شیر بادام یک لیوان بادام خام لازم داریم با یک لیوان آب به مدت یک دقیقه میجوشونیمش آبکش کرده و توی یک لیوان آب یخ میریزیمشون به سادگی پوست بادامها ازشون جدا میشن حالا بادامهای پوست گرفته شده رو با یک لیوان آب یه شب تا صبح یا یه صبح تا عصر خیس میدیم و بعد اونو میریزیم توی مخلوط کن و خوب مخلوط میکنیم تا یه محلول سفید رنگ بدست بیاد از صافی ردش میکنیم خورده های ریز بادام رو دوباره توی مخلوط کن ریخته و با یک لیوان آب دیگه مخلوط میکنیم تا باز هم یه محلول سفید رنگ بدست بیاد و باز دوباره صافش میکنیم برای اینکه شیر بادام تون کیفیت بهتری داشته باشه اونو یبار از تنظیف ردش کنید تفاله بادام رو میتونید توی شیرینی ها ازش استفاده کنید اگه برای نوزاد درست میکنید حتما با آب جوشیده و سرد شده باشه این نوشیدنی فوق العاده هست و حتی میتونید با مغزهای دیگه هم درست کنید و میتونید کاکائو و عسل هم داخلش بریزید که عالی میشه
مـرد که تـــــــــــو باشی زن بــودن خوب است ..
از میان تمـام مذکرهای دنیا ...
فقط کـافیــــــست پــای تــــــــــو در میان باشـد ..
نمیدانی برای تـــــــــــــــو خانـوم بودن چه کیـفی دارد ...
http://chefartist.ir/