2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598113 بازدید | 5782 پست
مامان مهشید از همین دستور درست میکنی؟؟؟؟؟
اب رفتنش بخاطر چربی زیاد گوشته اما نمیدونم چرا سفت میشه.......
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

animated gif maker
Animated gif maker
کوکوی تن ماهی.....******


مواد لازم:
تخم مرغ 6 عدد
سیب زمینی 2 عدد بزرگ(سیب زمینی را ریز خرد کرده و سرخ میکنیم)
هویج پخته 1 پیمانه
تن ماهی 1 بسته
فلفل دلمه 1 عدد
پیاز سرخ کرده 1 عدد
زرشک کمی
ابلیمو در حد نیاز
زعفران
نمک - فلفل - ادویه به اندازه کافی
همه مواد فوق را مخلوط میکنیم و در تابه ریخته و دو طرف انرا سرخ میکنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
گوشت چرخ کرده را که معمولا از گوشت گوساله استفاده میکنند .....ورز دادنش هم باید فقط به اندازه ای باشه که مواد باهم مخلوط بشن همین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بنظر من اینطوری خیلی خشک میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خمیر پیتزا


این دستور خمیر پیتزا برای عزیزانی که دوست دارن پیتزای بهداشتی وسالم تو خونه بپزن:
شیر 1پیمانه -- خمیر ترش(مایه خمیر) 1قاشق سوپخوری یا بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
روغن آبکرده یا روغن زیتون 2/1 پیمانه ---- آرد به مقداری که خمیر به دست نچسبد (درحدود 5/2تا 3 پیمانه)
نمک 1قاشق چایخوری


خمیر ترش یا بکینگ پودر را + نمک در شیر حل میکنیم و روغن را به آن اضافه مینماییم وبه تدریج آرد را میریزیم تا مایه به حدی خمیر شود که به دست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.خمیر را خوب ورز داده روی آن را میپوشانیم تا یکی 2ساعت بماند و وربیاید.
با این مقدار خمیر درحدود نیم کیلو خمیر پیتزا به دست می اید و برای 2پیتزا کافیست
نوش جان:)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیتزا سالامی:

********************************************************
ریحون: هر چقدر دلتون خواست!
سالامی: ایضا مثل ریحون!
گوجه فرنگی:3-2 تا
پنیر رنده شده: به مقدار لازم (من از خمیر ورقه ای هم استفاده کردم)
زیتون: بستگی به اندازه ی زیتونتون داره
سس گوجه فرنگی تند و معمولی
مرحله ی اول که آماده کردن خمیره. من از دستور خمیر آشپز آنلاین استفاده کردم چون تنها دستوری بود که بکینگ پودر داشت (از 7-6 تا نونوایی مایه خمیر خواستم اما بدجنسا گفتن نداریم جون خودشون! شماها از کجا می گیرین پس؟!) تو خمیرم یه مقدار ترخون خشک هم اضافه کردم:



بعد باید یه دایره ی کوچیکتر توی خمیر در نظر بگیریم که از لبه ی دایره ی اصلی 6-5 سانتی متر فاصله داشته باشه.
مرحله ی بعد باید سس گوجه فرنگی بمالیم روی خمیر اما من یادم رفت و بعد که یادم اومد دوباره سالامی ها رو برداشتم و سس مالی کردم و الی آخر! بعد از سس باید ریحان خرد شده و زیتون حلقه شده رو روی خمیر پخش کنیم:

gif animators
Gif animators

بعد باید یه ورقه سالامی و یه ورقه گوجه فرنگی بچینیم :



روی گوجه فرنگی ها از پنیر ورقه ای می ذاریم و روش هم کمی ریحون خرد شده:

بعد اون دایره ی کوچیک رو به هشت تا مثلث تقسیم می کنیم (مواظب باشین خمیر پاره نشه)


gif animators
Gif animators


و پنیر رنده شده می ریزیم و هر کدوم از مثلثها رو برمی گردونیم رو موادمون:



بعد هم که 15 دقیقه تو فر 250-240 درجه و اگه خواستین چند دقیقه هم گریل:


و پنیر رنده شده می ریزیم و هر کدوم از مثلثها رو برمی گردونیم رو موادمون:



بعد هم که 15 دقیقه تو فر 250-240 درجه و اگه خواستین چند دقیقه هم گریل:

gif animators
Gif animators


مواد لازم واسه خمیرپیتزا :
شیر:1پیمانه
خمیر ترش:1 ق س یا بکینگ پودر 1 ق م
روغن آبکرده یا روغن زیتون: نصف پیمانه
آرد: به مقدار لازم (حدود 3-2 پیمانه)
نمک: 1 ق چ
اول شیر رو یه خرده گرم کردم (در حدی که ولرم باشه فقط) و بکینگ پودر و نمک رو توش حل کردم بعد هم روغن زیتون اضافه کردم و کم کم آرد رو ریختم و تند تند هم زدم تا حدی که بشه با دست ورزش داد (من یه ذره ترخون خشک هم ریختم. کلا هر سبزی خشکی که با طعمش حال می کنین می تونین بریزین) بعد انقدر آرد می ریزیم که خمیر به دست نچسبه اما خشک و سفت هم نشه. اگه بتونین صد بار خمیر رو بکوبیم رو یه سطح صاف حسابی ورز می خوره. بعد کف ظرف خمیر رو یه خرده آرد می پاشیم و یه خرده هم آرد روی خمیر می پاشیم و در ظرف رو می بندیم و می ذاریم یه جای گرم (من دورش پتو هم پیچیدم!) یکی-دو ساعت بمونه. خمیرش برای دو تا پیتزا کاملا کافیه.
فکر کنم دستور اینجا هم همچین چیزی بود.فقط یه نکته که خمیر رو وقتی باز می کنین کلفت نگیرین که باعث نپختنش بشه، چون زمان پختش کوتاهه.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیتزای مرغ خانگی






gif animators
Gif animators

مواد لازم برای پیتزا

سینه مرغ

فلفل دلمه

قارچ

پنیر موزارلا و پارمژان و گودا

رب گوجه

اینا هم به دلخواه(ذرت . زیتون سیاه)

گوجه

سس مایونز

نمک . فلفل قرمز . آویشن . پودر پیتزای همیشک

پیازو برگ بو و نمک و ادویه برای مرغ

ابتدا پیاز رو کمی تفت میدیم بعد مرغو میگزاریم بعد نمک و ادویه وبرگ بو بعد هم آب اینو که همه بلدید

بعد از پختن مرغ اونو ریش ریش کنید بعد توی ماهی تابه مقداری رو غن زیتون بی بو بریزید و مرغهارو بریزید

توش بعد از کمی تفت دوباره کمی ادویه بزنید و از روی آب مرغ که همراه با روغنشه بردارید و روی مرغ بریزید

خوب هم بزنید تا بخوردش بره (از این مرغ برای ساندویچ مرغ هم میتونید استفاده کنید عالی میشه)

حالا رب گوجه رو با کمی سس مایونز و فلفل قرمز و نمک و آویشن مخلوط کنید

من از نان فانتزی فروشی خمیر نون پیتزا گرفتم بعد کف قالب فر رو چرب کنید و نون رو توش پهن کنید

با رب گوجه مخلوط شده روش رو بپوشونید بعد مقداری پنیر بریزید بعد مرغهای ریش شده بعد قارچ سرخ

شده بعد فلفل دلمه ترجیحا از همه رنگ بعد اگه خواستید ذرت و زیتون خرد شده و کامل با پنیر بپوشونین

بعد تو دلیهای گوجه رو در بیارین و خوردش کنین و روی مواد بریزین و بزارین توی فر بعد از پخته شدن هم آویشن و

پودر پیتزا بزنید و نوش جان کنید واقعا خوشمزه میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیتزای سبزی
مواد لازم برای 2 نفر :

1 عدد
پیاز کوچک
4عدد
قارچ
1 عدد
فلفل سبزکوچک
1 عدد
گوجه فرنگی
سه چهارم لیوان
پنیر پیتزای رنده شده
به میزان لازم
خمیرنان سفید
سس پیتزا :
یک دوم قاشق غذاخوری
مرزن جوش و یا اورگانو
یک سوم قاشق چایخوری
پودر سیر
یک دوم قاشق غذاخوری
روغن زیتون
به مقدار کم
پودر فلفل و نمک
یک دوم فنجان
سس گوجه فرنگی
طرز تهیه:
ابتدا کلیه مواد سس را مخلوط کنید و کنار بگذارید ( توجه داشته باشید چنانچه سس گوجه فرنگی شور بود، نمک را از مخلوط فوق حذف کنید). سپس پیاز، قارچ، فلفل سبز و گوجه فرنگی را خرد کرده، کنار بگذارید. خمیر پیتزا را روی تخته باز کنید. برای جلوگیری از چسبندگی خمیر ، قدری آرد روی تخته بپاشید. سپس سس را روی خمیر بمالید و پنیر پیتزا را روی آن بریزید. سبزی های خرد شده( پیاز ، فلفل سبز و...) را روی آن بپاشید. در فر به مدت 25-20 در دمای F ْ450 قرار دهید. مدت طبخ این غذا، 40 دقیقه است.
نکات تغذیه ای:
این غذا مملو از انواع ویتامین های A,B,C می باشد. و برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند مناسب است . پودر سیر هم غذا را خوش طعم کرده و ضمناً دارای خواص ضد عفونی کننده و کاهش دهنده فشار خون است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
یک پیتزای فوری
مواد لازم گوشت چرخ کرده
گوجه فرنگی
پیاز
پنیر پیتزا
پنیر پارمزان
پنیر خامه ای
سوسیس
کالباس
قارچ
نان باگت
نمک فلفل زرد چوبه
اندازه ی مواد رو چون چشمی ریختم دقیق نمی دونم ولی خیلی خوشمزه می شه
نان های باگت رو از وسط نصف کنید و خمیرش رو دربیارید حالا این نان ها رو از عرض به 3 قسمت تقسیم کنید و روی آنها یک لایه نازک پنیر خامه ای بمالید
گوشت رو با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زرد چوبه تفت بدید و بهش گوجه فرنگی رنده شده اضافه کنید گوجه نباید خیلی زیاد باشه در حدی باشه که مایه گوشت شل نشه وقتی پخت اگه آب انداخت بزارید آبش رو بکشه نباید آب داشته باشه
بعد از مایه گوشت کمی روی نون ها بریزید یک لایه سوسیس خرد شده و کمی پنیر پارمزان یک لایه کالباس خرد شده و قارچ بعدش هم روش رو پر از پنیر پیتزا کنید
گریل رو روشن کنید و پیتزاها رو در حدی که پنیر آب بشه تو فر بزارید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیتزا متری (بدون خمیر)
مواد لازم
نان باگت 1 عدد
سس مایونز وسس کچاپ به مقدار کافی
ژامبون گو شت و مرغ هر کدام 3 ورقه
پنیر پیتزا 250 گرم
چیپس خلال 150 گرم
قارچ ورقه شده 200 گرم
سوسیس کوکتل 1 عدد
فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
پودر اویشن به مقدار کافی

طرز تهیه
نان باگت را روی تخته قرار می دهیم و با وردنه روی ان می کشیم تا باز شود روی نان باز شده از سس مایونز و کچاپ می مالیم
سپس ژامبونها را روی نان قرار می دهیم دقت کنید که نباید ورقه های ژامبون را خرد کنیم
سپس کمی پنیر پیتزا و چیپس خلال شده روی ژامبون می ریزیم
سپس قارچ حلقه شده بعد سوسیس حلقه شده و فلفل دلمه را روی ان قرار می دهیم و پودر اویشن می پاشیم
در اخر روی پیتزا را کاملا با پنیر پیتزا می پوشانیم سپس پیتزا در ادر فر به مدت 20 دقیقه تا بپزد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
***********************

تا فوت برای اینکه پیتزا کش بیاد
چند وقت پیش یکی از دوستام سارا رو دیدم که نمیدونم چی شد صحبت به آشپزی کشیده شد.خلاصه گفتش که داره کلاس آشپزی میره و این 2نکته رو راجع به پیتزا بهم یاد داد.برای اینکه پنیر پیتزای شما حسابی کش بیاد و مثل پیتزاهای بیرون بشه اول روی نون پیتزا رو یه لایه خامه بریزید(بدرد رژیمی ها نمیخوره) بعد پنیر رو از دونوع مختلف منظور 2 مارک مختلف روی اون بریزید و بعد از اون ، مواد رو حالا هر چی که دوست دارین اضافه کنین ..و اما فوت آخر اینکه قبل از قرار دادن پیتزا درون فر به کمک یک آبپاش سطح آن را مرطوب کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیتزا تابه ای برای وقتی که نوه پیتزا ندارید وقت هم ندارید و.......

مواد لازم برای خمیر پیتزا

آرد 5/1 پیمانه

ماست یک دوم پیمانه

1 قاشق چایخوری bp

نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق سوپخوری


درون کاسه ای آرد نمک ماست .بیکینگ پودر تخم مرغ و روغن را ریخته و مخلوط کنید.این خمیر حالت چسبندگی دارد.کف تابه 30 سانتی متری را چرب کنید و خمیر را کف ظرف بخوابانید و مواد رویه پیتزا را روی آن چیده پنیر پیتزا را روی آن ریخته در ماهیتابه را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار دهید بعد از یک ربع در تابه را بردارید و در حدی که خمیر پجته و پنیر آب شود بپزید

منبع :هنر آشپزی

و اما تجربه شخصی اینکه حتما برای پهن کردن خمیر دست خود را چرب کنید . و دیگه اینکه خمیرش برای این سایز تابه کمی ضخیمه اگه نازک تر بشه خیلی بهتر می شه. در کل چون مایه خمیر نداره و احتیاج به ورز دادن و استراحت نداره خمیر راحت و فوریه.امتحان کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730