2726
عنوان

**آشپزی با سولاردام ال جی**

| مشاهده متن کامل بحث + 1072740 بازدید | 1581 پست
فندق جان سلام .بسیار سپاسگزارم از راهنمائی شما در استفاده از مایکروفر سولاردم . دوسال است که خریدم ولی فقط برای گرم کردن ویخ زدائی استفاده کردم. منتظر دستور پخت پیتزا ی شما هستم . باز هم تشکر می کنم
آموزش پخت سه نوع خمیر پیتزا:
*خمیر شماره یک:
شیر سه لیوان.ماست نصف لیوان.زرده تخم مرغ یک عدد.روغن 1/4 لیوان.بیکنگ پودر 2قاشق مرباخوری.نمک وفلفل وآویشن به مقدار لازم.آرد در حدی که خمیر شود.(زمان یک دقیقه)
**خمیر شماره دو:
شیر یک لیوان.تخم مرغ یک عدد کامل +یک عدد فقط زرده .روغن 1/4 لیوان.بیکنگ پودر1/5قاشق مرباخوری.نمک وفلفل وآویشن به مقدار لازم.آرد در حدی که خمیر شود(زمان 50 ثانیه)
***خمیر شماره سه:
شیر یک لیوان. بیکنگ پودر 2 قاشق مرباخوری. روغن مایع 1/4 لیوان .نمک وفلفل وآویشن به مقدار لازم آرد در حدی که خمیر شود.
نکته:آرد بهتر است که سفید باشد.(زمان 50 ثانیه)
****خمیر شماره 4:
خمیر بازاری می باشد.

طرز تهیه سه نوع خمیر:
شیر را داخل دستگاه با ماکرو 900 وات ولرم می کنیم با 1 دقیقه زمان.(فرمان اول ماکرو)
از دستگاه خارج در ظرفی بزرگ کلیه مواد خمیر را اضافه می کنیم وآرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم
+ نکته: برای بیکنیک پودر زیاد نباید هم بخورد.
+ نکته:زرده باعث لطافت بیشتر خمیر وسفیده باعث بیسکویتی شدن خمیر میشود.
+ نکته: چند ضربه به خمیر داخل ظرف می زنیم تا خمیر کشته شود به اصطلاح ولطیف تر شود.
خمیر را داخل پلاستیک ای که سوارخ کرده ایم می گذاریم با 600 وات حدود 1 دقیقه گرم می کنیم .(حتما سوراخ کنید تا نترکد.)
اگر خمیر سفت شد یک مشت شیر اضافه می کنیم اما خمیر باید در حدی باشد که به دست نچسبد.
در خمیر شماره 3 و2 با قدرت 600 وات ماکرو ودر زمان 50 ثانیه باید پخت کنیم. توجه کنید.
برای هر سه خمیر (پایه کوتاه) درب ظرف باز دو ***فرمان:***

کان وی....180...اینتر...15تا20....استارت

یا

کامبی....شماره4.....اینتر...190...اینتر...600وات....اینتر...5تا7...استارت..اگر برشته نبود. گریل هم می دهیم

گریل.....شماره1....اینتر...3تا4....استارت (پایه بلند)

+++ توجه: در فر معمولی: 280 درجه سانتی گراد در طبقه پایین یک ربع داخل سینی فر


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
نکات مواد چهار نوع پیتزا:


* قارچ:برای سیاه نشدن قارچ در حد2 تا 3 قاشق غذا خوری آبلیمو برای 100 گرم قارچ اضافه کرده ولایه نازکی توی ظرفی می چینیم .نباید انباشه شود .با درب بسته (سلیفون دار سوراخش کرده برای زمانهای کم).بدون پایه
ماکرو 900 وات سه دقیقه برای 100 گرم قارچ زمان میدهیم.

*فلفل دلمه ای : یک عدد متوسط ماکرو 900 وات 2 تا 1/5 دقیقه درب بسته وبدون پایه

* کدو: نگینی شده را بخار پز می کنیم درب بسته 1عدد کدو متوسط ماکرو 900 وات 2 دقیقه بدون پایه .

*اسفناج: یک مقدار اسفناج را خرد کرده ودر ظرف دبدار ، اگه آب نداشت 1/4 پیمانه آب برای 200 گرم اسفناج،ماکرو 900، 5 دقیقه ، بدون پایه ، با درب بسته. پس از پخت با بلندر یا گوشت کوب نرمش کرده ودرون یک ظرفی آنرا پهن کرده و1 تا 2 قاشق روغن مایع ونمک ودر داخل دستگاه با فرمان ماکرو 900 وات /5 تا4/5 دقیقه پخت میکنیم.

*گوشت:گوشت گوساله را به تکه های کوچک وخلال بلند برش زده ودر ظرفی در حد یک پیمانه آب داخل گوشت +یک پیاز متوسط خلال کرده + نمک اضافه نشود توجه شود چون سفت میشود. درب بسته .ماکرو 600 وات نیم تا 1 ساعت (زمان مثل گاز) بعد از پخت ریش می کنیم.

* سینه مرغ: سینه مرغ را داخل یک ظرف گود مث قابلمه (سینه مرغ را برش برش می زنیم داخل ظرف با آب یا بدون آب می پزیم (بدون آب برای پیتزا، آبلیمو، نمک وفلفل ونصف پیاز برش زده برای از بین بردن بوی خامی مرغ .ماکرو 900 وات 7 تا 10 دقیقه زمان درب ظرف بسته .

پیتزای سبزیجات:

کدوی ریز شده یک عدد متوسط.گوجه نگینی شده که پوست رویش را گرفته ایم یک عدد. سینه مرغ یک عدد.فلفل دلمه ای متوسط یک عدد.قارچ 100 گرم. پنیر پیتزا یک بسته 200 گرمی. جعفری 2 قاشق غذاخوری. اسفناج پخته 2 قاشق غذا خوری.
طرز تهیه:
این پیتزا را میتوان با هر 4 نوع خمیر درست کرد اما در اینجا با خمیر شماره 2 خوشمزه تر خواهد شد.
خمیر شماره 2 را آماده کرده به این صورت:
ته ظرف گرد را چرب کرده با قلم مووخمیر را با کف دست به قطر 1.5 تا 2 سانت پهن کرده ولبه ها را یک مقدار بالاتر می آوریم با شصت لبه ها را گود می کنیم وچنگال کرده تا پخته شود
دقیقا رویش را پنیر پیتزا ریخته سینه مرغ ریش شده بعلاوه سس سفید(که دستور ان را بعدا خواهم داد) + قارچ+ کدو+ فلفل دلمه ای+ پنیر پیتزاکه همچنان باید لابه لای موادریخته شود تا راحتتر برش بخورد+ گوجه+ آویشن+ جعفری+سس سفید یا خامه+ باز پنیر پیتزا که رویش را پر می کنیم
چون همه مواد پخته است

***فرمان***

گریل.......(1).....اینتر..3تا5زمان....استارت
سلام فندق عزیز م ... امیدوارم خوب وخوش وسلامت باشی ... مرسی از پیتزای سبزیجات... میشه پیتزای گوشت وقارچ و پیتزای مخلوط با کالباس و لازانیا و ماکارونی را هم بگی لطفا"...مرسی از این همه توجهت... شب خوش عزیزم
سلا فندق جونم.تاپیکت عالیه من هم سولاردم دارم و ازش استفاده می کنم.چندتا دستور کیک و غدا هم دارم.اگر اجازه بدی برای دوستان بزارم. به شرطی که دوستان با نظراتشون استقبال کنندو وشمع این تاپیک رو روشن نگه دارن
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز