2410
2553


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2720
سلام من هیچی قاطیش نمیکنم اول ابو میذارم جوش بیاد بعد ماکارونی رو تو ظرف کوچیکی میریزم بعد پودرشم میزنم که تو خودشه بعد روشو اب جوش میریزم نباید زیاد بریزید بعدش میذارم چند دقیقه رو شعله بعدم میخورم نباید خمیر بشه
اما مامانم تو سوپ ریخته بود خوب شده بود یه سوپ ساده درست کرده بود آخر سر اینو ریخته بود توش فکر کنم
09127377641 سيسموني مادرلند و هنركده رزطلايي
2714
عزیزم طبق دستور خودش درست کن ققط پیشنهاد میدم آبش رو دور نریزید خیلی خوشمزه تره همزمان میتونینخود فرنگی یا هرچیز دیگه هممیتونی اضافه کنی یا یه مخلوط گوشت وسبزیجات درست کن و کنارش بزار
**بیادت هستم .نگـو تکراریست ....شاید روزی برسد که نباشم تا تکرارش کنم ...**
با همه چی خوب میشه...من با هرچی که فکرش رو بکنی قاطیش کردم، با تن ماهی، با مرغ ریش ریش و قارچ و سس سویا، با گوشت بوقلمون و سبزیجات (مثل گوجه فرنگی، بروکلی، هویج)، با میگو ریز ریز ... خلاصه که هر چی دوست داری قاطیش کن ... فقط حواست باشه وقتی پودرش رو میریز اگه به شور خوردن عادت نداری...چون من هر وقت ریختم خیلی شور شده برای همین دیگه نمیریزم به جاش خودم کاری، فلفل، پودر سیر، اویشن یا هر ادویه ای متناسب با مواد دیگه ام بهش میزنم...
عزیزم اصلیش مال کشورهای کره و ژاپن و چینه اونها اب رو جوش میارن رامیون (همون رشته ) رو توش میریزن موادش رو هم میریزن مدت جوشش هم پنج دقیقه هست بعد هم با همون ابش میخورن
من خودم قارچ سرخ میکنم یعنی تف میدم بعد اب اضافه میکنم و جوش که اومد رشته و ادویه و مواد خودش رو میریزم سس سویا هم اصافه میکنم و اخر هم سبزی گشنیز ولی دیگه نمیزارم بجوشه خیلی خوش عطر میشه
من هم پیشنهاد میکنم اب دار درست کنی خشکش اصلا خوب نمیشه
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مسافرت با عمه

alifd | 1 دقیقه پیش
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز