت:1390/10/3
1392/2/7 - 5:07 عصر
میشه بگین بهترین تایم واسه خرید باقالی ونخودفرنگی هست؟
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/8 - 11:25 صبح
الان زمان خریدشه
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/8 - 4:53 عصر
http://www.kalapch.com/

فقط مونده بود کله پاچه اینترنتی راه بیفته!!!!
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/11 - 9:14 صبح

امروز غذا چی دارین؟؟؟
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/13 - 11:55 صبح
الی بانو

سلام دوستای عزیزم

خیلی وقت بود جای ته چین رو تو سایت خالی می دیدم و اینطوری شد که دل رو زدم به دریا و اولین رسیپی از ته چین رو میذارم انشاالله ته چینهای مختلف رو براتون میذارم

میریم سراغ ته چین مرغ

مواد لازم:

مرغ:چند تکه از هرجا دوس دارین

برنج:2 پیمانه

ماست 1/5پیمانه

زرده تخم مرغ 3 عدد

روغن:1/4 پیمانه

کره و نمک و زعفران به میزان لازم

پیاز:5 عدد

زرشک:به میزان دلخواه

خلال بادام یا پسته:درصورت تمایل برای تزیین:من نریختم چون نداشتم شما لابلای ته چینم میتونین بریزین

خوب اول برنج رو بذارین خیس بخوره

حالا مرغ رو بذارین با آب و زعفرون(دلخواه)و دارچین و یه حبه سیر و پیاز بذارین بپزه طوری که یکم آب ته قابلمه بمونه ،حالا تو یه ظرف ماست و دو زرده تخم مرغ و نصف زعفرون و روغن رو مخلوط کنین و مرغهای پخته و خرد شدتون (ریش ریش نکنین) رو توش به مدت نیم ساعت بخوابونین

تو این فاصله آب برنج رو که از قبل با نمک و روغن گذاشتین ببینین جوش میخوره و برنج رو آبکش کنین فقطحواستون باشه یکم زنده تر آبکشش کنین

فقطی برنج آبکش شد مرغهارو از ماست جدا کنین و اون یه زرده تخم مرغ و بقیه روغن و زعفرون رو تو ماست بریزین و اگه خواستین یکم دارچینم بریزین

و نمک مرغ رو الان اندازه کنین

پیازاتون رو پیاز داغ کنین و بازرشک تفت بدین بذارین کنار و نصفشو واسه تزیین بذارین و نصف دیگشو واسه لای ته چین

حالا همه برنج رو به ماستتون اضافه کنین و هم بزنین تا مخلوط بشه

الان ظرفتون(اگه تو فر میذارین پیرکس وگرنه همون قابلمه باشه)رو چرب کنین(کامل چرب کنین راحت جدا شه ته چین) و 1/3 از بنج رو ته ظرف بریزین و نصف مرغتون رو روی اون بریزین(مواظب باشت تا کناره های طرف نریزین)و دوباره 1/3 برنج رو بریزین حالا مخلوط پیاز داغ و زرشک رو بریزین و بعد بقیه مرغ رو بریزین و روی اون بقیه برنج رو اضافه کنین و یکم فشار بدین و چند تکه کره روی برنج قرار بدین و به مدت 1 ساعت با حرارت ملایم بذارین دم بکشه

زمان دم کشیدن معلومه چون دور برنج طلایی و برشته شده و ازقابلمه جدا میشه اگه ترسیدین واسه جدا کردنش اول قابلمه رو تو یه ظرف آب سرد فرو ببرین تا به ته چین شوک وارد بشه و زود جدا بشه

اگه تو فر میذارین روی ظرف پیرکس فویل بکشین و چند تا سوراخ با چنگال روش بذارین و با حرارت 160 درجه 1 تا 1/5 ساعت بذارین بپزه وقتی دیدین ته چین طلایی شده آمادس

میتونین آخر سر گریل رو روشن کنین که روش هم طلایی بشه

اگه فویل نداشتین نیم ساعت اول در ظرف رو بذارین و نیم ساعت دوم در ظرف رو بردارین

نووووووووووووووووووش جون
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/13 - 11:56 صبح

یکی از راه های حذف کلسترل از کیک، حذف تخم مرغه. پس این کیک هم یه کیک بدون کلسترل دیگه است که تازه شکلاتی هم هست!
ولی یک کیک بدون تخم مرغ چطوری پف میکنه؟ چطوری بافتش پفکی و ابر مانند میشه؟
در ادامه خواهید دید

آرد سه لیوان
شکر 2 لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
جوش شیرین 2 ق چ
نمک 1 ق چ
آب گرم 2 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
سرکه سفید 2 ق غ
نسکافه 1 ق غ
وانیل 1 ق چ





فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار میدیم
همه مواد رو اندازه میگیریم و جلو رومون قرار میدیم.

آرد و شکر و کاکائو و جوش شیرین و نمک رو توی ظرف بزرگی میریزیم
(البته من از یک لیوان شکر استفاده کردم چون مامانم با شکر هم مشکل داره. ولی خیلی کم شیرین میشه ها)





ویسک میکنیم و یا الک





آب و روغن و سرکه و نسکافه و وانیل رو مخلوط میکنیم





مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم





فقط به اندازه ای که مخلوط شه هم میزنیم.
چون جوش شیرین با سرکه سریع عمل میکنه به محض اینکه مایع رو توی مخلوط آرد میریزید شروع میکنه به تولید حباب؛ پس زیاد هم زدنش باعث میشه حباب ها از بین برن و کیک خوب پف نکنه. خیلی خیلی کم هم بزنید.
تذکر: به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید



باید از قبل قالبها رو کاغذ انداخته و چرب کرده باشید که سریع مایه رو به قالب منتقل کنید. من کیک رو بین سه قالب تقسیم کردم. (دوتا 18 سانتی و یک 15 سانتی)
و این قالبی که توی تصویر میبینید احتیاج به چرب کردن و یا قالب فلزی نداره و کافیه مایه رو توش بریزید و بذاریدش توی فر. میتونید از لوازم قنادی تهیه اش کنید




زمان پخت 35 تا 40 دقیقه ولی نیم ساعت که شد چکش کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد از فر خارجش کنید
خب... حالا باید تذکر بدم که هر چند این کیک خیلی عالی پف میکنه (توی عکس قبل و بعدش رو میبینید) و بافتش نرم و اسفنجیه، من به عنوان یه کیک رژیمی بهش نگاه میکنم و توقع زیادی ازش ندارم. هر چند که باید توضیح بدم که واقعا عالی برش میخوره و خیلی خوشرنگه و طعمش هم قابل قبوله.
این کیک واسه کسانی که نمیتونن زرده تخم مرغ مصرف کنن عالیه. و میبینید که مقرون به صرفه هم هست. ولی هرچی باشه بازم یه کیک شکلاتی رژیمیه
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/13 - 12:00 عصر
دوغ

###

هدی مامی دیناسادات



ماستت رو بریز تو مخلوط کن خوب بزنه بعد نعنا و نمک هم بزن دوباره خوب هم بزنه ببعد آروم آروم آب خنک بریز و دوباره روشن کن تا خوب رقیق بشه
نوش جانننننننننننن

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

وندا



آب جوشیده - شیر و ماست به همراه نمک چند روز بزار دوغ گازدار مشتی میشه

یک لیوان ماست سر خالی رو حسابی می زنیم یکدست بشه
یک لیوان شیر رو هم به ماست قاطی میکنی
نمک رو اضافه میکنی آب جوشیده رو هم می ریزیم توش و کامل مخلوط می کنیم
توی شیشه یا ظرف نوشابه پلاستیکی میریزیم 2 تا 3 روز توی نور آفتاب می زاری تا عمل بیاد
این دستور رو یکی تو کارخونه کار می کرد بهم یاد داده
_______________________________________________________________________________________



دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/13 - 12:06 عصر
پاستای خوشمزه

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



مهرآفرین




من اینجوری درست میکنم

پیاز نگینی رو تفت میدم
گوشت چرخ کرده اضافه میکنم و تفت میدم
نمک فلفل سیاه یه کمی زرد چوبه و یه مقدار خیلی خیلی کم جوز هندی میزنم و میذارم خوب تفت بخوره
قارچ خرد کرده اضافه میکنم و میذارم تفت بخوره
وقتی حسابی تفت خورد و گوشت پخت میذارمش کنار
این مرحله اول

بعد ماکارونی رو میذارم توی آب جوش و وقتی نرم شد آبکش میکنم و میریزم توی قابلمه

بعد خامه رو با مرزه تازه میریزم توی میکسر و تبدیل میشه به یه خامه سبز خوشمرنگ

موادی که قبلا تفت دادمو میریزم توی دیگ ماکارونی و هم میزنم و خامه میکس شده رو هم اضافه میکنم
و میذارم روی شعله خیلی خیلی کم چند دقیقه می مونه
میتونی یه مقدار دیگه مرزه رو خرد کنی و به غذا اضافه بکنی
وقتی خدا بخارش در اومد پنیر پیتزای رنده میریزم توش و هم میزنم و یه کمی صبر میکنم تا نرم بشه

بعد میارم سر میز
بد نمیشه اینجوری. خوشمزه میشه


میتونی توی موادش هر چی که دوست داری بریزی
مثلا فلفل دلمه نگینی با رنگهای قرمز و زرد و نارنجی
حتی اگر دوست داری چندتا تیکه کرفس
میتونی مخلوط گوشت و مرغ درست بکنی

میتونی به جای گوشت چرخ کرده مرغ بزنی
میتونی حتی کالباس هم بریزی کنار گوشتت

به نظر من مزه ش به همون مرزه تازه و خامه و پنیر پیتزاشه:)
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/13 - 12:07 عصر
پاستای خوشمزه

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::




merila






اول دستور سس سفید رو میزارم
یه قاشق آرد رو با کمی کره تفت بده بعد فلفل سیاه و نمک بریز ..بعدش یه لیوان سیر بریز توش البته شیرش باید ولرم باشه تا آردا گلوله گلوله نشن .بعدش کمی قارچ رو ورقه ورقه کن بریز توش تا کمی اردو شیر خودشو بگیره زیادم نباید غلیظ بشه

بعدش هم پاستا رو ابکش میکنیم و یه لایه از سس میریزیم ته طرف و مایع ماکارانی هم یه لایه میریزیم همین طور به ترتیب آخرش هم پنیر پیتزا میریزیم روش و تو فر میزاریم تا روش طلایی بشه این دستر خیلی خوشمزه است

اگه تو مواد ماکارانی فلفل دلمه ای بریزی خیلی خوشمزه تر میشه پاستات
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
ترلان پست ها : 2683عضویت:1391/1/23
1392/2/15 - 6:24 عصر

قیمه ریزه اصفهان


گوشت گوسفند

چرخ کرده و بدون چربی

پیاز رنده شده

آرد نخودچی

پیاز سرخ کرده
گوجه فرنگی رنده شده (یا رب گوجه فرنگی)
نعنای خشک اگه دوست دارید
طرز تهیه

اول گوشت بدون چربی را چرخ کنید و با یه پیاز رنده شده خوب ورزبدید تا گوشت چسبنده شه بعد ادویه ، نمک و فلفل را اضافه کنید . آرد نخودچی و هم کم کم اضافه کنید تا زمانی که گوشت دیگه به دستتون نچسبه گوشت را کاملاً ورز بدید. اگه دوست دارین میتونین به موادتون کمی نعنا خشک بزنین.

پیاز و تفت بدین و گوجه یا رب گوجه رو هم اضافه و تفت بدید و بعد اب و اضافه کنید وقتی جوش اومد از مخلوط گوشت و آرد نخودچی برداریدو گلوله کوچیک درست کنید و بندازین تو اب که جوش اومده.

نیم ساعت تا 1 ساعت میپزه آب این غذا بایدغلیظ شه. با سبزی و ترشی نوش جان کنید.
وقتي با آراد بازي ميکنم بهش ميگم چق چق چق ، شوشولي شوشولي پسرکم قهقه ميزنه چقد راحت ميخنده به اين کلمات بي معني ...
زنبورى پست ها : 18330عضویت:1388/2/12
1392/2/16 - 11:57 صبح
متشکرم ترلان جونی
دلخوشی ها کم نیست دیده ها نا بیناست
صفحه 123 از 245 اول قبلی  118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128  بعدی آخر صفحه
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: