2410
2553
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 597830 بازدید | 5782 پست
سالاد فصل


gif animator
Gif animator

کلم و گوجه و خیار و ذرت
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
gif animator
Gif animator

نظر یادتون نره.........
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می خواستم کل الویه رو با زرده ی تخم مرغ پوشش بدم ولی تخم مرغ کم داشتیم
در نتیجه یه کم محلول زعفران درست کردم و سطح الویه رو زرد کردم




بعدش زرده ی تخم مرغ رنده شده


گوش و دم موشی ها هویج هست
چشمشم این دونه های توی نی شیر

gif animator
Gif animator


مامی سایت
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2720
سالاد فرانسوی



کلم سفید=یک عدد کوچک
کالباس=2 ورقه
کشمش=10-20 عدد
مغز گردو =5 عدد(خرد شده )
سس سالاد(سس سفید،آبلیمو( به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد سالاد نشود)فلفل سیاه،نمک ..)
هویج رنده شده = مقداری

طرز تهیه :
کلم سفید و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گرد و هویج رنده شده مخلوط می نمائیم و بعد سس را اضافه می کنیم. برای تزئین می توان از دو عدد گردو که به دو نیم شده استفاده کرد.
این سالاد بسیار خوشمزه می باشد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2714
سالاد پاستــــــــــــــــا*************

http://iranimg.com/images/42960549975313775479.jpg




نمک و فلفل و اویشن و پودر سیر و پودر گشنیز و ادویه کاری
ابلیمو
ماکارونی ابکش شده یک بسته
تن ماهی 1 عددا
خیارشور 250گرم
فلفل دلمه ای نگینی شده 1 پیمانه
کرفس پخته نگینی شده 1 پیمانه
گوجه فرنگی نگینی 1 پیمانه
قارچ نگینی 150 گرم


ســـــــــس*****ماست موسیر+سس مایونز+روغن زیتون+ابلیمو

دستو پخت......
همه مواد را مخلوط کرده و سس را اضافه میکنیم و تا 2 ساعت در یخچال میگذاریم
سالاد اماده است.................

gif animator
Gif animator


این سالاد واقعا خوشمزه است....................حتما امتحان کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکاتی در مورد تهیه ی انواع سالادها

