من فیله مرغ را به تیکه های کوچیکتر تقسیم می کنم بعد با پیاز تفت می دم و بعدش فلفل دلمه ای اضافه می کنم و نمک و فلفل و زردچوبه می تونی گوچه فرنگی را هم از وسط نصف کنی و کنارش بذاری یک کم تفت بخوره خیلی زود اماده می شه و با نون نوش جان کن
اگر خیلی حوصله داشتی می تونی سیب زمینی سرخ شده را بهش اضافه کنی
من بافیله مرغ اندازه گردو میکنم بعد با پیاز سرخش میکن نمک فلفل رو زردچونه اضافه میکنم تفت میدم میزارم کنار 3 قاشق رب گوچه 2 قاشق ادویه کاری 200گرم خامه 5 قاشق شیر نمک رو بصورت سس درست میکنم مرغ رو داخل پیرکس میریزم بعد 2عدد موز رو حلقه حلقه میکنم به مرغ اضافه میکنم
سس رو به همه مواد اضافه میکنم روش پنیر گودا رنده شده میریزم روی ظرف رو کاغذ الومینوم میکشم بعد داخل فر با حرارت 160 درجه قرار میدم بمدت 30 دقیقه وقتی سس جوش امد 5 دقیقه بعدش فر رو خاموش میکنم فویل رو برمیدارم کمی میزارم از بالا حرارت بخوره که پنیرش قرمز بشه
با برنج خیلی خوشمزه هستش
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
تیکه های کوچیک ببر تف بده با ادویه. سس سفید ( با شیر) درس کن بهش اضافه کن با فارچ تف داده. می شه سس ماکارونی. توش پنیر گودا هم بزنی خ شمزه می شه با ماکارونی بخور
فیله مرغ رو میتونی از وسط ببریش.بازش کنی و وسطشو پر کنی.من یه بار داخلشو با گردو و رب انار و یه سری سبزیجات پر کردم.یه بار دیگه هم گوشت چرخ کرده...پیاز با فلفل فراوان و رب داخلشو پر کردم.خیلی خوب شد هر دو بارش.