سلاممممممممم نجماي گلم**** ماشااله مثل هميشه عالي هستي:) به قول مامان آلينا تو خود نمره بيستي:))) دلم خواست!در اولين فرصت درستش ميكنم.راستي ديشب 2باره حلواي هويج درست كردم.حميد جونم عاشقش شده و با به به چه چه ميخوره:) باران جيگري رو بماچچچچچچ*******
سلام مامان باران تاپيك جالب و جديدي باز كردي من تا آخر با هات هستم اگر برايت امكان دارد در مورد ساندويچ براي بچه ها كه در انها از مواد مغذي استفاده شده باشه برامون بنويس راستي حلواي هويج چيه؟
مرسي مامان باران، من مي خوام اتاق دخترم رو رنگ كنم ولي هنوز رنگشو انتخاب نكردم ميخوام رنگش هم دخترونه باشه هم پسرونه دلم مي خواد دو رنگ باشه ميشه راهنمايم كني
مامان باران آفرين خوش به حال باران و شوهرت با اين زن هنرمند شوهر من هم دوست داره از اين كارها بكنم ولي من با داشتن اميرعلي و سركار رفتن وقت اين كارها را ندارم
سلام مامان باران خيلي ممنون از اينكه تاپيكت رو معرفي كردي واسه من هم خيلي جالب بود و آموزنده. راستش تو تاپيك شهريوري ها تولد يكسالگي ني ني هامون نزديكه . لطفا اگه پيشنهادي واسه نوع برگزاري جشن و پذيرايي از مهمونها داري واسمون بنويس تا از سليقه و تجربياتت استفاده كنيم. باز هم ممنون و همينطور ادامه بده.
اميدوارم همه مامانا ي هنرمند تجربياتشونو مطرح كنن ، شايد ماماناي تنبلي مثل من هم ياد شوشوي شمكو بيفتن.. البته شايد.. من همين يه وعده غذاي ساده رو هم با هزار تا منت واسه شوشو درست مي كنم .. ولي خيلي دوست دارم بيشتر ياد بگيرم ..
سلام من نازيلا هستم . 2تا نيني تو دلم دارم كه تير يا مرداد بدنيا ميان اسماشونم گذاشتم باران و آسمان ... راستي منم گرافيك خوندم البته 2-3 سالي هست كه درس و دانشگاه تموم شده ولي كار هم ميكنم تو اين زمينه البته الان به خاطر نيني ها نه. از اين ژله با مزه خوشگل خيلي خوشم اومد. منم دنبال كاراي خواص و خلاق رو با اشتياق ميگيرم ... مثلا كارت عروسي مو با عكس خودم و شوهرم كه روش بود همه رو دستي خودم درست كردم و خيلي كاراي ديگه . عشق جشن و مهموني هم هستم و دوست دارم مهمونيهاي جالب مخصوصا براي بچه هام بدم...هر ايده و نظر ديگه اي داشتي بذاري من استقبال ميكنم... ممنون به خاطرچيز قشنگي كه ياد دادي...
صفحه 1 از 639 برو به صفحه:
تبلیغات متنی
رفتار و روانشناسي كودك مهد كودك ومدرسه زبان كودك اميدفردا رفتار و روانشناسي كودك مديريت :دكتر رضابخش88363434 http://WWW.OMIDFARDA.COMنيازمنديها تبليغات رايگان درنيازكالامرجع نيازمنديهاي آنلاين ثبت آگهي رايگان در بازارچه دست دوم 20هزار تومان هديه عضويت جهت درج آگهي ويژه! http://www.niazkala.comتبلیغات در نی نی سایت