در ظرفی 3عدد تخم مرغ را میشکنیم و همراه با شکر با همزن میزنیم و 1فنجان شیر و 1 فنجان روغن مایع را ریخته و2ق.سوپخوری کاکائو و 2ق.سوپخوری پودر فندق را اضافه کرده و با همزن بزنید.وسپس4ق.سوپخوری آرد و1پاکت وانیل و 1پاکت بکینگ پودر را ریخته و مخلوط کنید و مواد را داخل قالب چرب شده بریزید و در فری که قبلا روشن کرده اید بگذارید با دمای 170درجه بپزد.
در این فاصله که کیک میپزد مواد میانی کیک را آماده کنید.ابتدا پوست گلابی ها را بگیرید و ریز خرد کنید و 2ق.سوپخوری شکر را اضافه کرده و در ماهی تابه ای تفت دهید تا گلابی ها نرم شود.
طرز تهیه سس کیک:
در ظرفی 1.5لیوان شیر و روغن مایع و2 ق.سوپخوری شکر و1ق سوپخوری کاکائو را مخلوط کنید.
کیک که پخته شد بگذارید کمی خنک شود سپس یک برش افقی از وسط کیک بزنید و لای کیک با گلابی ها بپوشانید و رویش نصف سسی که آماده کرده ایم بریزید و نصف دیگر کیک را رویش بگذارید و مابقی سس را روی کیک بریزیدو سپس کیک را از قالب برگردانید و رویش را با شکلات آب شده و مروارید های رنگی خوراکی تزئین کنید.
یک کیک ساده و خوشمزه هم یادت بدم خیلی هم سریع حاضر میشه مواد لازم آرد 2 لیوان شکر 1 لیوان روغن مایع 1 لیوان شیر 1 لیوان تخم مرغ 3 عدد بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری وانیل نصف قاشق چای خوری نمک یک پنس (یک پنس آن مقدار از ادویه است که بین دو انگشت قرار بگیرد) اول سه تا تخم مرغ را باوانیل خوب می زنیم تا کف کند و رنگ آن کمی روشن شود بعد شکر را با آن اضافه می کنیم و خوب می زنیم تا حجم آن دو برابر شود بعد روغن را اضافه می کنیم و یک دقیقه می زنیم شیر را کمی گرم می کنیم (فقط گرم شود)بعد مقداری از آرد و بکینگ پودر و نمک که مخلوط کرده ایم را میریزیم و می زنیم و بعد مقداری از شیر و این کار را تا جایی ادامه می دهیم که شیر و آرد تمام شود و در آخر هم کمی می زنیم تا یکدست شود و اصلا گلوله نداشته باشد کف قالب را چرب می کنیم و مواد را در آن می ریزیم و به مدت 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد می گذاریم اگر دوست داشتید می توانید مقداری گردوی خرد کرده هم داخل آن بریزید