2737
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598122 بازدید | 5782 پست
سلام.من یه سوال دارم اگه می شه کمکم کنید.
دستور یه ته چین خوشمزه رو می خواستم.تا حالا با هر دستوری درست کردم یه مشکلی داشته:
یا خوشرنگ نمی شه
یا خوش طعم نمیشه
یا موقع برش زدن از هم می پاشه.
من خیلی ته چین دوست دارم ولی خوب نمی شه که نمی شه.
سلام بخشا جون گوش کن عزیزم
برای 4 پیمانه برنج نصف یک مرغ را بپز (شامل یک طرف سینه و یک طرف پشت و یک ران کامل) - مرغ را با پیازو نمک و زعفران می پزی و بعد که خوب پخت تمام استخوان هایش را جدا می کنی و مقدار از آن را خیلی ریز می کنی و بقیه را تکه تکه می کنیو کنار می گذاری
اول برنجت را آبکش می کنی و کمی زنده بر می داری مثل لوبیا پلو بعد مرغ هایی را که ریز کردی با برنج قاطی می کنی بعد توی یک ظرف دیگه 2 تا تخم مرغ کامل + 2 زرده اضافه را اونقدر می زنی تا یک دست بشه و کف کنه بعد بهش ماست را اضافه می کنی و مقداری آب مرغ و زعفران حسابی و کره آب کرده را خوب با هم مخلوط می کنی تا یکدست بشه بعد با برنج و مرغت مخلوط می کنی بعد کف قابلمه را روغن می ریزی و نصفی از برنج را می ریزی بعد مرغ را که تکه تکه کردی روی برنج می چینی و بعد بقیه برنج را اضافه می کنی و با کف دست یا پشت کف گیر خوب به هم فشارش می دی و بعد درش را میگذاری و زیرش را خیلی کم می کنی
وقتی برنج از کناره های قابلمه جدا شد و قسمت روی برنج هم پخته بود غذای شما آماه است
اگر دسویت داشتی میتونی وسط برنجت خیلی کم زرشک بپاشی و همچنین میتونی نان لواش را به شکل نوار های باریک برش بزنی و قبل از اینکه برنج را توی قابلمه بریزی نان ها را به صورت یک در میان و پنجره ای کف ظرف بچینی و توی حفره هایی که ایجاد میشه کمی کنجد بریزی و یا سیب زمینی حلقه شده بگذاری و بعد برنج را بریزی روش اونوقت ته دیگت خیلی خوشگل میشه
نوش جان


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلناز جان واقعا لطف کردی.ازت خیلی خیلی ممنونم.فقط چند تا سوال دارم:
1- چقدر ماست باید بریزم و چه ماستی بهتره
2-تخم مرغ ها رو با هم زن بزنم؟ باید مثل کیک سفید بشه؟
3-چه مقدار اب مرغ بریزم؟
4-دم کنی استفاده کنم؟چه مدت بمونه با چه درجه حرارتی؟
5- با فر بخوام بپزم خوب میشه؟تو فر رو چه درجه حرارتی و چند ساعت بمونه؟
ممنوم می شم اگه کمکم کنی
2728
بخشا جان خواهش می کنم انشا الله که خوب بشه
عزیم ماستت فرقی نمی کنه چی باشه فقط بدون هرچی ترش تر باشه خوشمزه تر میشه
و برای این مقدار 2-3 تا قاشق بزرگ بریز
آب مرغ هم خیل ینریز که شل نشه مثلا نصف استکان بعد در زمان پخت اگر احساس کردی بخار برنجت تمام شده ولی هنوز به پخت احتیاج داره باز هم مقداری بریز
تخم مرغ ها را هم فقط با چنگال بزنی کافیه لازم نیست از هم جدا کنی و سفت بشه فقط کافیه یک دست بشه و روش کف کنه
دم کنی هم اگه خواستی بگذار ولی من نمی گذارم تا عرق برنج برگرده روی خودش و روش هم بپزه ولی اگر عادت داری به دمکنی بگذار همون موقع که بخار داد بگذار ولی بهش سر بزن
من توی فر تا حالا درست نکردم نمی دونم
امیدوارم خوشمزه بشه بیا بهم خبرشو بده
عکس غذاهاتون را برامون بزارین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2738
انمیگما جون من دارم سعی میکنم همه مطالب کلوپ را اینجا انتقال بدم چون مطالب قبلی کلوپ باز نمیشه(نمیدونم چرا)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شله زرد*****

how to make gif
How to make gif
مواد لازم برای یک پیمانه برنج نیم دانه ( 4-6 نفر )



برنج نیم دانه ایرانی ------------------------------ 1 پیمانه

شکر ---------------------------------------------- 2 پیمانه

کره ------------------------------------------------ 25 گرم

گلاب ---------------------------------------------- 1 لیوان سر خالی

زعفران دم کرده غلیظ ----------------------------- 1 استکان

خلال بادام ---------------------------------------- 50 گرم

خلال پسته ( برای تزئین ‌) ------------------------ به مقدار لازم

دارچین ( برای تزئین ‌) ---------------------------- به مقدار لازم



طرز تهیه :



برنج را از چند ساعت قبل بدون نمک در مقداری آب خیس کنید .

به اندازه 7 برابر برنج آب داخل ظرف مناسب بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید و بعد آب برنج را خالی کنید و داخل آب بریزید . زمانی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا مغز برنج کاملا نرم شود و برنج کاملا باز شود .

بعد شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا برنج و شکر کاملا مخلوط شوند . اگر شله زرد سفت بود 1 تا 2 پیمانه آب به آن اضافه کنید تا غلظت دلخواه به دست آید .

بعد از اینکه شله زرد کمی غلیظ شد ، زعفران را همراه کره ، گلاب و نیمی از خلال بادام به شله زرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید .

بعد از چند دقیقه هم زدن مداوم شله زرد ، درب ظرف را بگذارید و روی حرارت خیلی ملایم بگذارید 15 دقیقه حرارت ببیند .

وقتی شله زرد کاملا جا افتاد حرارت زیر ظرف را خاموش کنید و یک دم کنی روی آن بگذارید و به مدت 30 دقیقه در جایی گرم تر از دمای محیط ( به طور مثال فر خاموشی که از چند ساعت قبل با حرارت 300 درجه فارنهایت گرم شده باشد ) قرار دهید تا دم بکشد . و بعد از این مدت شله زرد را در ظرف مناسب بریزید و با دارچین و خلال بادام و پسته روی آن را تزئین و سرو کنید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1



استفاده از برنج نیم دانه برای سهولت در تهیه شله زرد است ولی اگر از برنج معمولی استفاده کردید اندازه برنج را برای این مقدار نصف پیمانه در نظر بگیرید یا اندازه سایر مواد را به نسبت کنترل کنید .



اندازه شکر و در واقع شیرین بودن طعم شله زرد به ذائقه افراد بستگی دارد ولی به طور معمول اندازه شکر تقریبا دو برابر اندازه برنج در نظر گرفته میشود و بهتر است شکر را قبل از استفاده در شله زرد کمی بسائید تا دانه های شکر کاملا در شله زرد حل شوند .



دقت کنید که قبل از باز شدن کامل برنج شکر را به آن اضافه نکنید چون باعث خام ماندن مغز برنج میشود .



برای دم کردن زعفران به طور معمول یک قاشق چایخوری زعفران را در یک استکان آب جوش دم میکنند ولی بهتر است برای شله زرد کمی مقدار زعفران خشک را افزایش دهید .



بهتر است قبل از اینکه کره را به مواد اضافه کنید ، کره کاملا به دمای محیط رسیده باشد .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
برای تهیه خلال بادام از بادام تازه ، اول بادام ها را از پوست سخت خود جدا کنید، طوری که خرد نشوند.

بعد بسته به حجم بادام ها، آنها را در یک ظرف پر از آب کاملا جوش بریزید و درب ظرف را بگذارید.



بعد از 7-8 دقیقه بادامها را آبکش کنید و به راحتی پوست روی آنها را بگیرید ؛ و با چاقو آنها را به هر اندازه که مایلید خلال کنید .



از این روش برای پوست گرفتن گردو ، پسته و سایر محصولات مشابه نیز میتوان استفاده کرد .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
واسه تزئین شله زرد از شابلونهای مختلف که هم آمادش هست و هم خودتون میتونید درستشون کنید استفاده کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730