دوستان كمك ماستم دوباره شل شد - صفحه 1
نی نی سایت > تبادل نظر > متفرقه > عمومي > دوستان كمك ماستم دوباره شل شد

موضوع: دوستان كمك ماستم دوباره شل شد + اظهار نظر

1   2  
کاربران حاضر: 0 کاربر و 0 مهمان
niki پست ها : 1315عضویت:1390/3/31
1390/4/29 - 11:00 صبح
خواهش مي كنم كمكم كنيد اينبار ماستم درست شد ولي شله شله
گيلاسي پست ها : 3790عضویت:1389/11/23
1390/4/29 - 11:04 صبح
ماست رو بعد از اينكه مايع ميزنيد اصلا نبايد تكون بدين و دور ظرف رو با حوله و پارچه گرم نگه ددارين...
براي مايع زدن هم از ماست سفت و پرچرب استفاده كنيد...
من در بستر دلشوره هاي جواني، صداي سفيد شدن موهايم راشنيدم!
niki پست ها : 1315عضویت:1390/3/31
1390/4/29 - 11:05 صبح
ممنون همين كارو كردم بازم شل شد
راستي چه اسم قشنگي داريد
حسنا پست ها : 1237عضویت:1390/1/14
1390/4/29 - 11:05 صبح
شير هر چي بيشتر بجوشه ماست سفتر ميشه .
يكبار شير را بيشتر بذار بجوشه ببين نتيجه مي گيري .
1390/4/29 - 11:06 صبح
حتما شيرت داغ بوده.صبر نكردي خنك بشه.
امروز، اولين روز بقيه عمر شماست!
باران پست ها : 4284عضویت:1389/10/27
1390/4/29 - 11:08 صبح
ياسمن جون، مراحل ماست بستنت رو بگو كه اشكالش رو بگيم. من كه هميشه ماستم خوب ميشه.
گيلاسي پست ها : 3790عضویت:1389/11/23
1390/4/29 - 11:10 صبح
ممنون ياسمن جون...
من با نظر مامان ليلا موافقم... احتمالا داغ بوده
من در بستر دلشوره هاي جواني، صداي سفيد شدن موهايم راشنيدم!
((مريم گلي)) پست ها : 1871عضویت:1390/2/18
1390/4/29 - 11:19 صبح
عزيزم شل شدن ماست دو تا علت داره1) دماي شيرت مناسب نبوده يعني يا داغ بوده يا به احتمال بيشتر سرد بوده حرارت شير نبايد كم باشد و بايد به حدي باشد كه اگر انگشتت را در آن كردي دستت نسوزد (داغ باشد ولي تا حدي كه دست را نسوزاند ) شير اگر سرد باشد ماست خوب نميبندد و اگر خيلي داغ باشد ماست ترش ميشود
علت دوم ميتواند اين باشد كه مايه ماستت را كم زدي
((مريم گلي)) پست ها : 1871عضویت:1390/2/18
1390/4/29 - 11:21 صبح
يك نكته ديگر هم اين است كه اگر ماست را در ظرف شيشه اي بزني كمتر آب مياندازه و سفت تر ميشه تا ظرف فلزي يا پلاستيكي و البته از نظر بهداشتي هم بهتره
niki پست ها : 1315عضویت:1390/3/31
1390/4/29 - 11:33 صبح
اول گذاشتم شيرم جوشيد 1 ليتر بعد گذاشتم ولرم شد
بعد 2 قاشق ماست ريخنم و هم زدم بعد پتو پيچيدم 5 ساعت ماند بعد گذاشتم يخچال
ولي آبكيه
پروانه پست ها : 709عضویت:1390/1/29
1390/4/29 - 11:34 صبح
بچه ها دماي ماست بايد همدماي بدن باشه .معذرت مي خوام ولي اينكه همه گفتند دست را نسوزونه يعني هنوز هم داغه ولي بايد وقتي انگشتت رو توي شير مي زني يكمي از دستت گرم تر باشه. من ماستمو با اين روش درست مي نم . البته مايه ماست را هم زيادتر مي زنم بهتر مي شه
niki پست ها : 1315عضویت:1390/3/31
1390/4/29 - 11:36 صبح
من اينجا بزور يك كم ماست معمولي پيدا كردم اينجا ماست شيرين مي خورن
براي اين يه ذره ماست تا اون ور شهر رفتم تا از يه رستوران مسلموني بخرم
حا لا هم همش 3 قاشق مونده مي ترسم دوباره خراب كنمش
niki پست ها : 1315عضویت:1390/3/31
1390/4/29 - 11:37 صبح
با اين 3 قاشق چه كنم .چه قدر شير براي اين 3 قاشق خوبه؟
سپيد يــــــــاس پست ها : 2880عضویت:1389/11/19
1390/4/29 - 11:44 صبح
بريز توي يك كيسه نخي و بزار آبش بره تا جايي كه فكر ميكني سفتيش ديگه خوبه . ميتوني بهش موسير خورد شده و مقداري نمك هم اضافه كني كه بشه ماست موسير
خدايااااااااااااا شكررررررررررررررررررررررررررررررررررررت
niki پست ها : 1315عضویت:1390/3/31
1390/4/29 - 11:47 صبح
مرسي دوستان اگه مي تونيد بازم كمكم كنيد
Arghavan پست ها : 1090عضویت:1388/3/20
1390/4/29 - 11:49 صبح
اينكار رو هر بار انجام دادم جواب داده
يه قابلمه اي انتخاب كن كه ظرف ماستت توش جا بشه بعد آب داغ از شيرآب برزيتوش و ظرف ماست رو بذار داخلش درش رو ببند و دورش رو با يه پتو بپوشون بعد از 5 تا 6 ساعت ماستت سفت ميشه.
علت شل شدنش اينه كه حرارت شير سريع از بين رفته بايد دوباره گرمش كني ولي بصورت غير مستقيم. راهش هم همينه كه گفتم
Arghavan پست ها : 1090عضویت:1388/3/20
1390/4/29 - 11:50 صبح
يه بار كه ماست من اصلا گرفته بود و كاملا شير بود مادر شوهرم اين كارو كرد و درست شد
تار پست ها : 643عضویت:1389/11/3
1390/4/29 - 12:22 عصر
اگه ماست و داخل ظرف سفالي درست كني بهتر ميشه.بعدشم بذار 8 تا 10 ساعت جاي گرم و بعد داخل يخچال.24 ساعت تو يخچال اصلا دستش نزن. بعد از اينكه مصرف كردي همه ماست و هم بزن كه خيلي آب نندازه.


Arghavan پست ها : 1090عضویت:1388/3/20
1390/4/29 - 12:48 عصر
يه تجربه ديگر من هم اضافه كردن يك تا دو پيمانه شيرخشك به مايه ماسته البته براي 2 تا 3 ليتر شير
بانوي پائيزي مامان فاطمه ياس پست ها : 1784عضویت:1389/10/25
1390/4/29 - 1:25 عصر
يه نكته مهم:
وقتي شير و مايه رو با هم مخلوط كرديد به جاي در ظرف از سبد استفاده كنيد چون سبد باعث ميشه كه بخار ازش خارج بشه اگر در بذاريد اون بخارها روي در به مايع تبديل ميشه ودر ماست برميگردد و اين باعث شل شدن ماست ميشود
1   2  
اظهار نظر

پر کردن فیلدها یی که با علامت * مشخص شده اند الزامی است.
*متن: