هنر آشپزي... - صفحه 10 - دوستان سلام ببخشيد كتاب ميوه ارايي و سفره آراي

موضوع: هنر آشپزي... + اظهار نظر

صفحه 10 از 12 اول قبلی  3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  بعدی  صفحه
کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
كتي پست ها : 223عضویت:1387/7/23
1388/9/28 - 12:12 عصر
نرگس جان من مطلب را عينا از همون تاپيك مامانا هنرمند برايت ميگذارم

كيك شير:
آرد 2 پيمانه.شير يك سوم پيمانه.تخم مرغ 4 عدد.روغن مايع 1 پيمانه.شكر 1 پيمانه.bp (بيكينگ پودر) 1 ق مربا خوري سر خالي. وانيل كمي
تخم مرغها را همراه شكرو وانيل با هم زن خوب مي زنيم.بعد به ترتيب مواد را اضافه كرده با قاشق به هم مي زنيم.اول روغن بعد شير بعد مخلوط آرد و bp كه با هم 2-3 بار الك كرديم.وقتي مواد مخلوط شد در قالبي كه چرب كرده و آرد پاشي كرديم ريخته در طبقه وسط فري كه از قبل گرم شده با دماي 175 درجه سانتي گراد به مدت 35-45 دقيقه مي پزيم .من توي اين مواد مقداري كشمش كه در آرد غلطاندم مي ريزم و كيك كشمشي درست مي كنم
مطبخ رويا پست ها : 16عضویت:1388/9/17
1388/9/28 - 11:53 عصر
دوستان گلم ...سلام اين كرم ژله انار تقديم به شب يلداي شما
http://liliangol.blogfa.com/post-92.aspx

مطبخ رويا پست ها : 16عضویت:1388/9/17
1388/10/5 - 1:59 عصر
اشكاني عزيز ...مي شه بپرسم چطوري عكس مي گذاريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مامان ريما پست ها : 2127عضویت:1386/4/1
1388/10/5 - 2:05 عصر
دوستان من يه مشكلي كه دارم اينه كه ژله هام خوب از ظرف جدا نميشه تا حالا هم از سشوار استفاده كردم و هم توي آب گرم گذاشتم اما وقتي كه جدا ميشه شكل خودش رو تا حدودي از دست ميده و گاهي اوقات هم دير مي بنده مثلا 10 ساعت طول ميكشه مشكل كارم كجاست؟؟؟
مطبخ رويا پست ها : 16عضویت:1388/9/17
1388/10/5 - 8:02 عصر
سلام ..پارميس خانوم ...براي برگرداندن دسر ابتدا با چاقو اطراف دسر را آزاد مي كنيم وسپس آنرا در آب نسبتا گرم فرو مي بريم به مدت ده الي پانزده ثانيه وبعد بر مي گردانيم ...اگه برنگشت حدود پنج ..ضشش ثانيه ديگز در اب گرم فرو مبريم .

علت نبستن ژله اينه كه آبش زياد هست ..لطفا هر بسته ژله را با سه چهارم ليوان آب جوش وسه چهارم ليوان آب سرد مخلوط كنيد .مطمئن باشيد كه به راحتي مي بنده .

يك نكته ديگه هم بگم ..وقتي پودر ژله را با آب جوش مخلوط مي كنيم ..بهتره آن را روي بخار كتري بگذاريد تا شفاف بشه .
اناهيتا جون پست ها : 983عضویت:1387/2/28
1388/10/5 - 9:22 عصر
دوستان سلام

ببخشيد كتاب ميوه ارايي و سفره آرايي ساناز و سانيا را از كجا بخرم ساكن تهرانم ولي مدتي نيست اگر شما دييديد لطفا راهنمايي كنيد ممنون
مامان ريما پست ها : 2127عضویت:1386/4/1
1388/10/6 - 12:15 صبح
ممنون رويا جون البته منم دورش رو با چاقو مي برم و توي آب گرم گذاشتم اما بازم وقتي جدا شد يه تكه اش توي ظرف موند بازم امتحان مي كنم فقط يه سوال اگه ظرف رو چرب كنم ژله خراب ميشه؟؟؟
الي ( مامان الين ) پست ها : 712عضویت:1387/8/25
1388/10/7 - 11:31 صبح
سلام
اميدوارم خوشتون بيادhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=22171&postID=1470903#1470903
الي ( مامان الين ) پست ها : 712عضویت:1387/8/25
1388/10/8 - 2:14 عصر
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=5844&postID=1484084#1484084
اينم واسه ماماناي خوش سليقه
ني ني طاها پست ها : 1945عضویت:1388/8/16
1388/10/8 - 9:28 عصر
سلام اول ناراحتي ام رو از تعطيلي تاپيك ماماناي هنرمند و هنر دوست ابراز كنم بعد از نجما جان ممنون و بهار گل و خيلي هاي ديگه كه الان يادم نيست چون خيلي چيزي ازشون ياد گرفتمو هميشه مديونشون هستم. اما اينجا .......... خيلي خوشحالم كه دوباره خانوماي هنرمند دور هم جمعند. اميدوارم حسابي رونق بگيره و همه دور هم خوش باشيم. روي منم حساب كنين.
مطبخ رويا پست ها : 16عضویت:1388/9/17
1388/10/8 - 10:41 عصر
پارميس خانوم ..من تا حالا چرب نكردم ولي خيلي خوبه قالب را خيس كنيد وحدود ده دقيقه در فريزر بگذاريد ...
راستي كسي مي دونه چطوري اينجا عكس بگذاريم .
مطبخ رويا پست ها : 16عضویت:1388/9/17
1388/10/8 - 10:41 عصر
پارميس خانوم ..من تا حالا چرب نكردم ولي خيلي خوبه قالب را خيس كنيد وحدود ده دقيقه در فريزر بگذاريد ...
راستي كسي مي دونه چطوري اينجا عكس بگذاريم .
آفتاب پست ها : 96عضویت:1388/10/7
1388/10/9 - 1:20 صبح
رويا جون ميشه لطف كني طرز تهيه چلو گوشت رو بنويسي
چند روز پيش چلو گوشت نذري خوردم خيلي خوشمزه بود و طعمش با چلو گوشتي كه من مي پزم خيلي فرق داشت
الي ( مامان الين ) پست ها : 712عضویت:1387/8/25
1388/10/9 - 11:17 صبح
رويا جون برو توي سايت http://www.img98.com بعد عكس رو دانلود كن آدرسش رو بذار اينجا
مطبخ رويا پست ها : 16عضویت:1388/9/17
1388/10/9 - 10:34 عصر
fpl3bcgbn0wdetpt4ucv.jpg
دوستان خوبم اين آش تمر را امتحان كنيد ....اونهايي كه اش ترش دوست دارند طرفدارش مي شوند .
http://liliangol.blogfa.com/post-88.aspx
مطبخ رويا پست ها : 16عضویت:1388/9/17
1388/10/9 - 10:44 عصر
الي جون بي نهايت سپاسگذارم .
http://liliangol.blogfa.com/post-88.aspx
بيتا پست ها : 6233عضویت:1388/10/12
1388/10/12 - 4:32 عصر
اگه شيريني خشك بلدين ميشه بذاريد دستورشو؟؟واقعا ممنون ميشم از مطبخ رويا مرسي.
اگر صبر داشته باشی قضای الهی بر تو می گذرد در حالی که تو ستایش می شوی و اگر بی تابی کنی باز هم قضای الهی برتو می گذرد در حالی که تو نکوهش می شوی امام علی علیه السلام
مطبخ رويا پست ها : 16عضویت:1388/9/17
1388/10/15 - 8:32 عصر
بيتا خانوم اميدوارم وقت كنيد واين شيريني مربايي را امتحان كنيد .http://liliangol.blogfa.com/post-22.aspx

راستي اين شيريني نسكافه اي هم خيلي راحته .http://liliangol.blogfa.com/post-81.aspx
بيتا پست ها : 6233عضویت:1388/10/12
1388/10/16 - 4:30 عصر
خيلي ممنونم از مطبخ رويا مرسي
اگر صبر داشته باشی قضای الهی بر تو می گذرد در حالی که تو ستایش می شوی و اگر بی تابی کنی باز هم قضای الهی برتو می گذرد در حالی که تو نکوهش می شوی امام علی علیه السلام
بيتا پست ها : 6233عضویت:1388/10/12
1388/10/17 - 5:37 عصر
مطبخ رويا واقعا وبلاگ جالبي بود و من خيلي از دستورهاي شيريني كه دنبالش بودم اونجا بالاخره پيداشون كردم. البته من يه نوع شيريني خشك كه با شير خشك درست بشه رو هم دنبال دستورش ميگردم اگه باز هم راهنمييم كنيد يه دنيا ممنون ميشم.باز هم ممنون به شما مامان خوش سليقه...
اگر صبر داشته باشی قضای الهی بر تو می گذرد در حالی که تو ستایش می شوی و اگر بی تابی کنی باز هم قضای الهی برتو می گذرد در حالی که تو نکوهش می شوی امام علی علیه السلام
صفحه 10 از 12 اول قبلی  3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  بعدی  صفحه
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: