2737
2734
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1073030 بازدید | 1581 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

من این تایپیکو درست کردم تا به اونایی که بلد نیستن اموزش بدم وخودم هم چیزایی جدید یاد بگیرم اما کسی به من چیزی یاد نمیده شما ها خیلی بی معرفتید...
منم گناه دارم.....
ولی باشه...براتون بازم مینویسم..
دلم مث فندقه طاقت ناراحتی شما رو ندارم.
2728
آموزش پیتزا مخلوط:
گوشت جرخ کره 200 گرم
فلفل دلمه ای 100 گرم
قارج 100 گرم
سوسیس 3 عدد نگینی شده
پنیر پیتزا 200 گرم 1 بسته
رب 2 قاشق غذا خوری
مگی مرغ یا گوشت
طرز تهیه:
گوشت یخ زده را حتما یخ زدایی وکاملا نرم کنید تا لوکه نباشد یک قاشق پیاز داغ ، 2 قاشق رب ، نصف مگی مرغ یا گوشت، نمک، فلفل واویشن وپودر سیر ، 2 تا 3 قاشق روغن، فلفل دلمه ی یک عدد=داخل ظرف پهن کرده بدون در وپایه
با فرمان ماکرو 900 وبازمان 4 تا 5 دقیقه
سوسیس را داخل ظرفی ریخته وپهن میکنیم دقت شود که روی هم نباشد+ آویشن ویک تا دو قاشق روغن با رب باز با فرمان
ماکرو900 برای 3 عدد سوسیس 2 تا 3 دقیقه زمان می دهیم
روی خمیر بازاری یکم آب + سس قرمز ریخته وداخل دستگاه گریل می دهیم فقط
با فرمان
گریل یک .زمان دو دقیقه می دهیم ودر می آوریم:
زیر مواد پنیر پیتزا می ریزیم ومواد را روی خمیر ریخته ولا به لای مواد پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای وگوجه خرد شده نیز اضافه میکنیم ودر آخرچون همه مواد ما پخته است
باز فقط گریل می دهیم

**با فرمان:**

گریل یک.3 تا 5 قیقه زمان...استار
وقتی طلایی شد وپخت رویش را با سس قرمز تزیین می کنیم.
رولت مرغ رنگارنگ:

سینه مرغ 1 عدد کامل ...فلفل دلمه ای قرمز و نارنجی 1 عدد ........زعفران اب کرده 2 ق غذاخوری.........ابلیمو 2 ق غ ......کنجد به میزان لازم جهت تزیین...........روغن 2 ق غ ...........اب یک چهارم لیوان........برگ موی کنسروی 4 لایه.............ژامبون 4 ورق
ابتدا سینه های مرغ را از قسمت طول باز میکنیم این کار کمک میکند تا هر قسمت مرغ را به شکل قلب در بیاوریم دو سر انتهای مرغ را که باریکتر است روی هم قرار میدهیم و با بیفتیک کوب آنها را میکوبیم.........................
سپس پودر سیر نمک و پاپریکا را اضافه میکنیم از یک طرف مرغ سه سانتی متر فاصله میگذاریم و به ترتیب فلفل دلمه ای قرمز یک برش ژامبون پنیر ورقه ای برگ موی کنسروی و فلفل دلمه ای نارنجی را روی نیمی از مرغ میگذاریم
و سمت دیگر مرغ را روی سبزیجات برمیگردانیم
سه سانت را که بین سبزیجات و سینه مرغ در نظر گرفته بودیم روی مرغ آورده و با خلال دندان دو سر مرغ را روی هم ثابت میکنیم و آن را داخل ظرف قرار میدهیم آب و زعفران و ابلیمو را داخل ظرف ریخته و روی مرغ را با روغن و زعفران رومال میکنیم سپس روی آن کنجد اضافه کرده و در دستگاه قرار میدهیم با ترکیب گریل با مایکرو 450 وات به مدت 15 دقیقه زمان میدهیم
نگار
2738
خورش کاری با مرغ
پیاز را خورد کرده با روغن مخلوط میکنیم و با مایکرو 900 وات 4 دقیقه زمان میدهیم تا کاملا نرم شود ادویه کاری و زنجبیل و سیر را به پیاز اضافه کرده و با مایکرو 600 6 الی 6 دقیقه زمان میدهیم در ظرف دیگری پودر گشنیز ..پودر فلفل قرمز..گوجه فرنگی ...نمک ... اب لیمو ترش را با گوشکوب برقی یه میکنیم تا به شکل سس تبدیل شود سپس سس را دخل دستگاه قرار داده و با مایکرو 600 وات 4 الی 5 دقیقه (بدون درپوش) زمان میدهیم پس از گذشت این زمان پیاز ادویه جات و فیله های مرغ را به سس اضافه کرده و با مایکرو 600 وات 8 تا 10 دقیق زمان میدهیم(با درپوش)
فلفل های رنگی را به همراه گشنیز خرد شده به غذا اضافه میکنیم و با مایکرو 300 وات 8 دقیقه زمان میدهیم
نکته:در مرحله آخر ظرف با درپوش در دستگاه ار بگیرد
نگار
اینم شیرینی نارگیلی که دیروز خودم درس کردم واقعا خوشمزه شده بود......................
سفیده تخم مرغ 1 عدد .....پودر قند 80 گرم..........پودر نارگیل 60 گرم. وانیل 1 پنسه...........آبلیمو یک هشتم قاشق چایخوری..بکینگ پودر یک هشتم قاشق چایخوری
ابتدا دستگاه رو با دمای 180 درجه سانتی گراد(کانوکشن__اینتر------استارت) روشن کنید سفیده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با همزن بزنیدسپس پودر قند را کم کم به آن اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مواد از همزن نریزد....پودر نارگیل ...وانیل...آبلیمو ..و بکینگ پودر را را به سفیده اضافه کرده و با چنگال به ارامی هم بزنید (غلضت مواد کاملا سفت میباشد)
مواد را در یک قیف با ماسوره ساده بیزید ظرف مورد نظر را با کاغذ روغنی پوشانید و از مایه با فاصله در ظرف بگذارید ان را با دمای 8 تا 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد در دستگاه بگذارید تا روی آن کمی طلایی شود و ترک بخورد حتما از سه پایه کوتاه استفاده کنید
فرمان : co اینتر_____ 180 درجه__ بعد استارت وقتی دستگاه به دمای مطلوب رسید بوق میزنه یا شروع به چشمک زدن میکنه ..... اون موقع کلید stop را میزنیم .......مایعی که اماده کردیم بعد از چشمک زدن درون دستگاه گذاشته و دوباره کلید استارت را میزنیم 8 تا 10 دقیقه زمان میدهیم و بین کار هم چک میکنیم
نگار
سلام به همه خانم های محترم و هنرمند....مخصوصا فندق خانم گل...من وقتی سولاردام گرفتم اولین کاری که کردم سرچ اشپزی با سولاردام ال جی بود که خوشبختانه منو رسوند به اینجا..شاید تا الان چیزی ننوشتم ولی با همه وجود برای فندق عزیز و بقیه خانم گلهایی که اینقدر بی دریغ اطلاعاتشون رو در اینجا می نویسن دعا کردم..ممنونم و فقط می تونم بگم خدا به اندازه دلهای بزرگی که دارین خدا بهتون نعمت و شادی و خوشبختی بده
سلام ممنون که تاپیک به این خوبی رو درست کردین من هم مثل اکثر خانوما از سولاردوم فقط برای گرم کردن ویخ زدایی استفاده میکنم.قبلان تاپیکتون رو دیده بودم ولی حوصله آشپزی با مایکرو رو نداشتم ولی حالا تصمیم گرفتم یه چیزهایی درست کنم
بازم ممنون از دستورهای پخت غذا
خدایا به خاطر خوشبختی بینظیری که بهم دادی خیییییلی ازت ممنونم...
CafeMom Tickers
اسلایس های شکلاتی
کره 60 گرم
شکلات تخته ای 200 گرم
عسل 1 چهارم پیمانه
شیر عسلس 125 گرم
بیسکوییت اسیاب کرده 250 گرم
بادام درسته 1 چهارم پیمانه
طرز تهیه...................
کره شکلات سیاه رنده شه و عسل و شیر عسلی را در ظرفی ریخته داخل دستگاه گذاشته و با قدرت 300 وات 7 الی 9 دقیقه زمان میدهیم مابین کار 1 الی 2 بار بهم میزنیم تا کاملا مواد اب شود و روان شود
بیسکوییت پودر شده را با مایع آماده شده کاملا مخلوط میکنیم و در ظرف لبه داری کاغذ روغنی انداخته مواد را روی کاغذ روغنی میریزیم سطح روی آن را صاف نموده و با بادوم و فندوق تزیین میکنیم.........................داخل یخچال میگذاریم تا بسته شود سپس با چاقو بش میزنیم
نگار
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730