ماست را شب قبل کیسه می اندازید
گوشت گردن باید حدود 4 ساعت کاملا بپزد به صورتی که 1 لیوان ابش باقی بماند
استخوانهای گردن را جدا کرده و کامل و زیاد این گوشتها رو می کوبیم و کم کم همان یه لیوان اب گوشت رو هم بهش اضافه می کنیم
و گوشت ررا کنار می گذارید
تخم مرغهارا با شکر با قاشق مخلوط کرده و روی حرارت خیلی ملایم هم میزنیم
خوب که مخلوط شد و شکرها حل شد ماستهارو کم کم طوری که گلوله نشود اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم
با حرارت خیلی کم
بعد گوشت کوبیده رو اضافه کرده و همین طور که حرارت کم است مرتب هم میزنیم
خوب که مخلوط شد زعفران اب زده را به ان اضافه کرده و هم میزنیم
بعد داخل یخچال بگزارید تا کاملا سرد شود
این دستور به اندازه ی 8 خورشت خوری است
نوش جان
من برم ناهار بخورم سوالی داشتین بنویسین میام جوابشو میزارم