ژله آلبالو 1 بسته
آبجوش 1 لیوان
بستنی وانیلی 1 قاشق غذاخوری
ژله آلوورا نصف بسته
آبجوش نصف لیوان
بستنی وانیلی 2 قاشق غذاخوری
ژله لیمو نصف بسته (اگه مارک دراژه استفاده کنید بهتره چون سبزش پررنگتره)
آبجوش نصف لیوان
بستنی وانیلی 2 قاشق غذاخوری چوب بستنی چیپس شکلاتی به مقدار لازم لیوان کاغذی (یا مقوایی) یکبار مصرف
ابتدا پودر ژله آماده آلبالو رو با یه لیوان آبجوش حسابی مخلوط می کنیم تا اثری از دونه های ژله نمونه .بعد 1 قاشق غذاخوری بستنی وانیلی اضافه می کنیم . خوب هم بزنید که ژله تون دو رنگ نشه .
کم نباشه بعد داخل لیوانها می ریزیم. همه لیوانها رو یک اندازه پر کنید یکی زیاد یکی
قبل از بسته شدن کامل ژله لیوانهارو از یخچال در آورده و داخلش چیپس شکلاتی بریزید.
بستنی بریزید و حسابی هم بزنید نصف بسته ژله آلوورا رو با نصف لیوان آبجوش مخلوط کرده بعد ? قاشق غذاخوری
بعد از اینکه ژله آلبالو بست ( خیلی هم لازم نیست سفت سفت بشه چون ممکنه دو لایه از هم جدا بشن) چوبهای بستنی رو داخل ژله
آلبالو فرو ببرید و بعد به آرامی و با قاشق ژله بستنی آلوورا رو داخل لیوان بریزید و داخل یخچال قرار بدین.
بعد از اینکه ژله آلوورا بست ، ژله لیمو رو هم مثل ژله آلوورا درست کرده و مطابق شکل داخل لیوانها بریزید و بذارین یه شب تا صبح تو یخچال بمونه برای درآوردن ژله چوبی ها از لیوان ، ابتدا با چاقو دورتادور ژله رو برش بدین بعد با قیچی آشپزخونه لیوان رو ببرید بعد به آرومی لیوان های مقوایی رو مطابق شکل پاره کرده و ژله هارو از لیوان ها جدا کنید چیپس های شکلاتی رو روی قسمت قرمز رنگ بچسبونید.* برای اینکه ژله چوبی هندوانه مون قشنگ تر دیده بشن لازمه که چند تا دونه از (نیاز به چسب دوقلو نداره ، خودشون
می چسبن)