در مورد سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :
سالاد غذائیست مطبوع و لذیذ که علاوه بر داشتن مواد مغذی اشتهای انسان را برای خوردن غذاهای دیگر تحریک مینماید و بهمین دلیل اغلب سالادها را در اول قبل از هر غذائی سرو میکنند با خوردن سالاد میتوانیم سلامتی خود را تامین نمائیم .
علاوه بر اینکه سالاد مطبوع و لذیذ میباشد دارای ویتامین های مختلف و مواد معدنی فراوانی هم میباشد که بودن یکنوع آن هر روز سر میز از جمله غذای لازم و واجب است.
سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت فرق میکند میتوانیم سالاد را بعنوان پیش غذائی یا غذای اصلی و یا با غذا و همچنین بعنوان دسر میل کنیم
انواع سالاد :
پیش غذائی یا اردور مثل سالاد گوجه فرنگی تخم مرغ و یا سبزیهای تازه یا ساردین و همچنین سالادهائی که از بعضی حیوانات دریائی میتوان درست کرد.
سالادهائی که باید با غذا خورد - سالاد کاهو - و سالادهای سبز دیگر مثل اندیو اسفناج - بلاغ اوتی و کنگر خام (کنکر خام سبزی ایست بسیار مفید که تا بحال فقط برای خورش و ماست و کنگر استفاده میکردیم و در هر دو وضع از پخته آن استفاده مینمودیم حال ما میتوانیم کنگر خام را مثل سبزیهای دیگر سالاد کنیم که هم مفید است و هم تنوعی در سالادهای امروزی بوجود آمده و کبد را هم سالم نگاه میدارد.)
سالادهای میوه با ژله و یا با مایونز - کلم پیچ سفید و یا قرمز که هر دو بسیار لذیذ و مفیدند و گذشته از اینکه در نظافت و شستشوی آن باید فوق العاده دقت کنیم میباید در موقع بریدن آنهم کارد تیزی بکار ببریم زیرا کلم دارای ویتامینهای مختلف و مواد معدنی است که در موقع بریدن و خرد کردن اگر کارد کند باشد آب کلم بیرون آمده تمام ویتامین آن با آب آن خارج میشود و بقیه اش برای خوردن چندان مفید نیست تمام این سالادها را میتوان با سس های مختلف مایونز - سس فرانسه یا مایونز شخته درست کرده آماده نمود.
سالادهائی که بعوض غذای اصلی میتوان از آنها استفاده کرد مثل سالاد تخم مرغ - گوشت و مایونز - سالاد سیب زمینی و مرغ و مایونز - سالاد ماکارونی وسالاد لوبیا چیتی - سالاد بعضی حیوانات دریائی - سالاد مخلوط هم است که گاهی میتوان از سبزیجات باقیمانده درست بنمائیم .
سالادهائی که بعنوان دسر میتوان از آن استفاده نمود سالاد میوه و گاهی بعوض مایونز از خامه و شکر و یکنوع سس مخصوص دسر استفاده میکنیم و همچنین میوه و ژله که از ژلاتین شیرین درست شده است .
سالادهائیکه مخصوص مهمانی است مثل سالاد آناناس - سالاد طالبی و یا سالادهای دیگر که بطور مجلل میتوان تزئین نمود.
روش سرو کردن انواع سالاد :
الف - اگر بخواهیم سالاد را اول سرو کنیم و تنها خورده شود باید قبل از اینکه افراد سز میز میایند در کاسه یا بشقاب مخصوص سالاد بطوریکه انفرادی کشیده و برای هر نفر در جلو ، وسط آنجائیکه بشقاب غذا گذارده میشود قرار دهیم.
ب - اگر بخواهیم سالاد را با غذا بخوریم در طرف دست چپ بشقابی قرار میدهیم که مخصوص سالاد باشد و بعدا سالاد را سرو میکنیم و هر کسی برای خودش بر میدارد و ما میتوانیم ظرف سالاد را بیکدیگر رد کنیم .
ج - اگر برای بشقاب سالاد جا نبود و میز شلوغ بود باید از بشقاب نان که قسمت چپ بالای چنگال قرار گرفته است استفاده نمائیم و از بشقاب نان صرف نظر کنیم. سس سالاد را میتوان داخل سالاد نمود و یا علیحده سرو کرد - البته اگر سس را علیحده سرو کنیم سالاد تردتر و قشنگ تر و تازه تر خواهد ماند و میتوانیم بعدا پس از سرو سالاد سس را هم دور بگردانیم.
د - سالاد را میتوان داخل برگ کاهو و یا برگ کلم سرو کرد و اغلب اشخاص در شک و تردید هستند که آیا میتوانند برگ کاهو و یا کلم را هم بخورند البته برگ کاهو و کلم بسیار نافع و لذیذ و خوبست و میتوان پس از خوردن سالاد داخل آن از برگ کاهو یا کلم هم استفاده نمود.
برای تهیه سالادها به نکات ذیل توجه کامل داشته باشید :
سس سالاد باید نزدیک صرف سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتیکه سس زودتر در سالاد بریزیم سبزیها پلاسیده میشوند و آب میاندازند.
سرکه سالاد بطور متوسط باید یک سوم روغن زیتون باشد مگر آنکه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.
نمک و فلفل را باید در سرکه حل کنیم و بعد روغن روغن زیتون را بآن اضافه نمائیم .
در صورتیکه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سرکه و نمک و فلفل مخلوط میکنیم ، بعد روغن زیتون را میریزیم زیرا در اینصورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی میشود.
در صورت مصرف کنسرو قارچ احتیاج بسرخ کردن ندارد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سس سالاد رژیمی : ( مخصوص سالاد کاهو )

روغن زیتون نصف پیمانه ---- سرکه یک چهارم پیمانه سرخالی ---- سرکه بالزامیک یک چهارم پیمانه
سبزی خشک ( نعنا یا کرفس ) ---- یک حبه سیر له شده ---- نمک و فلفل

همه مواد را در شیشه ای ریخته ، درش را می بندیم و محکم تکان می دهیم . حد اقل یک شب در یخچال می گذاریم .

* معمولا مقدار سرکه ای که داخل سالاد می ریزید باید یک سوم مقدار روغن باشه . اما توی این دستور چون سرکه بالزامیک داریم و سرکه بالزامیک طعم شیرینی داره سرکه بیشتری به کار رفته .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد مرغ برای 4نفر
مواد لازم :
1پیمانه گوشت مرغ پخته شده
یک چهارم پیمانه سس مایونز
یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
یک چهارم یمانه کرفس خرد شده
1قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده
1قاشق چایخوری نمک
8عدد زیتون
8برش کالباس
کاهو





تمام مواد جز کالباس و کاهو را با هم مخلوط کنید.
داخل هر برش کالباس مقداری سالاد بریزید و کالباس را با دقت لوله کنید و با خلال دندان محکم نمایید.سالاد را روی بستری از کاهو قرار دهید و میل کنید.


این که دیگه خودش یک غذای کامله*********


create avatar
Create avatar
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
************ساداد کلم***************create avatar
Create avatar
یه سالاد ساده و خوشمزه که در عرض ده دقیقه آماده می شه.

مواد لازم :

کلم سفید

کلم بنفش

سس مایونز

طرز تهیه :

کلم ها رو می شوییم. اونها رو با دستگاه یا چاقو خرد می کنیم. میزان درشتی و ریزی کلمها به سلیقه خودمون بستگی داره. بعد هر کدوم رو حداگانه با سس مخلوط می کنیم. و به هر صورت که دوست داریم در ظرف می چینیم.





نکته 1 : بعضی ها برای اینکه مزه بهتری به این سالاد بدهند، علاوه بر سس سفید، به این سالاد ، سس هزار جزیره و فرانسوی هم اضافه می کنند.

نکته 2 : برای اینکه کالری این سالاد پایین بیاد، می تونید به سس ، مقداری ماست اضافه کنید. ( یعنی نصف میزان سس را حذف کرده و به جای آن از ماست استفاده کنید. )

نکته 3 : نحوه چیدن این سالاد در ظرف ، بستگی به سلیقه شما دارد. می توانید آن را در ظرف مستطیل به صورت دو مثلث در کنار هم بچینید و با زیتون تزئین نمایید.

نکته 4 : این سالاد به هضم غذا کمک می کنه.



*******البته برای خانوم های باردار خوردن کلم خوب نیست*****
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
روغن زیتون طعم دار :

یک شیشه روغن زیتون را بردارید ، کمی از سر آن خالی کنید .
سبزیجاتی از قبیل ترخون خشک ، نعنا خشک ، حبه های سیر ، فلفل سیاه درسته ، فلفل قرمز درسته ،
رزماری ( استخودوس ) ، زنجبیل تازه و ...... هرچیزی که دوست دارید توی شیشه بندازید .
شیشه را داخل یخچال گذاشته و حداقل یک ماه بعد مصرف کنید .
این روغن زیتون طعم خیلی جالبی می گیره ، در واقع طعم و عطر سبزیجات معطر رو به خودش گرفته و سالاد شما رو خوش طعم تر می کنه .

* نکته جالبش اینه که شخصی که دستور این روغن رو به من داد قسم می خورد که روغن زیتونی که داخل سیر نفوذ کرده خاصیتی داره که باعث میشه بوی نامطبوع سیر در دهان نمونه .
اما راستش من هنوز پیش نیومده که درستش کنم !
لطفا اگر کسی درستش کرد بیاد اینجا و نتیجش رو به ما هم بگه :) شاید هم خودم درستش کردم !
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد شیرازی

مواد لازم بری 2 تا 3 نفر:
خیار متوسط 3 عدد

گوجه فرنگی متوسط 2 عدد

پیاز متوسط 2 عدد

آبلیموی یا آبغوره نصف استکان

نمک کمی



طرز تهیه:
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید.

سپس آنها را با هم مخلوط کنید.

بسته به نوع ذائقه تان، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به سالاد اضافه کنید.

کمی هم نمک بزنید، فقط سعی کنید نمک آن زیاد نشود.

در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد بیفزایید. افزودن پودر نعنا برای از بین بردن طبع سرد خیار و گوجه فرنگی، خوب است.

حداقل 10 دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد را در یخچال قرار دهید.

این سالاد بسیار خوشمزه و باب طبع بسیاری از ایرانی هاست، به خصوص با غذاهایی مثل قورمه سبزی و کباب تابه ای، خیلی مزه می دهد.
من خودم خیلی دوست دارم
با ابگوشت هم میچسبه...........


create avatar
Create avatar
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز