عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598116 بازدید | 5782 پست
برای اینکه سالادتان خوشمزه شود ...


هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی که می‌خواهید آن را سرو کنید، به آن نمک بزنید، زیرا نمک، تازگی و طراوت کاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌کند.

همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد از جمله روغن زیتون و سرکه را در یک شیشه دهان‌گشاد که درش بسته می‌شود(مثل شیشه مربا) بریزید، یک قطعه یخ داخل آن بیندازید و درش را محکم ببندید.

سپس آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود.

سپس یخ را از آن خارج سازید. با این روش چاشنی سالاد فوق‌العاده نرم شده و با هم می‌آمیزد.

سپس سبزیجات سالاد را داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و خوب تکان دهید تا

همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود. به این ترتیب سالاد خوشمزه‌ای به دست خواهد آمد.

خیار سالاد را با پوست خرد کنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می‌دهد.

برای آن که سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید، یک حبه سیر را له کرده، قبل از آن که اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت.

برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید، زیرا به این ترتیب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.

برای آن که سس خود را پُررنگ‌تر کنید، مقدار کمی آرد را در ماهی‌تابه سرخ کنید و به تدریج به سس اضافه کنید.

برای غلیظ ‌تر کردن سس‌ سالاد می‌توانید از آرد استفاده کنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل کنید و به صورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس اضافه کنید.
جام جم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد سبزیجات........................



create avatar
Create avatar




http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=4733&ChatDate=8-3-1389&PageNumber=1
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

خورش کرفس

مواد لازم:
روغن مایع= 100 گرم
پیاز= یک عدد (150 گرم)
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل= 2/1 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
کرفس پاک کرده= 450 گرم
سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم
نمک= 1 قاشق چایخوری
آبغوره= 2/1 پیمانه (70 میلی لیتر)


طرزتهیه
1 روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2 گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید.





3 زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
4 چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5 آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.
6 کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.
7 سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
8 کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
9 خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
10 آبغوره را اضافه کنید.
11 اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.




همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خورش به

مواد لازم:
برای 5 نفر
به= 4 عدد
لپه=5/1 پیمانه
گوشت خورشتی= 250 گرم(به میزان دلخواه)
لیمو عمانی یا آلو خورشتی
پیاز= دو عدد
رب/نمک،فلفل،زردچوبه


طرزتهیه
بهتر است از یک روز قبل لپه رابخیسانیم.
ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم ،بعد از اینکه کمی طلایی شد گوشت را نیز اضافه کرده و زردچوبه را هم اضافه کرده گوشت را هم تقت می دهیم.(برای طعم مطبوع تر غذا)در ظرفی جدالپه را تفت می دهیم حدود 10دقیقه سپس رب را اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم.





کمی زردچوبه هم اضافه می کنیم و در نهایت مواد فوق را به مواد گوشتی اضافه می کنیم و به را نیز مربعی خرد کرده و اضافه می کنیم .در نهایت به خورش آب (گرم)اضافه کرده و صبر می کنیم تا خوب بپزد.پس از پخته شدن گوشت، نمک و لیمو یا آلو خورشتی را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا طعم آنها وارد خورش گردد، حدود 45 دقیقه.و حالا خورش خوشمزه شما آماده است.نوش جان

الان دیگه فصل به است و درست کردنش خالی از لطف نیست

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
خورش آلو اسفناج



gif animator
Gif animator
این خورش یکی از خوشمزه ترین و خوشبوترین خورشهاست.



برای تهیه ی آلو اسفناج پیاز داغ درست میکنیم و ادویه میزنیم ... من ادویه ی کاری سبزان میریزم ولی میشه حتی فقط زردچوبه زد ... بعد گوشتهامون رو که به نظر من مثل قورمه سبزی هر چی تکه های بزرگتری باشه خوشمزه تر میشه رو سرخ میکنیم و وقتی قشنگ آب انداخت 1 بسته از این اسرار خورشت مگی به ازاء هر 4 نفر آدمی که قراره این خورش رو بخورن توش میریزیم ... بعد به قدری توش آب میریزیم که بپزه و آخرش به اندازه ی 1 لیوان (تقریبیه اگه کسی پر آب تر دوست داشت بیشتر ... ولی هرچی کم آب تر باشه جا افتاده تر میشه ) توش بمونه ... بعد اسفناجها رو که خرد و سرخ کردیم میریزیم داخلش و اواخر پخت چند تا آلو میریزیم توش که بپزه .
حالا یه چیزی ... اسفناجها رو با جاقو خرد نکنین چون خاصیتش رو از دست میده ... ترجیحا با دستتون تیکه تیکه اش کنین نگران هم نباشین اصلا تو خورش تون معلوم نمیشه که چجوری خردش کردین زیادم لازم نیست ریز بشه ... خیلی هم سرخش نکنین من که اصلا سرخ نمیکنم. بعدم اگه از این پودرهای مگی زدین مواظب نمکش باشین چون اینا خودش نمک داره ... من غذاهام نسبتا پرنمکه ولی وقتی از اینا استفاده میکنم اصلا نمک نمیزنم . بعدم من همون وقتی که گوشتها سرخ میشن و آب میندازن اسفناج رو هم میریزم ولی شما اگه میخواین خیلی غذاتون سالم باشه وقتی گوشتتون پخت اسفناج رو بریزین.
ایشالا اگه درست کردم عکسشم میذارم ... اگه از این اسفناج پخته های آماده هم استفاده میکنین حواستون باشه که مثل من ضایع نشین آخه اونا درسته اس باید تیکه تیکه اش کنین و بعد بریزین تو قابلمه
بعضی ها میگن آلو رو خیس کنین ولی من از تو فریزر در میارم و میریزم توش حالا با هر مدلی که راحتترین غذا رو درست کنین
اگه کسی درست کرد بگه مزه اش چجوری بود یا اگه کسی جور دیگه ای درست میکنه به ما هم یاد بده

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خورش قیمه بامیه

طرز تهیه:

گوشت گوسفندی : به اندازه دلخواه!!

پیاز : یک عدد خرد شده

جوز هندی : نصف

لپه : 100 گرم

لیمو عمانی : ? عدد

رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری

بامیه : 200 گرم

پیاز را در روغن تفت میدهیم...سیر را در آن ریخته و همراه با آن تفت میدهیم...کمی که رنگ پیاز عوض شد گوشت ها را اضافه کرده و بعد از قهوه ای شدن مختصر آنها لپه را می ریزیم و فقط در حد یک هم زدن تفت میدهیم چون اگه لپه زیاد سرخ بشه سفت میشه...رب را اضافه کرده و بعد از رنگ دادن رب آب را اضافه میکنیم و در ظرف را گذاشته تا گوشت نیم پز شود...بامیه را در این بین آماده کرده ( پاک میکنیم و می شوریم و کمی در روغن تفت میدهیم)

بعد از نیم پز شدن گوشت جوز هندی را در آن رنده کرده و کمی ادویه اضافه میکنیم من گهگداری در قیمه برگه سیب هم می ریزم که خیلی طعم مطبوعی به آن میدهد...کمی هم نمک به همراه زعفران...لیمو عمانی ها را هم بعد از شستن و سوراخ کردن اضافه میکنیم...وقتی لیموها هم به نرمی دلخواه رسید و پخته شد بامیه ها را اضافه میکنیم...باید در نظر داشت که اگر بامیه زیاد پخته بشه شکل بدی پیدا میکنه ...همین!!


خورش قیمه بامیه
gif animator
Gif animator

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
فسنجون ترش



مواد لازم:
مرغ : یک کیلو
گردوی آسیاب شده: دو پیمانه
پیاز : یک عدد
رب انار ترش :سه قاشق غذاخوری
آب :چهار لیوان
زردچوبه و نمک: مقدار لازم

اول داخل قابلمه مرغ و آب را ریخته ، زردچوبه و نمک را به آن اضافه کرده و پیاز را چهار قاچ می کنیم و به آن اضافه می کنیم تا بپزد بعد که آب به جوش آمد رب انار و گردو ساییده شده را به آن اضافه می کنیم و میگذاریم تا خورش خوب بپزد و جا بیفتد ؛ برای اینکه خورش خوش عطر باشد میتوان یک ربع قبل از برداشتن کمی نعناع خشک به آن اضافه کرد.
نوش جــان

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برای تهیه خورشت بادمجان

مواد لازم:
بادمجان قلمی ............ 15 عدد کوچک
پیاز متوسط ................. 1 عدد
پیازچه ......................... نیم کیلو
گوشت ........................ 200 گرم
گوجه فرنگی ................ 2 عدد
رب گوجه فرنگی ........... 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ............ 1 قاشق چایخوری
آبغوره .......................... 2 قاشق غذاخوری
ادویه خورشت .............. نمک ، فلفل ، دارچین و زیره سیاه

طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با مقداری آب روی حرارت میذاریم که جوش بیاد ، بعد از جوش اومدن یدونه پیاز متوسط پوست کنده و خرد نکرده رو داخلش میندازیم .( من از پیاز داغ استفاده نکردم ، چون آقای همسر دوست ندارن ) بعد از پخت کامل پیاز رو از تو آبش در میارم و دیگه هیچ اثری از پیاز نمیمونه به جز مواد مفیدش که داخل آب گوشت رفته ..... وقتی گوشت نیم پز شد مقداری نمک بهش اضافه میکنیم و میذاریم تا خوب پخته بشه.
بادمجونها رو به شکل راه راه یا ( پیژامه ای ) پوست می گیریم.


بعد داخل آب و نمک میذاریم تا حدودا یک ساعتی بمونه ..... تو این فاصله گوشتمون هم میپزه ....... بعد از اینکه از داخل آب نمک در آوردیم رو یه پارچه تمیز میذاریمشون تا آب اضافیش گرفته بشه و سپس با مقدار کمی روغن تفتش میدیم با حرارت بالا ... ( آب نمک و حرارت بالا برای تفت دادن باعث میشه بادمجونها روغن کمتری به خودشون بگیرن)
بعد از تفت دادن بادمجونها ، نوبت گوچه فرنگی و رب میرسه که باید اونا رو هم کمی تفت بدیم ....
حالا بادمجونها رو به طور کاملا مرتب کنار هم داخل ماهی تابه می چینیم بعد هم گوشتها یه کنار دیگه از ماهی تابه می چینیم ، گوجه فرنگی هایی که خیلی کم تفت دادیم رو روی همه مواد میذاریم

رب رو تفت داده بودیم ، آب گوشت رو داخل رب تفت داده شده می ریزیم ، زعفرون رو اضافه میکنیم و به شکل سس تقریبا رقیق روی بادمجونا می ریزیم و در ماهی تابه رو میذاریم و با حرارت کم نیم ساعت اجازه میدیم هم بپزه و هم جا بیوفته ...... در 5 دقیقه آخر آبغوره ، دارچین ، زیره ، فلفل رو به خورش اضافه میکنیم .

اینو یادم رفت بگم مقداری از آب گوشت رو بر میداریم و پیازچه هارو داخلش میپزیم، بدون اینکه هیچ ماده رنگ دهنده تو آب گوشت ریخته باشیم ، چون برای تزئین میخوایم بهتره که پیازچه ها رنگی نشه ...... فقط چون خیلی سریع میپزه باید مواظب باشین که له نشه .


حالا میمونه چیدن و کشیدن خورش:
گوشتها رو وسط ظرف میذاریم ...تا وسطش یه کم بالا بیاد ، بعد بادمجونها رو به ترتیبی که تو شکل می بینید به صورت گرد می چینیم، پیازچه رو هم که دیگه نیازی به توضیح نیست به سلیقه خودتون میتونید دور تا دور ظرف رو باهاش تزئین کنید و چون باید با خورش خورده بشه من تو آب گوشت پختم، همیشه معتقدم باید مواد تزئینی از موادی باشه که بشه همراه اون غذا خورد یا حداقل اگر خورده بشه تست خوبی رو با اون ماده غذائی داشته باشه ، چون در غیر اینصورت باید مواد تزئینی دور ریخته بشه و گاهی اوقات هم ممکنه اصلا بو و طعم غذا رو تحت تاثیر قرار بده اونقدری که دیگه نشه حتی به خود غذا هم لب زد بعد هم که با جعفری و گوجه فرنگی تزئینش میکنیم ....

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طرز تهیه خورش ریواس

ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است.
این خورش را اگرچه می‌توان به 2روش پخت ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی‌نظیری دارد.
با این حال در اینجا هر دو روش آمده است تا مناسب‌ترین را برای ذائقه‌تان انتخاب کنید.
روش اول
مواد لازم برای 4نفر:
-ریواس؛ یک کیلوگرم
-گوشت بدون استخوان؛ نیم کیلوگرم
-پیاز؛ 2عدد
-شکر؛ 2 تا 3قاشق سوپ‌خوری
-روغن، نمک و فلفل؛ به میزان لازم
-نعنا تازه؛ 150 گرم
-جعفری تازه؛ 250 گرم
روش پخت:
1- ابتدا پیازها را پوست کنده، بعد از شستن ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود. پس از آن، پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
2- گوشت را بشویید و به صورت قیمه‌ای خرد کنید، سپس به پیاز داغ اضافه کرده، همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا 2تا3لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت روی حرارت متوسط اجاق گاز صبر کنید.
3- در این فاصله ریواس‌ها را پوست کنده، بعد از شستن به قطعات 3سانتی‌متری یا به اندازه 2بند انگشت خرد کنید. از طرفی دیگر نعنا و جعفری تازه را نیز پاک کرده، بعد از شستن، ریز خرد کنید.
4 - حالا در یک تابه کوچک، مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعنا و جعفری خرد شده را داخل روغن بریزید و تفت دهید.
نکته: مقدار نعنا نباید خیلی زیاد باشد زیرا باعث تلخ شدن خورش می‌شود.
5- بعد از آنکه گوشت پخت، ابتدا نعنا و جعفری سرخ شده را اضافه کنید و 10 دقیقه حرارت دهید. بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر حرارت دهید.
نکته یک: زمان جوشیدن خورش بعد از اضافه کردن ریواس نباید زیاد باشد زیرا ریواس به سرعت له می‌شود.
نکته 2: با توجه به اینکه ریواس طعم ترشی دارد، اگر خورش را با همین میزان ترشی دوست دارید، لازم نیست شکر اضافه کنید.

روش دوم
مواد لازم برای 4نفر:
- ریواس؛ یک و نیم کیلوگرم
- گوشت بدون استخوان؛ نیم کیلوگرم
- پیاز؛ یک عدد
- زعفران ساییده شده؛ نصف قاشق چای‌خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
در این روش نیز مانند روش قبل، ابتدا پیاز را سرخ کرده، پس از تفت دادن گوشت در آن، همان 3-2 لیوان آب را اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد؛ سپس پودر زعفران را به آن اضافه کنید. در آخر ریواس را افزوده، بعد از گذشت 10دقیقه نوش‌جان کنید.
نکته: توجه داشته باشید در این روش به جای نعنا و جعفری، از زعفران به عنوان طعم‌دهنده استفاده شده است

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خورش به

یکی از خوشمزه ‌ترین و رسمی ‌ترین غذاهای پاییزی، "خورش به" است.

با توجه به این که در پخت این خورش، از به، آلو و شکر استفاده می‌شود، در زمره خورش‌های شیرین به حساب آمده و در نتیجه، طرفداران خاص خود را دارد.
مواد لازم:

- گوشت خورشی 350 گرم

- به 2 عدد متوسط

- آلو بخارا 100 گرم

- پیاز یک عدد متوسط

- شکر یک قاشق سوپ‌خوری

- رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپ‌خوری

- زعفران ساییده شده یک قاشق چای‌خوری

- زردچوبه یک قاشق چای‌خوری
طرز تهیه:

1 – ابتدا به‌ها را شسته و پس از پوست‌ گرفتن، به صورت هلالی برش بزنید. سپس داخل تابه‌ای مقداری روغن بریزید و به‌ها را داخل آن سرخ کنید.

پس از اینکه برش‌های به، تغییر رنگ پیدا کرده و نرم شدند، شعله اجاق‌گاز را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.

نکته: شما می‌توانید به جای پوست‌کندن به‌ها، آنها را با پوست برش داده و به همان صورت تفت دهید.

2 – آلو بخاراها را بشویید و داخل کاسه کوچکی حاوی آب، به مدت 2 ساعت خیس کنید.

نکته: با توجه به اینکه آلو نقش طعم‌دهنده به غذا را بر عهده دارد، میزان آن را بسته به ذائقه‌تان می‌توانید کمتر یا زیادتر کنید.

3 – پیاز را هم پوست کنده و پس از شستن به صورت خلالی خرد کنید. سپس در قابلمه‌ای که برای پخت خورش آماده کرده بودید، مقداری روغن بریزید و روی حرارت اجاق‌گاز قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، پیاز خردشده را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید. حین سرخ‌شدن، زردچوبه را هم به پیاز اضافه کنید.

در این فاصله زمانی، گوشت را بشویید و به اندازه مناسب برای خورش خرد کنید. سپس داخل سبدی بریزید تا آب حاصل از شست و شوی آن خارج شود.

حالا در مراحل پایانی سرخ‌شدن پیازها، گوشت خردشده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تکه‌های گوشت نیز در روغن تفت داده شوند. پس از آن، پودر زعفران را افزوده و با گوشت و پیاز مخلوط کنید.

4 – در قابلمه حاوی گوشت و پیاز داغ، مقداری آب جوش بریزید. در قابلمه را بگذارید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید تا گوشت بپزد. قبل از کامل‌شدن پخت گوشت، یا پس از گذشت حدود یک ساعت، آلو بخارای خیس‌شده را به آن اضافه کنید و به حرارت‌دادن ادامه دهید تا گوشت به طور کامل بپزد.


اپلود عکس ایران ویج
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکته: شما می‌توانید آلوها را در ظرف دیگری به صورت جداگانه بپزید و سپس به گوشت اضافه کنید، ولی پختن گوشت به همراه آلو، باعث طعم‌دارشدن بیشتر گوشت و در نتیجه خورش می‌شود.

5 – پس از آنکه از پخت گوشت به همراه آلو مطمئن شدید، به‌های سرخ‌شده را به همراه شکر به مواد اضافه کنید.

نکته: مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد. اگر به‌های خریداری‌شده برای خورش ترش‌مزه‌ هستند، مقدار شکر را بیشتر کنید.

6 – در مرحله پایانی، ابتدا رب را در تابه کوچکی به صورت جداگانه در کمی روغن تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

میزان حرارت شعله را کم کنید و بگذارید خورش به مدت یک‌ربع دیگر نیز به جوش‌زدن ادامه دهد. حالا دیگر خورش آماده است.

نکته: اگر آب باقیمانده برای خورش کافی نبود، مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید 1 تا 2 دقیقه بجوشد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
روشی سریع برای پخت خورش

در صورتی که وقت شما کم است، می‌توانید به جای انجام مراحل فوق از روش زیر استفاده کنید:

پیاز و زردچوبه را در روغن، داخل دیگ زودپز سرخ کرده و سپس گوشت را به این مخلوط اضافه کنید. پس از تفت‌دادن گوشت و اضافه‌کردن زعفران و مقداری آب، در دیگ زودپز را ببندید و بگذارید گوشت بپزد. در این فاصله به‌ها را نیز تفت دهید.

پس از پخت گوشت، بقیه مواد یعنی آلو، به سرخ شده، شکر و رب را به طور همزمان اضافه کنید و دوباره به مدت نیم‌ساعت روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید. پس از گذشت این مدت، خورش آماده خواهد شد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج


همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خورش خلال کرمانشاهی

مواد لازم:
گوشت گوسفندی=500 گرم
خلال بادام=250 گرم
زرشک سیاه=2 قاشق غذاخوری
پیاز=3 عدد
زعفران حل شده در آب=2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
زردچوبه=2/1 قاشق مرباخوری
روغن=به میزان لازم
نمک و فلفل=به میزان لازم


طرزتهیه
1.پیازها را خلالی کرده و در روغن کمی تفت دهید تا طلایی شود.
2.گوشت را خرد کنید و به پیاز اضافه نموده کمی تفت دهید سپس زردچوبه را بیفزایید.






3.مقداری آب بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بگذارید تا گوشت نیم پز شود.
4.بادام ها را شسته کمی تفت دهید تا از حالت خامی درآید سپس همراه با زعفران به گوشت اضافه کنید.
5.رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و با نمک و فلفل به خورش اضافه کنید؛کمی که پخت زرشک را به عنوان ترشی به خورش اضافه کنید و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.(برای پختن گوشت مدت 2 ساعت کافی است)



من خودم عاشق این خورشتم
این خورشت برای مهمان هم خیلی خوب و با کلاسه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خورشت مرغ اسفناج


مرغ 1عدد

اسفناج پاک شده 1کیلو

پیاز 2عدد متوسط

سیر 3هبه

آبلیمو یا قوره تازه مقدار ترش کردن این غذا به دل خواه هست میتوانید ترشی این غذارو مثل ترشی قورمه سبزی کنید

روغن به مقدار لازم

نمک و زرد چوبه به مقدار لازم



پیاز را خورد می‌کنیم سیرها را هم حلقه حلقه می‌کنیم داخل قابلمه می‌ریزیم به طوری که کفّ ظرف پوشیده این مواد شود بعد تکه‌های مرغ را روی مواد میخوابانیم زرد چوبه و روغن را اضافه می‌کنیم درب ظرف رو می‌گذاریم و شعله را در کمترین اندازه می‌گذاریم تا پیاز آب بیندازند در این مدت از برداشتن مکرر درب ظرف خود داری کنید بعد از اینکه مرغ‌ها پخته شد آبلیمو یا قوره‌ها و نمک وسفناج‌ها را اضافه کنیددرب ظرف را بگذارید تا اسفناج‌ها پخته شوند وقتی‌ اسفناج پخت این غذا حاضر است و میتوانید آن را سرو کرده و همراه پلو میل کنید.

این غذا بسیار مقوی و سرشار از آهن هست اگر دقت کرده باشید در این غذا اصلا آب اضافه نکردیم چون هم پیاز هم اسفناج در اثر حرارت آبدار میشوند و این غذا با آب پیاز و اسفناج پخته میشود .

نوش جان


همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730