2410
2553
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 597830 بازدید | 5782 پست
بیسکوبیت تزیینی


مواد لازم برای تهیه 40 قطعه
آرد سفید قنادی :330 گرم
نمک: نوک قاشق چایخوری
پودر قند :100 گرم
مارگارین منجمد:150 گرم
تخم مرغ متوسط: 1 عدد
وانیل خالص : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد و نمک را با هم الک کرده و آن را داخل دستگاه غذاساز بریزید, پودر قند را نیز اضافه کنید. مارگارین منجمد را تکه تکه به مخلوط آرد و نمک اضافه کرده , دستگاه را روشن کنید تا مخلوط به صورت خرده نان درآید.تخم مرغ را داخل کاسه کوچکی شکسته و وانیل را با آن مخلوط کنید.مخلوط تخم مرغ و وانیل را به مواد قبلی اضافه و دستگاه را مجدداً روشن نمائید تا مواد به خورد هم بروند. مخلوط حاضر را در کاسه بزرگ تری ریخته, با دسد کمی ورز دهید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود (خمیر خیلی زود یکدست می شود و نیازی به ورز دادن زیاد ندارد). خمیر آماده شده را داخل کیسه فریطر گذاشته, آن را به مدت دو ساعت درون یخچال استراحت دهید. بعد از استراحت خمیر, آن را دو قسمت کرده, هر قسمت را جداگانه مابین دو لایه نایلون, به کمک وردنه, به قطر 3 میلی متر پهن کنید. خمیر را با قالب دلخواه برش زده, روی سینی فر بچینید. به هنچ عنوان سینی فر را چرب نکنید., در صورت لزوم فقط از کاغذ روغنی استفاده کنید.
اگر قرار است بیسکویت ها را روی پایه خلال چوبی تهیه کنید این خلال ها را بعد از برش زدن خمیر روی آنها گذاشته و چوب را با باریکه ای از خمیر بپوشانید. بیسکویت ها را به 20 دقیقه درون فر از پیش گرم شده با حرارت 135 درجه سانتیگراد (حرارت متوسط) بپزید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد. این نوع بیسکویت بسیار ترد, خوشمزه و قابل نگه داری است و می توان آن را یکباره به مقادیر زیاد تهیه کرد. برای تزیین بیسکویت ها می توانید از سفیده تخم مرغ زده شده با پودر قند و رنگ مجاز خوراکی استفاده کنید.



animated gif maker
Animated gif maker
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

بیسکویت کشمشی برای تهیه 24 عدد


کره110 گرم ، شکر 110گرم، لیمو ترش1عدد ،تخم مرغ بزرگ 11 عدد ، دارچین 4/1 ق چ ، آرد 225 گرم ،کشمش 50گرم ،شیر سرد 3 ق غ ، کمی شکر
این بیسکویت بسیار ساده است و در مدت زمان کمی هم تهیه میشود
چقدر خوبه که از بچه ها توی این کار کمک بگیریم مثلا در قالب زدن.......
طرز تهیه:
کره و شکر و آب لیموی تازه را با هم مخلوط می کنیم تا کرم رنگ شود سپس زرده تخم مرغ را اضافه مکنیم.
حال دارچین را اضافه می کنیم .کمی رنده پوست لیمو را هم اضافه می کنیم(پوست لیمو اگر زیاد بریزید تلخ می شود اگر هم دوست نداشتید متوانید اصلا اضافه نکنید ولی من کم ان را پیشنهاد می کنم)
کشمش های شسته شده خشک را هم مخلوط کنید.
3ق شیر و ارد را کم کم اضافه کنید بهتره خمیر 10 دقیقه در یخچال قرار دهید.
با وردنه خمیر را پهن کنید با قالب 7.5 (حدودا) قالب بزنید
طبقه وسط فر در دمای متوسط (175) بعد از 10 دقیقه در فر را باز کنید و با قلمو سفیده تخم مرغ را که کمی آن را هم زده اید روی شیرینی ها بمالید و شکر بپاشید(نسوزید)
5تا 10 دقیقه بعد شیرینی ها آماده اند
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بیسکویت نارگیل و لیمو



مواد لازم:

