2737
2734
عنوان

ایده های ناب و جالب برای شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 69658 بازدید | 213 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢

خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍

بیا اینم لینکش

ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
2738
1 دستور ژله به شکل هندونه کار نوشین عزیز
مواد لازم :
ژله قرمز ترجیحا ژله هندوانه
ژله سبز
ژله سفید یا کرم شیر
شکلات چیپسی برای تخم هندونه
خوب چون ژله ما سه لایه و سه رنگ میشه در نهایتـ. پس 3 تا کاسه در 3 سایز مختلف نیاز داریم.که هر چی سایز کاسه ها به هم نزدیک باشه لایه ها ظریف تر از کاردر میان و ژله مون قشنگ تر میشه.حالا تقریبا یک سانت از کف ظرف بزرگ رو با ژله سبز میپوشانیم میذاریم نیم بند بشه بعد کاسه سایز وسط رو که از یخ پرکردیم توش میذاریم و باز ژله سبز میریزیم تا جاییکه تا نزدیک لبه کاسه وسط بالا بیاد(من برای راحتی کار با قیف کوچیک ژلمو خالی کردم مابین دو تا کاسه)..میذاریم توی یخچال ببنده بعد میاریم بیرون یخ داخل کاسه رو خالی کرده کمی آب گرم میریزیم و وکاسه رو میکشیم بیرون.حالا باز حدود یکسانت ژله سفد میریزیم و میزاریم ببنده.میاریم بیرون کاسه سایز کوچیک رو میذاریم و دورش رو با ژله سفید پر میکنیم باز یخچال و بستن شدن ژله و میاریم بیرون از یخچال و به روشی که گفتم کاسه کوچیکه رو در میاریم و با ژله هندونه پرمیکنیم میذاریم یخچال کمی که نیم بند شد درمیاریم از یخچال شکلات چیپسی ها رو اضافه میکنیم (من نداشتم تو خونه کشمش ریختم) و میذاریم کاملا بسته بشه.حالا میتونین کاسه رو بذارین توی آبگرم وژله رو تو بشقاب خیس برگردونین و چون سرو ته برمیگرده یک بار دیگه برش گردونین تو یه بشقاب دیگه یا میتونین توی همون کاسه برش بدین و بعد برش ها رو بذارین توی ظرف اصلی. ولی چند نکته رو باید رعایت کنیداول:ژله هاتون اگه کاملا ببنده لایه بعدی ممکنه بعداً ازش جدا بشه پس زمانیکه ژله بسته شده ولی حالت نرم داره باید لایه بعدی اضافه بشه.دوم اینکه ژ?ه هرچی با آب کمتر درست بشه بهتره چون هم قشنگتر برش میخوره و هم شکل خودش رو بهتر حفظ میکنه .سوم اینکه کف کاسه ی بزرگتون هرچی سطحش بیشتر باشه ژله رو که برمیگردونین تو ظرف دیگه بهتر تعادل خودش رو حفظ میکنه .(راستی من توی ژله قرمز چند قطره ژله سفید ریختم که کمی مات و کدر بشه).
ژله به شکل انار که بالا عکسشو گذاشتم باز هم کار نوشین عزیز
کف کاسه بزرگ و کمی ژله قرمز ریختم گذاشتم یخچال ببنده.آوردم بیرون یه کاسه پر از یخ گذاشتم وسطش و ژله قرمزو ریختم وسط دو تا کاسه و گذاشتم تو یخچال خودش رو که بست یخ کاسه وسطی رو خالی کردم جاش آب گرم ریختم و کاسه رو کشیدم بیرون دوباره کمی ژله سفید ریختم (نیم سانت)بسته که شد یه کاسه کوچیکتر رو پر یخ کردم گذاشتم وسطش و ژله سفید رو ریختم بعد از بسته شدن زله سفید و بیرون آوردن کاسه کوچیک انار دون شده رو ریختم وسطش و کم کم از ژله سفید میدادم روش و گداشتم یخچال مرحله آخر هم گذاشتم توی آبگرم و بر گردوندم و تاج انار رو که دون کرده بودم از وسط برش طولی دادم و با خلال دندون وصلش کردم به ژله.مزه ش عالی بود.
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز