برای کسانی که نگران مصرف آب هویج در بارداری هستند چند تا مطلب جمع کردم. امیدوارم که مفید باشه:
- مصرف مقادیر زیاد ویتامین A برای جنین در حال رشد در سه ماهه اول بارداری مضر است. در نتیجه همه زنان باردار و زنانی که در حال برنامهریزی برای بارداری هستند باید از مصرف این غذاها یا غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی ویتامین A هستند مثل جگر، روغنهایی که از کبد حیوانات تهیه میشود و سایر امعاء و احشاء حیوانات پرهیز کنند.
البته لازم نیست که از سایر غذاها که دارای ویتامین A است خودداری کرد مثل شیر، پنیر، ماهی چرب، تخممرغ و غذاهایی با بتاکاروتن مثل هویج، میوههای قرمز و نارنجی و سبزیجات و سبزیجات برگسبز. لینک مطالب کامل: http://www.pezeshkan.org/?p=20846
- ... ویتامین های قبل از بارداری و هر نوع مواد معدنی که در طول بارداری ضروری هستند. کمبود این مواد باعث ایجاد نقص در سیستم عصبی جنین می شود. ... مصرف ویتامین آ یک روز در میان. غذاهایی که زرد رنگ هستند معمولا حاوی ویتامین آ هستند. هویج، سیب زمینی ترشی، زردآلو. لینک مطلب کامل: http://www.ninisite.com/content/index.asp?contentID=1563
- ماده مغذی فراوان موجود در آن، با تغذیه سلول ها مانع بیماری هایی چون زخم معده می شود. آنتی اکسیدان موجود در آب هویج در برابر حمله عفونت ها به سیستم تنفسی در بیماری هایی نظیر آسم مقابله می کند. آب هویج با مقاوم سازی بدن در برابر عفونت های مختلف و تقویت تولید و عملکرد گلبول های سفید خون، سیستم دفاعی بدن را قوی می سازد. آب هویج ادرارآور است و به دفع آب اضافه بدن کمک می کند و مانع احتباس آب در بدن می شود.
بنابراین در دوران بارداری و قاعدگی به طور مرتب مصرف شود. مصرف منظم آب هویج در ماه های آخر حاملگی، احتمال بروز یرقان در نوزاد را کاهش می دهد. لینک مطلب: http://www.beytoote.com/cookery/khavas-ghaza/attribute-carrot.html
- سبزی ها: شامل انواع سبزی های برگی،هویج، گوجه فرنگی، کدو، سیب زمینی، خیار، کلم، قارچ، شلغم،چغندر،انواع جوانه ها و ... است. مقدار توصیه شده از سبزی ها برای خانم های باردار و شیرده به طور متوسط 4 تا 5سهم در روز است... لینک مطلب: http://www.seemorgh.com/health/2091/18356.html