2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598112 بازدید | 5782 پست
create an avatar
Create an avatar
اینم یک تزیین قیمه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
قیمه نثار قزوین
مواد لازم:گوشت قیمه:250گرم،زرشک:1 ق س،پیاز سرخ شده 1ق س،خلال بادام وپسته 3/1 پ،خلال پرتقال یا نارنج 2 ق س، ادویه ونمک 1 ق س،زعفران ساییده4/1 ق چ، رب گوجه 1 ق س، روغن به میزان لازم،زرشک برای تزئین
ادویه بایستی شامل هل (بیشتر)،دارچین(متوسط)،زیره(کمتر) باشد
برنج را می گذاریم دم بکشد
برای قیمه نثار ابتدا روغن در یه ظرف حرارت داده و گوشت را درآن تفت میدیم.بعد رب اضافه کرده و با آب(روی گوشت رو فقط بگیره) میزاریم 5/1ساعت بپزه.
بعد زرشک وبادوم رو اضافه می کنیمو پیاز سرخ شده با کمی از ادویه ونمک را اضافه می کنیم.و میزاریم 15 دقیقه جابیفته.تا آب گوشت به خوردش بره.
برای خلال بادوم وپسته برای 10 دقیقه با کمی گلاب مرطوب می کنیم تا نرم شه وبرای خلال پرتقال با دو سه بار آبجوش اول تلخیشو می گیریم وبعد در یه شربت رقیق میزاریم یه ربع بجوشه(فکر کنم)
زرشک برای تزئین رو میزریم با کره وآب گوشت وشکر کمی توی دمای محیط بمونه وبعد روی حرار ت قرار میدیم.حالا برای کشیدن اول یه کم برنج رو در یه ظرف با زرشک و زعفران وخلال بادوم و پسته وخلال پرتقال مخلوط می کنیم.بعد در یه دیس برنج ریخته بعد گوشت ها رو میزاریم اول روش ادویه ریخته وبعد روش برنج با زرشک و... رو می ریزیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

آنچه که در تهیه خورش ها مهم است، این است که آب آنها غلیظ باشد و به قول معروف، آب یک طرف ، دانه یک طرف نباشد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
معمولاً زمان کشیدن خورش قیمه در ظرف، سیب زمینی را گوشه ای بشقاب خورش خوری می گذارند. البته عده ای نیز یکی پنج دقیقه قبل از خاموش کردن خورش، تمام سیب زمینی را داخل خورش می ریزند. در این صورت باید آب خورش را بیشتر در نظر گرفت. چون سیب زمینی آب خورش را به خود می گیرد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
اگر خواستید خورش تان کمی رژیمی باشد و سیب زمینی را نخواستید سرخ کنید، می توانید بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل از خوردن، خلال ها را بدون سرخ کردن، درون خورش بریزید و اجازه دهید به همراه خورش بپزد. فقط مواظب باشید سیب زمینی ها له نشوند !
البته استفاده از هواپز هم خوبه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
create avatar
Create avatar

ن سیب زمینی ها را اول معکبی خرد کردم بعد گردشون کردم و در اب جوش وخیلی کم روغن ونمک 2 دقیقه جوشندم
و در صافی ریختم و در روغن سرخشون کردم. وبعد هم که شکل خوشه انگور روی خورش جیدمشون برگ وساقه هم که بازم از سیب زمینی است که فقط سرخ کردم و استفاده کردم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

اپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویجاپلود عکس ایران ویج

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
منتظر غذاهای شما هستم
بفرمایید.........
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
*******************فهرست*****************


1-قیمه- (بیسکوبیت تزیینی - کشمشی -نارگیل لیمو)
2-شام خوشمزه ( کالباس مرغ - همبرگر - سس خونگی - سالاد ماکارونی -سمبوسه سبزیجات - رولت سیب زمینی - املت - گلوله سیب زمینی - کوکو تن ماهی ) خمیر پیتزا - پیتزا سالامی - پیتزا مرغ خانگی
3- پیتزای سبزی - فوری - متری - تابه ای - قلب - رولت پیتزا
4- سس پیتزا - کوفته تبریزی - کوفته تخم مرغ - اش دوغ اردبیل - اش رشته
5- اش شله قلمکار - شله مشهدی -اش الو - اش اسفناج -سالاد یونانی - سالاد اندونزی -سس برای کاهو - سالاد لبو -سالاد جوانه گندم - سالاد ایتالیایی -سالاد اشیانه پرنده - سالاد ماکارونی -سالاد هویج - سالاد تن ماهی -سالاد شارلوت
6 - سالاد( پیازچه و البویه و فصل و فرانسوی و پاستا - مرغ کلم - شیرازی)
7 - خورشت( کرفس - به -الو اسفناج - قیمه بامیه -فسنجون ترش - بادمجون -ریواس - خلال کرمانشاه -مرغ اسفناج )
ترشی( میوه - مخلوط چغاله بادام -البالو - پیاز)
8- ترشی(بندری - بادمجون - لیته بادمجون - نازخاتون - خرما -پوست لیمو ترش )- ابگوشت - دیزی -آبگوشت بامیه-آبگوشت بزباش-لازانیا(لازانیای لقمه‌ای- لازانیا با مایکروویو- لازانیا)
9- لازانیا(خمیر لازانیا-لازانیا رولی سبزیجات-لازانیا قیفی)- ماست - ماست میوه ای - ماست موسیر
10- ته چین(ته چین ماهی ته چین مرغ -ته چین گوشت و بادمجان-ته چین مرغ در مایتابه-ته‌چین اسفناج-ته چین قالبی-ته‌چین آلبالو)- پیراشکی کرمدار
11- پیراشکی(پیراشکی گوشت-پیراشکی پنیر)- دسر(دسر موزاییک قهوه-کرم باواریا-ژله بستنی گرمکی-ژله با طالبی)
انواع غذا با قارچ(خوراک مرغ با قارچ-قزل آلای سرخ شده با انواع قارچ-املت قارچ)
12-رولت گوشت ( تهیه در مایکرویو) -خیارشور-پیتزای خانگی-مرغ سوخاری اسپایسی-ماهی انگشتی-طرز تهیه بلدرچین-یک غذای رژیمی با گوشت چرخکرده-دلمه گوجه و فلفل دلمه و کلم برگ
13-یک تجربه در مورد عدس پلو-کباب فلفلی-سوفله(سوفله پنیر-سوفله مرغ و قارچ-سوفله بادمجان | ساندویچ پیتزا سوفله-سوفله گل کلم-سوفله مرغ یا بوقلمون-سوفله بادمجان-سوفله موز-سوفله ژامبون-سوفله ی شکلات-سوفله تن ماهی در مایکروفر-سوفله کدو بادمجان-سوفله کدو-سوفله سیب زمینی)-ماهی شکم پر سوفله قارچ
14-غذاهای دریا یی(ماهی در فر-خوراک فیله ماهی-ماهی آزاد با سس تند-ماهی انگشتی-کوفته دریایی-میگو پلو-سوپ ماهی-سالاد پاستــــــــــــــــا)-ا انواع غذا ها با مرغ(خوراک مرغ پرتغالی-خوراک ایتالیایی با مرغ و زیتون-اسکالوپ مرغ با خامه و کاری-شنیتسل مرغ مزه‌دار-بال مرغ با سس لیمو و عسل-رول فیله مرغ و کلم بروکلی-مرغ و سبزیجات و کاری-مرغ با تمرهندی)
15-مرغ(مرغ برشته تنوری-رولت مرغ با پنیر و گوجه-خورش مرغ با قارچ-خورش مرغ وکلم-شامی با گوشت مرغ تو پر-مرغ تیکه ای-پخت مرغ به شیوه ی آسان و سریع-همرغ درسته-مرغ زعفرانی-مرغ کنتاکی-مرغ شکم گرفته-مرغ بریان-مرغ پارمچان-سوپ مرغ-سالاد مرغ)
16-کتلت با مرغ-پخت مرغ ساده مایکروفر-پخت مرغ مکزیکی با ماکروفر-فلافل-پلو ماهیچه-شوید لوبیا-نخود پلو-کوفته تبریزی-اسلامبولی پلو-آبگوشت لپه و لیمو عمانی-خوراک گوشت و سیب زمینی-کباب کوبیده-دلمه برگ مو-کوفته نخودچی مخصوص بروجرد
17-گمج کباب-دستور ته چین مرغ-پلوی چینی-قیمه پلو-رشته پلو با مرغ-پلو مرغ کاری-ماش پلو // آش ارده-ارمنی پلو-مرصع پلو-آلبالو پلو-شوید پلو- فسنجون(خورشت فسنجون-فسنجون ترش)
18-فسنجون-میگو
19-میگو(بو گیری میگو-کتلت میگو-میگو پفکی-میگو کبابی-خوراک میگو و سبزیجات-میگو پلو اسپانیایی-میگو با خمیر مخصوص به سبک ژاپنی-میگو لوبیا و قاچ-میگو سوخاری (پفکی) با سس تارتار)
20-میگو(میگو پلو-میگو سوخاری-خمیر پفکی-خورش میگو-بورانی خرچنگ-میگو در ماکروفر-نوعی خوراک میگو)-رولت سیب زمینی-کیک سیب زمینی و سوسیس
21-چلو گوشت-غذای بدون گوشت(کوکو-کتلت سویا-خورش کرفس بدون گوشت-برانی اسفناج-کتلت قارچ) سوپ-(سوپ قارچ سنتی-سوپ مرغ-سوپ پاستا و سبزیجات-سوپ عدس)
22-سوپ (سوپ پیاز-سوپ کدو حلوایی-سوپ آلمانی-سوپ پاستا-سوپ قارچ-سوپ ماش-سوپ ماهی-سوپ جو)
انواع غذا با تخم مرغ(( املت (املت ساده-املت گوشت با تخم مرغ-املت پیاز)-ژامبون گوشت با تخم مرغ-سالاد تخم‌مرغ سریع و آسان با مایکروفر-کرپ گوشت-تخم‌مرغ و هویج-تخم مرغ درلانه)
23-انواع غذا با تخم مرغ(تخم مرغ داخل نان-رولت تن ماهی و تخم مرغ-تخم مرغ پرشده با میگو-تخم مرغ پر شده با مایونز-ساندویچ پنیر و تخم‌مرغ با نان تست-تخم مرغ کاسه ای) سس(دستور سس سفید-سس شکلات-سس برای سالاد کاهو)
24-بادمجان(دلمه گل بادمجون-ته چین بادمجان-سرخ کردن بادمجان در فر-بورانی بادمجان-کشک بادمجان-خوراک بادمجون-بقچه بادنجان-ترشی بادمجان شکم پر-کاسترول بادمجون-ترشی بادمجان با آبغوره-خورش کدو بادمجان-رول بادمجان و پنیر)
25-شیرینی نارگیلی-شیرینی پنجره ای-شکلات موزائیک-گوش فیل-شیرینی به شکل گل داوودی-کلوچه میکری-خمیر تارت-کلوچه سیب-کلوچه فومن-شیرینی‌ مربایی-شیرینی خشک دو رنگ-ساق عروس-شیرینی انگوری
26-شیرینی خشک بادام و زردآلو-شیرینی گردویی دارچینی-تارت-میکادو-شیرینی بادامی-پای سیب-کلوچه نارگیلی با شیر و عسل-بیسکویت شکلات و گردو-قطاب یزد-راحت الحلقوم-نان کشمشی-شیرینی دانمارکی-شیرینی توپی-شیرینی نخودچی-شیرینی مدادی-شکلات نارگیلی-
27-شیرینی بدون فر-کله جوش گردو-حلیم بادمجون-کوکوی گوشت-شیرینی برنجی-نون برنجی-گوش فیل
-ساندویچ (اسنک صبحانه-اسنک با طعم پیتزا-اسنک پیراشکی-اسنک فلافل-اسنک با کالباس-ساندویچ روباز + سالاد یونانی-ساندویچ رولت کالباس و تن ماهی-ساندویچ مرغ-ساندویچ مرغ مکزیکی-اسنک سیب و دارچین-اسنک سیر و کدو)
28-ساندیچ (ساندویچ زینگر-ساندویچ لقمه-استیک گوساله یا فیله گوساله-اسنک قارچ و پنیر-کاناپه قارچ-اسنک با پوره ی سیب زمینی)
نوشیدنی(نوشیدنی مخلوط میوه ای-نوشیدنی با طعم انبه-فالوده با نودل چینی-قهوه ترک-کوکتل میوه-کافه گلاسه با نسکافه-قهوه ایتالیایی-نوشیدنی بنفش-قهوه کوهستانی-میلک شیک شکلات-آب پرتقال... توت فرنگی-فالوده خانگی)
29-نوشیدنی (شیر پسته-لیموناد-شربت به لیمو-ویتامینه-شیر شکلات موز)
بوقلمون(بوقلمون شکم پر-اسکالوپ بوقلمون-خورش فسنجان بوقلمون با رب ازگیل-خوراک بوقلمون-شنیسل بوقلمون)
زبان(خوراک زبان-خوراک زبان گوسفند-نکته ها)
30-کتلت (کتلت با برنج-کوکوی عدس یا کتلت عدس-کتلت گوشت و سیب زمینی-کتلت مرغ-کتلت گرد غوره-کتلت قارچ-شامی کشمشی-شامی با لپه-شامی با سبزیجات)- ماکروفر و استفاده از ان
31-ماکروفر(حلوا در مایکروفر-سس-کره صاف کرده-سس هلندی-سس چاشنی دار باربیکیو-نان 6 دقیقه یی-کمپوت-برنج داخل مایکروفر-هویج پلو با میکروویو-لازانیا)-سس مایونز-مایونز خردل-کوکوی ماکارونی و سبزیجات
32-ماکارونی(سالاد ماکارونی با تن ماهی-ماکارونی با میگو و نان-ماکارونی پنیر-ماکارونی رنگی-ماکارونی سرد با پنیر-سالاد ماکارونی-ماکارونی گوشت گوساله) -کیک سیب با ادویه دارچین و تکه های سیب-کرم پفی برای تزیین رویه کیک- فرم دادن خامه
33-فرم دادن خامه-غذاهای ساده و سریع(کوفته شوید-مرغ به شیوه ی آسان و سریع-کباب تابه ای-کوکو بادمجون-سیب زمینی تنوری-...)
34-غذاهای آسان-حلوا(تزئین حلوا به شکل گل-حلوا گردویی-حلوای آرد برنج-حلوای نشاسته ذرت-حلوای موز-حلوای کدو حلوایی-حلوا کفگیری بادامی)
35-حلوا(حلوای رشته-حلوای خرما-حلوا در مایکروویو-حلوا جوز-حلوای زنجبیلی-حلوای خرما-حلوای کنجدی-حلوا مسقطی) باقلا پلو-عدس پلو-
36-لوبیا پلو-پلو میگو-مرصع پلو-استامبولی پلوی قالبی-کلم پلو بطریقه آمریکائی-زرشک پلو مجلسی-ه نسا روی برنج-نخود پلو-رشته پلو-زرشک پلو با مرغ-هویج پلو-
37-مرغ شکم پر-مرغ درسته-خورش مرغ ترش-سس کچاپ خانگی-مرغ شکم پر کره ای-
38-کیک مرغ و گردو-ته چین-شله زرد-
39-شله زرد-نکات اشپزی و خانداری
40-سس مخصوص پیتزا-قیمه-قیمه نثار قزوین-
41-تزیین قیمه-
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سلام مامان ریحانه عزیزم اگه بخوام کوکو سبزی تو نون باگت درست کنم درجه حرارت فر و مدت زمانش چقدر باید باشه؟ به علاوه اینکه تو کدوم طبقه باید بزاریم
اگه میشه چند تا غذا با اسنک سازم یاد بدید
فدات شم که انقدر مهربون و خوبی
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=4733&ChatDate=27-9-1389

کلی عکس از تزیین هندوانه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یسنا جون باید طبقه وسط بزاری عزیزم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز