من فقط از خامه پگاه نتیجه گرفتم به ازای هر 100 گرم خامه 25 گرم پودر قند یا شکر می ریزی و هم می زنی حدود 15 دقیقه ای باید با همزن هم بزنی اولش زود می بنده ولی گول نخور ادامه بده دوباره شل میشه و دوباره می بنده شایدم با کمتر از این نتیجه داد اگه خامه با نشاسته درست شده باشه 1 ساعتم که هم بزنی سفت نمیشه
من هم دوقاشق غذاخوری پودر قند میزنم توی یه بسته پگاه صورتی، همش میزنم میذارم فریزر تا یخ بزنه مثلا 10 دقیقه کافیه بعد میاری بیرون با همزن انقدر میزنی که فرم بگیره بازم الان که هوا سرده یه ربع کافیه برا فرم گرفتنش مطمئن باش که درست میشه؛ نترس البته یه نکته اگه سر خامه ت که باز میکنی آب داشت حتما بریزش دور.
فری جان من که نذاشتم فریزر البته تو دستور ها نوشتن بذاری بذار ضرر نمی کنی البته من نصف بسته از این خامه صورتی ها رو درست کردم کلی آب داشت همرو خالی کردم فکر کنم چون آبش زیاد رفته بود خوب فرم گرفت
خامه رو با شکر قاطی کن بذار تو فریزر که یخ بزنه. بعد بیار بیرون 20 دقیقه با همزن هم بزن. مهمترین نکته اینه که خامه حتما باید به شکل یخ زده باشه وگرنه سفت نمیشه
آها پس باید کاملا آبش رو خالی کنیم .....ندا جون ممنون از دستورت فقط شکر با پودر قند فرقی نمیکنه ؟؟؟ میشه یه دستور کیک اسفنجی هم بهم بدین آخه تو نت هر چی گشتم دستوراش همه مثل همن ولی تخم مرغاش کم و بیش داره .....شما با جه دستوری درست کردین اگه لطف کنید برام بزارید ممنون میشم....