علمي كاربردي نرم افزار پودماني كسي هست؟ - صفحه 1
نی نی سایت > تبادل نظر > متفرقه > عمومي > علمي كاربردي نرم افزار پودماني كسي هست؟

موضوع: علمي كاربردي نرم افزار پودماني كسي هست؟ + اظهار نظر

کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/12 - 12:28 عصر
كسي از بچه هاي اينجا دانشگاه علمي كاربردي پودماني رشته نرم افزار هست؟
ميخوام بدونم از ترم اول چه زبان برنامه نويسي بهشون دادن؟
آخه من چون رشتم كامپيوتر نبوده و ميخوام رشته نرم افزار پودماني بخونم ، ميخوام برم كلاساي برنامه نويسي يه مقدار واسه خودم ياد بگيرم كه تو دانشگاه كم نيارم،
واسه همين ميخوام بدونم اونجا چه زباني تدريس ميشه؟
يسنا پست ها : 2262عضویت:1390/2/26
1390/10/12 - 12:39 عصر
ترم اول c بعدشم ساختمان داده ها و شي گرا كه بيشتر #c ولي مكافاتيه
سارا مامي آوا پست ها : 1434عضویت:1390/3/15
1390/10/12 - 12:46 عصر
بچه ها دوستم ميخواد بره پودماني شركت كنه... حسابداري.

مدرك كاردانيش مورد تاييد هست؟ بعدش ميتونه ادامه بده و كارشناسي بگيره؟

درسته كه بجاي 2 سال يا 2 سال و نيم.... 3 سال طول ميكشه؟
زمستان است
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/12 - 12:47 عصر
پودماني 6 ترمه كه اگه نيفتي 2 ساله تموم ميشه چون ترم تابستون هم داره.
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/12 - 12:48 عصر
يسنا جان شما پودماني نرم افزار هستي؟
درساي تخصصيش سخته؟
سارا مامي آوا پست ها : 1434عضویت:1390/3/15
1390/10/12 - 12:50 عصر
آهان مرسي سارا جونم....
مدركش مورد تاييد وارت علوم هست؟
زمستان است
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/12 - 1:15 عصر
عزيزم اگه مورد تاييد وزارت علوم نبود كه اجازه فعاليت نداشت، اصلا مدركشو خود وزارت علوم ميده.
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/12 - 11:52 عصر
ديگه كسي اطلاعاتي نداره؟
**دريا** پست ها : 7977عضویت:1390/5/14
1390/10/13 - 12:00 صبح
سلام سارا جان ترم اول c++ مقدماتي بود و وسطاش C++پيشرفته اخرشم ASP.NET
***** فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين *****
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/13 - 12:06 صبح
دريا جون ممنون از لطفت
من رشتم كامپيوتر نبوده ، الان ميخوام نرم افزار علمي كاربردي بخونم.
مباحث عمومي كامپيوتر رو تا حد زيادي بلدم ولي اصلا چيزي از برنامه نويسي نميدونم و از اونجايي كه تدريس برنامه نويسي در دانشگاه علمي كاربردي از c يا ++c هست ميخواستم بدونم براي يادگيري اين زبان لازمه از قبل چيزي رو بدونيم؟
**دريا** پست ها : 7977عضویت:1390/5/14
1390/10/13 - 12:11 صبح
ساراي عزيزم منم ديپلمم رياضي فيزيك بود و جز اون 3واحد درسي كه تو مدرسه بود اصلا بلد نبودم.ولي واقعا استاد ترم 1 بهمون ياد داد چهطور فكر كنيم براي تحليل مساله.اكه بري كه خيلي خوبه.ميتوني همزمان با كلاساي Uni بري اكرم نري بايد واقعا تمرينايي كه ميدرو خوب فكر كني و خيلي تلاش كني.موفق باشي عزيزم.
***** فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين *****
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/13 - 12:15 صبح
منظورم اينه كه زبان c++ اگه بخام برم آموزشگاه بيرون ياد بگيرم از صفر صفر بهم ياد ميدن يا نه بايد حتما يه چيزايي بلد باشم؟
آخه جزوشو ديدم از همون اول يه جورايي بود.
**دريا** پست ها : 7977عضویت:1390/5/14
1390/10/13 - 12:22 صبح
من اموزشكاه نرفتم از استاد ياد كرفتم وليكن شما هم مي خواي اول برو دانشكاه اكه منطقشو ياد نكرفتي همزمان با درست كلاسم برو.مثلا من برا c++ اموزشكاه نرفتم ولي برا db اصلا نمي فهميدم.برا همين جهاد دانشكاهي اسم نوشتم.خيليم سخت نيست.از Q-basic خيليي راحت تره
***** فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين *****
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/13 - 12:31 صبح
آخه چون رشتم كامپيوتر نبوده احساس ميكنم اگه اول برم آموزشگاه يادش بگيرم تو دانشگاه مفيدتر خواهم بود.
**دريا** پست ها : 7977عضویت:1390/5/14
1390/10/13 - 12:36 صبح
سارا جونم منم رشتم كامبيوتر نبوده ولي اكه عاشق اين درس باشيا بدون استادم ميتوني.(فلسفي شد.چشمك.)انشاالله موفق باشي اكرم بري مطمىن باش ضرر نخواهي كرد .در هر صورت تا جايي كه بلد بودم تونستم بكم.موفق باشي ساراي عزيزم
***** فالله خير حافظا و هو ارحم الراحمين *****
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/13 - 11:11 صبح
ديگه كسي نيست؟
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/13 - 4:02 عصر
ديگه كسي نيست؟
sara پست ها : 2518عضویت:1389/8/5
1390/10/22 - 12:07 صبح
ديگه كسي علمي كاربردي نيست؟
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: