2410
2553
بادام رو یک روز کامل خیس میکنی و بهد پوست میکنی و رنده میکنی . بادام رنده شده رو با آب مخلوط میکنی و با حرارت ملایم میجوشونی تا یه مایع لعاب دار بدست بیاد و بعد از صافی رد میکنی و وقتی خنک شد میدی نی نی نوش جان میکنه . حریره بادام برای خانم های باردار و بچه هایی که اسهال شدن خیلی مفیده .

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش

ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

من که اول بادومو یکروز توی آبجوش خیس می کردم.. بعد پوستشو می کندم ... بعد رنده میرکدم میریختم توی توری( یه پارچه ای که نازک باشه )بعد دوباره این کیسه رو میذاشتم توی آب داغ! با دست فشارش میدادم و شیرشو می گرفتم بهش آرد و شکر ( شکرش خیلی کم باشه ) اضافه میکردم و روی حرارت کمی قوام که می اومد برش میداشتم..میدادم پسرم می خورد و تپل میشد
2456
عزیزم.حریره را با اب درست کن نه با شیر
2-کافیه 0.5 ساعت بادام را توی ابجوش بریزی.سریع پوستش کنده میشه.
3-زیاد بادام درست کن و ارد من .بریز توی شیشه و توی یخچال بزار تا همیشه داشته باشی.
4-زمان پخت حریره باید 2 ساعت باشد.پس طوری اب بریز تا تمام نشود....
5-رنگ حریره پخته شده کمی به ابی میزند.و دیگه سفید نیست.
یه راه حل بهتون یاد می دم که خیلی راحته و این دردسر ها رو هم نداره

بادام رو خیس کنید تقریبا یک شبانه روز بعد پوست بگیرید بعد توی آبکش بزارید تا کاملا خشک شود (25 عدد بادام)

یک لیوان آرد برنج
نصف لیوان شکر

بعد همه مواد رو (بادام شکر برنج) را داخل مخلوط کن ریخته و دستگاه رو روشن کنید تا جایی که به پودر تبدیل بشه و این پودر رو داخل قوطی در درون یخچال بذارید

هر دفعه که خواستید استفاده کنید به اندازه مصرفتان و سن نی نی تون

داخل شیر سرد بریزید و روی شعله ملایم قرار بدید (مثلا یک قاشق غذاخوری) حدود نصف لیوان شیر

روی شعله قرار بدید تا قوام بیاد به قوام دلخواه که رسید بدید نی نی تون نوش جان کنه

هر جا هم که رفتید همراهتون باشه و راحت و مقوی است

Lilypie Pregnancy tickers
2714
برای تهیه حریره بادام اول باید ارد برنج خوبی داشته باشید.طرز تهیه ارد برنج خانگی خیلی راحته و نکته اصلی در تهیه ان این است که برنج هر چه بیشتر خیس بخورد اردش بهتر می شود.من دو روز برنج را خیس گذاشتم.واینکه بهتر است از برنج مرغوب و خوش عطر استفاده کنید.بعد از خوب خیس خوردن برنج در ابکش بریزید بعد روی دستمال اشپزخانه که خیسی ان گرفته شود و ابکی نباشد. بعد داخل اسیاب بریزید
همه را اسیاب می کنیم.و توی سینی بزرگ بریزید من کنار شوفاژ گذاشتم. وهر باری با قاشق هم می زنیم.تا خشک شود .یک روز من گذاشتم.مراقب باشید گرد و غبار روی ان نشینه. بعد داخل شیشه بریزید و در یخچال نگه داری کنید. تا دو سالگی نیاز به ارد برنج دارید.حتی شاید بیشتر .موقعی که بچه هاتون سرما بخورند بهترین صبحانه برایشان حریره است .حریره سن و سال نداره.هضمش راحته.و غذای مقوی ای است.به خاطر بادامش.
حالا تهیه حریره.من به خاطر شاید حساسیت به شیر تا یه سالگی از شیر استفاده نکردم.اب و ارد برنج را می گذارم بپزه مدتی بعد بادام اسیاب شده را داخلش می ریزم .زمانی که جا افتاد در بشقاب بریزید وبا قاشق مخصوص نوزاد به عزیز دلتان بدهید فراموش کردم شکر را هم بریزید.به اندازه
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687