2737
2739
ببین نظرات اینجا خیلی خوبه ها ولی تهش ادم نیاز داره یه ادم متخصص بهش بگه چیکار کنه. من خودم هربار مساله اینجوری برام پیش میاد میرم سراغ دکترساینا. بیا اینم لینکش بعد تازه خیالمم راحته که اگر مشکلم حل نشه پولمو کامل برمیگردونن.



2728
من بلد هستم...براتون مینویسم...

خب خانومی اول باید دوتاتخم مرغ رو بکشونی توی یه مخلوط کن..

ویه قاشق مرباخوری شکر..پودرخردل(اگرهم نداشتی نداشتی)..فلفل هم به میزانی که دوس داری

اضافه کن...وبعد مخلوط کن رو روشن کن..بزارحسابی تخم مرغ ها هم بخوره..حداقل دو سه دقیقه

بعد برای ادامه ی سس درست کردن..باید مخلوط کنی که داری ازهمین ها باشه که روی درشون

یه درکوچولو داره به اندازه یه سکه...اون دری که اندازه سکه است رو بازکن...وبعد مخلوط کن رو

روی دور آروم روشن کن....

باید یه روغن یک لیتری مایع داشته باشی..روغن رو آروم آروم از اون دربالایی بریزی توی مخلوط کن

که روشنه...یواش یواش اضافه کن...حداقل پنج دقیقه طول بکشه...اینقدر روغن بریز که

عین سس سفید بشه..اصلا مشخصه..حد واندازه روغن رو نمیشه دقیق نوشت..

ولی اگه دیدی عین سس سفید غلیظ شد...طعمش روبچش.اگه خوب بود که دیگه آماده ست

واسه محکم کاری آخر سر با دور تند مخلوط کن رو روشن کن وبزارحسابی هم بخوره..

موفق باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز