2703
2553
عنوان

مزاج شناسی ( خانم هایی که باردارن حتما بخونن )

| مشاهده متن کامل بحث + 1344617 بازدید | 9350 پست
مصرف میوه هاى دانه دار، سفیده تخم مرغ و عسل براى کودکان زیر یکسال ممنوع است

نتایج مطالعات نشان داده است، میوه هاى دانه دار همچون کیوى و توت فرنگى و نیز سفیده تخم مرغ به دلیل ایجاد حساسیت و آلرژى و خوردن عسل به دلیل ایجاد مسمومیت براى کودکان زیر یک سال ممنوع است.
یک کارشناس ارشد تغذیه و استاد دانشگاه ضمن بیان این مطلب در گفت وگو با (ایسنا)، گفت: علت بروز حساسیت یا آلرژى توسط مواد غذایى همچون سفیده تخم مرغ و میوه هایى مانند گیلاس، کیوى و .... تولید ایمونوگلوبین E و چگونگى بروز علائم حساسیت در کودکان نیز به صورت کهیر و قرمزى پوست است. وى حساسیت به پروتئین شیرگاو را نیز از جمله حساسیت هاى غذایى کودکان بر شمرد و تصریح کرد: حساسیت به شیر گاو، ناشى از حساسیت به کازئین شیر است و از آنجایى که این نوع پروتئین در اثر حرارت بالا و جوشاندن تغییر مى کند، اغلب افراد به ویژه کودکان با مصرف شیر جوشانده و استریلیزه یا شیر خشک دیگر دچار آلرژى نمى شوند. زراتى در خصوص ممنوعیت مصرف عسل در نوزادان زیر یکسال توضیح داد و گفت: به دلیل نارس بودن دستگاه گوارش نوزادان زیر یک سال باکترى کلستریدیوم بوتولینوم غیر فعال موجود در عسل نمى تواند توسط ترشحات معده به طور کامل غیر فعال شود، بنابراین سم بوتولیسم در دستگاه گوارش نوزاد تولید و نوزاد دچار مسمومیت شدید غذایى مى شود. وى ادامه داد: این سم با فلج کردن عضله تنفسى نوزاد مى تواند منجر به مرگ وى شود. زراتى درپایان خاطرنشان کرد: بنابراین ،این باور عمومى که ترکیب غذاى کمکى نوزاد زیر یک سال با عسل باعث مقوى شدن آن مى شود، کاملا نادرست است.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

عسل یک ماده شگفت انگیز و بی نظیری است که خواص ارزشمند فراوانی در حفظ سلامتی انسان دارد. امروزه ثابت شده که عسل طبیعی ( تصفیه نشده و خالص ) علائم آلرژی را کاهش می دهد.

در اینجا تعدادی از خواص درمانی عسل را برای شما بیان می کنیم.

- خواص آنتی بیوتیکی (میکروب کُش ) دارد.

- دارویی برای درمان ناراحتی های معده است. امروزه ثابت شده که عسل از رشد هلیکو باکتر پیلوری در معده جلوگیری می کند. این باکتری، مسئول اصلی پیدایش زخم معده و بسیاری از بیماری های معده است.

- عسل ، التهاب معده ناشی از مصرف الکل را کاهش می دهد.

- عسل اثر بسیاری از مواد سرطان زا را کاهش می دهد.

- در درمان بیماری قانقاریا ( در این بیماری خون به عضو نمی رسد و عضو دچار فساد می شود) مفید است که هم از مرگ و هم از قطع عضو جلوگیری می کند.

- عسل سریع تر از پانسمان زخم، سوختگی بدن را درمان می کند. با مصرف عسل در هنگام سوختگی بدن، میزان درد، جراحت و کشیدگی بافت کاهش می یابد و محل سوختگی سریع تر بهبود می یابد.

- مصرف عسل در افراد مسن ، از بروز آب مروارید جلوگیری می کند.

با این همه،هرگز به کودک زیر یک سال نباید عسل داد که برای سلامتی او مضر است.

دادن عسل به نوزاد زیر یک سال باعث بروز مسمومیت " بوتولیسم" می شود.

بوتولیسم در اثر اسپورهای باکتری بوتولینم بوجود می آید. اسپورهای این باکتری به مقدار زیادی در خاک ، گرد و غبار و عسل وجود دارد. اگر این اسپورها توسط افراد بزرگسال بلعیده شوند، تأثیر بدی بر آنها ندارند. ولی اگر وارد بدن نوزاد شوند، در مجرای گوارشی او تکثیر می یابند و باعث تولید سم بوتولینم می شوند. حتی اگر برای شیرین شدن سر پستانک نوزاد، عسل به آن بمالید، چنین واکنشی را در بدن او ایجاد خواهد کرد.

سم بوتولینم به عنوان کشنده ترین سم برای انسان شناخته شده است. مقدار کشنده آن یک ده میلیونیم میلی گرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است که این مقدار با چشم غیرمسلح دیده نمی شود. اگر این مقدار بسیار جزئی وارد جریان خون شود ، در کمتر از چند دقیقه با فلج کردن عضلات تنفسی، باعث مرگ فرد می شود.

دادن عسل به نوزاد زیر یک سال باعث بروز مسمومیت " بوتولیسم" می شود.بوتولیسم نوزادان، در تمام قاره ها به جز آفریقا وجود دارد.

بوتولیسم می تواند توسط خاک یا گرد و غبار ( به خصوص گرد و خاک کیسه جارو برقی ) در نوزاد ایجاد شود، ولی خوردن عسل، مهم ترین عامل بروز این مسمومیت است. مسمومیت بوتولیسم در نوزادان زیر یک سال اتفاق می افتد ، ولی بیشتر تا سن 6 ماهگی است. خوشبختانه در بیشتر موارد، مقدار سم آنقدر کم است که مسمومیت غیرقابل تشخیص است.

اولین علامت بوتولیسم در نوزاد ، یبوست است( البته یبوست در بسیاری از نوزادان شایع است و خطری هم ندارد ) که 3 تا 30 روز بعد از خوردن عسل بروز می کند. در طی روزهای بعدی نوزاد دچار ضعف ، بی میلی به غذا، کاهش اشتها و گریه کردن ضعیف می شود.

اگر بیماری پیشرفت کند، نوزاد کمتر و کمتر حرکت می کند و آب از دهانش می ریزد. عمل مکیدن و بازکردن دهان کاهش می یابد. عدم کنترل سر نیز از علائم جدی این بیماری است. حتی تنفس ضعیف ممکن است به تدریج یا بطور ناگهانی بروز کند.

پس اگر کودک سالمی دچار علائم بالا شد یعنی یبوست همراه با ضعف در مکیدن و گریه کردن یا نفس کشیدن، باید او را نزد پزشک ببرید ، زیرا ممکن است دچار بوتولیسم شده باشد، مگر اینکه علت دیگری برای این ضعف وجود داشته باشد.

اگر پزشک تشخیص داد که کودک دچار بوتولیسم شده است، بایستی برای مدت یک ماه در ICU تحت مراقبت ویژه باشد ( با سیستم تهویه خودکار و غذاخوردن متناوب از راه لوله ). بعد از آن برای مدت دو هفته هم در بیمارستان بستری شود.

اگر پزشک بوتولیسم را به درستی و فوری تشخیص دهد و نوزاد هم سریعاً تحت درمان و مراقبت قرار بگیرد، هیچ خطری سلامتی نوزاد را تهدید نخواهد کرد و می تواند کاملاً بهبود یابد.

میزان مرگ ناشی از این مسمومیت در نوزادان بستری در بیمارستان کمتر از یک درصد است.

اخیراً یک پادزهر برای این مسمومیت کشف شده است که می تواند مدت زمان بستری شدن در بیمارستان و ICU را کاهش دهد.

مؤثرترین روش برای جلوگیری از مسمومیت بوتولیسم در نوزاد، ندادن عسل به اوست. شیر مادر نیز شدت بوتولیسم را کاهش می دهد.

بنابراین علی رغم فواید فراوان عسل، مصرف آن در کودکان زیر یک سال مجاز نمی باشد و برای سلامتی آنها مضر است.


منبع : WWW.DRGREENE.COM

کارشناس تغذیه تبیان






گردآوری :پایگاه اینترنتی پرشین وی

www.persianv.com
حسنا جون سلام.

چرا اینقدر ناراحت شدی؟باور کن اصلا قصد نداشتم اطلاعات خوب تو رو خدای نکرده زیر سوال ببرم یا بیخودی باهات بحث کنم.منم خیلی به مواد طبیعی و داروهای گیاهی اعتقاد دارم اگه نداشتم که وارد این تاپیک نمیشدم.خونه خودم مثل عطاری میمونه انواع عرقیات و.... خودم که تاحالا خیلی ازشون نتیجه گرفتم. اما چند نکته:
پرفسور حسین سلطان زاده یک یاز ماهرترین و بهترین فوق تخصصان ایران در زمینه تغذیه و بیماریهای نوزادانه. واقعا در تخصصشون شکی نیست.میتونی به سایتشون مراجعه کنی یا برنامه هاشون رو از برنامه های مختلف پزشکی دنبال کن ی.البته این که طب امروزی با طب سنتی در تقابل شکی نیست.اما این دلیل نمیشه زیر سوال برند.
من نگفتم که دکتر سلطان زاده گفته مصرف عسل باعث لال شدن یا مرگ نوزاد میشه. می تونی دوباره پستم رو بخونی.گفتم از بچگی از قدیمی ها در مورد ممنوعیت مصرف عسل زیر 1 سال و لال شدن بچه شنیده بودم اما در مورد صحیح یا غلط بودنش اظهار نظر نکردم.البته اگه به طب قدیمی اعتقاد داریم باید یه جورایی حرفای قدیمی ها رو هم بپذیریم دیگه!
دکتر هم نگفتن که مصرف عسل باعث مرگ نوزادی شده، گفتم گفته این 4 مواد ممنوعند و موردی داشتیم که به علت حساسیتی که نشون داده تا دم مرگ پیش رفته این حرف خیلی خنده دار و غیر عادیه؟؟!
در این که عسل و موادی مثل اون چه اثرات معجزه اسایی دارندشکی نیست. اما با یه سرچ کوچولو میتونی ببینی که تمام پزشکان با مصرفش مخالفند. یعنی همه اشتباه میگن؟! و فقط طب سنتی درست میگه؟؟! این موردی نیست که تازه اثبات شده باشه به خاط وجود گرده هایی که در عسل وجود داره و هیچ خطری در بزرگسالان نداره اما در زیر یک سال میتونه باعث واکنش های الرزیک وحشتناکی بشه. حسنا جون این همه تعصب یک طرف داشتن به یک مساله اصلا خوب نیست .بهتر نظرات دو طرف رو شنید و مقایسه عاقلانه و بدون تعصب داشت.اگه خواستی ادرس همه سایتها رو بهت میدم. متخصصین که رو هوا حرف نمیزنند باعلم و تجربه و ازمایش و.... به این حرفا رسیدن . مثلا این رو از یکی از سایتهای معتبر گرفتم
.

خیلی ها هم ای این مواد رو مصرف کردن و به هیچ مشکلی بر نخوردن اما چون احتمال حساسیت هست و نمیدونیم کودکی که داره این رو مصرف میکنه حساسیت نشون میده یا نه عقل سلیم به نظرت چی میگه؟؟!! اگه خودت یه فرشته کوچولو داشته باشی چقدر در موردش جانب احتیاط رو عمل میکنی؟ بهتر نیست در مورد یک عقیده بیخودی تعصب نداشته باشیم؟ و این چیزا رو با احتیاط بیشتری به دیگران تجویز کنیم؟.
در ضمن در مورد مصرف شکر هم که گفتی خود دکتر هم با مصرفش زیر یک سال اصلا موافق نیستند ومیگن خیلی مصرفش باید محدود بشه.
و در اخر اینکه پویایی علم دلالت بر این داره که مدام دانشمندان به یافته های جدید برسند و حتی برخی گفته های قدیمی نقض بشه .
مثلما هر دو این دو نوع طب در کنار هم خوبند و در جاهایی مکمل همدیگه و مثلما بدون هیچ تعصبی بپذبریم که در موارد بسیاری طب امروزی برتر از طب سنتی است .تو خودت اگه دچار مشکل حاد قلبی بشی خودت رو به یک جراح قلب مسپاری یا یک عطاری؟!
البته بازم میگم هیچ شکی در مورد اثرات دارو های گیاهی نیست ولی بیا یه کم بدون تعصب به قضیه نگاه کنیم.
ببخشید عزیزم طولانی شد

2720
حسنا جان سلام عزیز
درمورد گوجه فرنگی فکر می کنم دکتر روازاده هم نظر خوبی نداشت . گویا قبلا میوه یک گیاه سمی و کشنده بوده که سمش ضعیف شده . یه همچین چیزایی یادمه .می شه بیشتر توضیح بدی؟
اینم لینک پاسخ دکتر به پرسش در مورد گوجه فرنگی:
http://www.ravazadeh.com/index.php?option=com_content&view=article&id=744:1388-04-25-16-10-54&catid=21:islamic-medicine&Itemid=5
بالاخره در دوران بارداری مصرف بکنیم یا نه؟؟؟؟
بهنوش جان ...باور کن من اصلا ناراحت نشدم از شما ... اصلاااااااااااااااااااا

شاید نوشته هامو به سرعت و تند نوشتم و اینطوری تلقین شده .. عجله داشتم دیروز ...

حرفهای ضدونقیض زیاده .... ولی چیزی که خودم تجربه کردم اینه که عسل مشکلی ایجاد نمیکنه ... عسل خودش خاصیت میکروب کشی داره وتنها ماده ای هست که توش هیچ نوع میکروبی رشد نمیکنه ... پس نمیتونه بوتولیسم رو ایجاد کنه .. بوتولیسم یه بیماری و مرض کشنده ست تو عسل نمیتونه رشد کنه!!!

بوسسسسسسسسسسسسسس برای تو

2714
مام عزیز

منظور دکتر روازاده از مخالفت با هویج و گوجه به خاطر اینه که گلخونه ای هستن ... معتقده که میوه باید تو هوای آزاد و با آب نمیز رشد و کشت پیدا کنه ... میوه های مثل خیار درختی و هویج فرنگی تغییر پیدا کردن از خیار بوته ای و زردک ...

به خاطر همین مشکل دارن باهاش .. اما به هیچ عنوان گوجه هایی که گلخونه ای نیست مشکلی نداره ... و فوق العاده برای روده و بدن مفیده ... خواص درمانی زیادی داره ...
سلام بشری عزیزم ...

روزی یک لیوان عرق رازیانه بخور عزیزم ... دم کردش بهتر از عرقشه ... میتونی نصف نصف مریم گلی +رازیانه رو بجوشونی قد یک لیوان در روز کافیه ...

عرق فراسیون هم کمک میکنه البته به جز شیراز در شهرهای دیگه کم گیر میاد ...

موفق باشی گلم

بوسسسسسسسسسسسسسسس
بهنوش جان
سلام من بلفی هستم و کمی توی این تاپیک کمک حسنی میکنم و بفهمی نفهمی کمی از گیاهان و طب مکمل سر در میارم. در مورد تمام تحقیقات و مباحثی که در بالا نوشتی من هم موافقم و در موردش خواندم . میدونم که تمام پزشکان به اتفاق میگن عسل و سفیده تخم مرغ و میوه هایی مثل توت فرنگی و انگور و کیوی و ....... برای بچه های زیر یکسال ممنوع است. چون بچه ها تا یک سالگی یک سری از آنزیمها در بدنشان تشکیل نشده. ولی خوشگلم موضوع اینجاست که این پزشکان محترم ما که واقعا عده زیادشون هم بسیار باسوادند چند موضوع را در مراحل تحقیقاتی در نظر نمیگیرند :
1- اگر از هر 100 نفر کودک تحقیقی دو نفر به آزمایش جواب منفی بدهند آن ماده ممنوع اعلام میشود چون ما با کودکان طرف هستیم و تحقیق روی آنها سخت تر و دقیق تر است.
2- ما اکثرا با بچه ها ماشینی طرف هستیم درست مثل جوجه ماشینی های خودمون.....مطمئن باش اگر مادری از قبل از بارداری رعایت تغذیه سالم را بکند و در زمان شیردهی هم از شیر خودش کودک را تغذیه کند آن آنزیمهایی که گفتم خیلی زود در بدن کودک شروع به ساخته شدن میکند. من در مورد بچه خودم و خیلی از بچه های دیگه این آزمایش را کردم
3- برخی از کودکان به شکل ژنتیک با آلرژی و حساسیت بدنیا می آیند که این موضوع کاملا از ابتدا مشهوده و به این کودکان نه تنها 4 ماده ذکر شده بلکه خیلی از مواد غذایی دیگر هم نمیتوان داد. چنانچه ما یک نوع آلرژی کودکان داریم که به فندق است و بسیار خطرناک میباشد به طوریکه میتوان به مرگ کودک بینجامد که این نوع آلرژی بسیار نادر است.
4- بعد از یک سالگی حتی بچه هایی که آلرژی به مواد غذایی خاصی دارند ( مثل پسر خود من ) میتوانیم بهشون از مواد آلرژی زا بدهیم ولی بلافاصله گیاهان ضد آلرژی هم بهشون بدهیم مطمئن باشیم که هیچ اتفاقی نمی افتد.
این طوری که شماها میگید من باید الان بچه ام چپر چلاق باشه چون تمام ممنوعیات ( مثل همان گوجه فرنگی ) را در دوران بارداریم خوردم و زیاد هم خوردم و زیر یکسال هم به بچه ام همه ممنوعیات را دادم .........
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687