کره پاستوریزه90 گرم

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

پودر قند55 گرم

آرد150 گرم

آب حدود 2 قاشق مرباخوری

سفیده تخم مرغ1 عدد

پودر نارگیل2 قاشق سوپ خوری


مواد لازم کرم بیسکویت :

آب یک سوم لیوان یا 80 میلی لیتر

1 عدد
زرده تخم مرغ

1 قاشق سوپ خوری
پودر قند

20 گرم
کره نرم شده

3 قاشق مرباخوری
نشاسته ذرت

یک قاشق سوپ خوری
آب لیمو



طرز تهیه:

کره، وانیل و پودر قند را در یک کاسه با همزن هم می زنیم تا نرم شود. آرد الک شده را به آن افزوده و به اندازه کافی آب می افزاییم تا خمیر نرمی به دست آید. آن گاه روی سطح آرد پاشی شده، مالش می دهیم تا نرم شود. سپس به مدت 30 دقیقه داخل پلاستیک در یخچال می گذاریم.

خمیر را بین دو پلاستیک به ضخامت 3 میلی متر با وردنه پهن می کنیم. آنگاه با قالب، دایره هایی به قطر 5 سانتی متر بریده و با قالب 5/2 سانتی متر وسط آن را می بریم.

سپس دایره هایی به همان تعداد با قالب 5 سانتی متر و به ضخامت 3 میلی متر از خمیر، می بریم. شیرینی ها را در سینی چرب شده، با فاصله گذاشته، و با برس، روی دایره هایی که وسط آن سوراخ است، سفیده تخم مرغی را که با چنگال کمی هم زده ایم، مالیده و روی آن پودر نارگیل می پاشیم و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 دقیقه می پزیم تا کمی قهوه ای شود. سپس دو تا دو تا بیسکویت هایی را وسط آنها سوراخ است، روی بیسکویت های بدون سوراخ قرار داده و بین آنها از کرم آماده شده می گذاریم.

طرز تهیه کرم:

آب، زرده تخم مرغ، پودر قند و کره را در یک ماهیتابه کوچک با هم مخلوط می کنیم. سپس مخلوط نشاسته ذرت و آب لیمو را می افزاییم . مواد را روی حرارت گذاشته، هم می زنیم تا غلیظ شود. پس از سردشدن کرم را بین بیسکویت ها می گذاریم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2456
طرز تهیه بیسکویت سریع
مواد لازم:
شیر خشک=2 لیوان
آرد کیک=2 لیوان
روغن=2 لیوان
پودر شکر=1 لیوان
کنجد برای تزئین
طرز تهیه:
آرد و شیر و روغن را با هم مخلوط می کنیم. سپس شکر را به آن اضافه می کنیم. خمیر بدست آمده را در سینی فر می ریزیم. (خیمیر نباید به صورت مایع باشد) و به مدت ربع ساعت در فر با درجه حرارت متوسط می گذاریم بپزد. رنگ بسکویت باید سفید باشد چون بعد از بیرون آوردن خشک خواهد شد. بعد آنرا از فر خارج کرده می گذاریم خنک شود.


البته هنوز درست نکردم نمی دونم خوب میشه یا نه اگر کسی امتحان کرد لطفا خبر بده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
تهیه کالباس مرغ

مواد لازم :
_ مرغ درشت یک عدد
_ مغز نان ساندویچی خرد شده 3 قاشق غذا خوری
_ سیر 3 الی 4 حبه درشت
_ نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم
_ سایر ادویه ها در صورت تمایل
_ باقلا یامغز پسته 1 قاشق غذا خوری
_ هویج قطعه قطعه شده و پخته 1/5 قاشق غذا خوری
_ سلو فون
طرز تهیه :
پوست و چربی و استخوان را گرفته و گوشت آنرا با چرخ گوشت دو بار چرخ کنید . مغز نان ساندویچی را خیس کرده و با نمک و ادویه و سیر رنده شده ریز، به گوشت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .یک سر سلو فون ( من از مارک لایه محافظ پیام استفاده میکنم ) را روی میز باز کنید و گوشت را روی آن پهن کنید و باقلا (یا پسته )و هویج را روی گوشت لایه لایه بریزید و آخرین لایه را با گوشت بپوشانید این عمل صرفاً به خاطر این است که اطراف کالباس کاملاً گوشتی باشد . وجود باقلا و هویج فقط برای زیباکردن کالباس در برش است و مزه خاصی به آن نمیدهد . بعد به کمک دست سلوفون را روی گوشت برگردانید و گوشت را رول کنید و در ضمن رول کردن سعی کنید حباب هوا در آن نماند و گوشت فشرده شود و دوسر آن به اندازه کافی جا برای گره زدن داشته باشد . سلوفون را سه دور اطراف گوشت بپیچید و چون براحتی روی هم قرار میگیرد به هیچ وجه ضمن پختن باز نمیشود یکسر کالباس را با سیمهای مخصوص بسته بندی محکم ببندید و از سر دیگر با دست گوشت را فشرده کنید تا کالباس مانند بادکنک شده و وقتی با انگشت به آن فشار میدهید سفت باشد سپس سر دیگر را هم با همان سیمها ببندید . ظرف بزرگی را انتخاب کنید که اگر کالباس را در آن بگذارید به راحتی در کف آن قرار گیرد و آب در ظرف ریخته روی شعله قرار دهید وقتی به جوش آمد کالباس را در آن قرار دهید . نگته مهم این است که آب حدافل 2 سانتی متر بالای کالباس قرار گیرد تا چنانچه جوش رفت همه اطراف کالباس پخته شود . یک ساعت و نیم فرصت دهید تا پخته شود .
بعد از اینکه پخته شدن کالباس رادر یخچال گذاشته تا کاملاً سرد شود و بعد برش دهید اگر کالباس را گرم برش دهید خوب برش نمیخورد .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مواد همبرگر:

گوشت چرخ کرده نیم کیلو

پودر سیر کمی

نمک و فلفل به مقدار کافی

کچاپ یک سوم پیمانه

سس استیک A1اگر داشتین دوقاشق غذاخوری

مواد فوق رو حسابی تو یک ظرف هم بزنین و به خورد هم که رفت دیگه هم نزنین. زیاد هم زدنش باعث سفت شدن همبرگر ها میشه . میتونین از یک قالب گرد مثل نعلبکی استفاده کنین و به اندازه یک پرتغال از گوشت گلوله بگیرین و با قالب شکل دایره بهش بدین.

بهترین روش برای پختن همبرگر ها از منقل یا باربیکیو گریل است وگرنه در مایتابه ای که کمی چرب شده و داغ هست بندازین و دو طرفش رو سرخ کنین.

از کاهو /گوجه / خیارشور /کچاپ/ مایونز و یا سس سالاد مامانم با نون همبرگر در سرو همبرگر استفاده کنین.

برای درست کردن چیز برگر: کافیست وقتی که همبرگر رو میخواین بردارین یک دقیقه قبل یک پنیر ورقه رو روش قرار بدین . کمی که اب شد منتقل کنین به نان همبرگر.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
واسه سس خونگی هم:
2-3 قاشق رب گوجه + کمی ادویه (اگه شوشوت دوس داره کمی پودر سیر هم بریز) + فلفل سیاه و قرمز + 2 قاشق سرکه + نصف قاشق چایخوری نمک + یک چهارم ق چ شکر + 2 قاشق روغن مایع + کمی آبجوش(حدود 7-8 قاشق) رو بریز تو یه پیاله و بذار رو حرارت تا بجوشه! وقتی غلیظ شد، خاموش کن و بذار خنک شه!!!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2714
اینم چندتا شام خوشمزههههههههههههههههههه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد ماکارونی
مواد لازم برای 4 نفر:

ماکارانی فرمی رنگی : یک بسته
کنسرو ذرت: یک بسته ( یا ذرت پخته شده خانگی دو پیمانه)
سوسیس خرد شده: پنج عدد
خیار شور نگینی خرد شده: سه پیمانه
سس مایونز: 300 گرم

اول ماکارانی فرمی رو پخته و آبکش می کنیم و میذاریم سرد بشه بعد داخل ظرفی میریزیم بعد ذرت و سوسیس و خیارشور خرده شده رو به ماکارانی اضافه می کنیم و بعد سس مایونز رو و بعد خوب هم میزنیم و میذاریم داخل یخچال سرد بشه و استفاده میکنیم.
نوش جــان
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سمبوسه سبزیجات

سیب زمینی
قارچ
نخود فرنگی
پیاز
روغن
فلفل قرمز
نمک
پیازچه
سس کچاب

بعد از اینکه سیب زمینی ها پخته شد و کوبیده شد, پیاز و با نخد ها و قارچ تفت میدیم و به سیب زمینی ها اضافه میکنیم....پیازچه ها رو هم همراه نمک وفلفل و کمی هم سس کچاب به باقی مواد اضافه کرده و خوب همه رو با هم میکوبیم و مخلوط میکنیم....

بعد هم که طبق عکس ها رول میکنیم...

فر را روشن میکنیم و ته سینی رو کمی چرب میکنبم و روی سمبوسه ها هم روغن با فرچه میمالیم و میزاریم تو فر .....بستگی به درجه فرتون, باید تا جایی بپزید که خوب طلایی بشن...

در ضمن من از این خمیرهای اماده استفاده کردم....خیلی نازک هستن و من دوتا دوتا رول کردم....



برای سس سمبوسه:

رب گوجه/کمی روغن/نمک/سس فلفل تند/کمی پودر سیر رو با آب گذاشتم چند تا قل بزنه و جا بیوفته .....خوش مزه میشه و تند !!!

نوش جان :-)
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
رولت سیب زمینی

مواد برای خمیر :
آرد 1 تا 2 پیمانه
شیر ولرم نصف لیوان+ نمک کمی
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 2 قاشق غذا خوری سر صاف

مواد برای داخل رولت:
گوشت چرخ کرده 200 گرم + رب گوجه 2 قاشق غذا خوری + نمک و فلفل و کمی جوز هندی
سیب زمین آب پز و نگینی خرد شده 1 پیمانه
قارچ نگینی و هویج پخته و نگینی و فلفل دلمه نگینی از کدام نصف پیمانه
ابتدا گوشت را با یک پیاز ریز شده تفت میدیهم بعد زردچوبه میزنیم قارچ و فلفل رو اضافه میکنیم رب رو میزنیم و بیقه سیزیجات رو میریزیم میگذاریم تا مواد خنک بشه
برای خمیر شیر ولرم و را درون ظرفی ریخته نمک و بکینگ پودر و روغن را اضافه کرده آرام آرم آرد را میریزیم و تا جایی که خمیر به دست نچشبه
خمیر را به صورت گوله در آورده و 100 بار داخل ظرف پرت میکنیم. بعد روی میز کمی آرد پاشی شده به صورت مستطیل باز کرده مواد وسطش ریخته و از بغلها برش میزنیم و روی هم میگذاریم و روشو با زرده تخم مرغ کمی رنگ میدهیم و در فر از قبل گرم شده به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه میگذاریم تا طلایی بشه در طبقه وسط با حرارت 175
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
پیتزای املت ( تخم مرغ ) برای دو نفر

تخم مرغ 3 عدد
پیاز سرخ شده 1 عدد متوسط
سیر تازه با ساقه خرد شده مقداری
جعفری خرد شده مقداری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا رنده شده یک یا دو قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه
***********************************
اول سیرهای تازه ی خرد شده و مقداری از جعفری را کمی تفت می دهیم تا نرم شوند بعد پیازهای سرخ شده را هم با آنها مخلوط میکنیم و می گذاریم کنار.
در یک ظرف جدا تخم مرغها را هم می زنیم تا یک دست شوند. بعد مقداری از جعفری باقیمانده را هم داخل تخم مرغها ریخته و نمک و فلفل و زدچوبه را بسته به ذائقه اضافه می کنیم.
رب گوجه فرنگی را هم به مواد اضافه کرده و هم می زنیم. اما ربها را زیاد باز نمی کنیم.
البته در اینجا می شود از گوجه فرنگی ریز رنده شده استفاده کرد اما اگر گوجه فرنگی در دسترس نبود برای ایجاد حالت آن در املت بهتر است رب را در داخل مواد زیاد باز نکنیم.
سپس مواد تخم مرغ را داخل ماهی تابه ی نچسب میریزیم و دورتادور تکان می دهیم تا خوب پخش شود و شکل دایره ی تابه را به خود بگیرد.
حرارت گاز را کم کرده و بلافاصله مخلوط سبزیجات سرخ کرده مان را روی آن پخش می کنیم.
مواد نبایید تمام سطح املت را کاملا" بپوشاند بلکه باید معلوم باشد که زیرش املت هست.
بعد روی این مواد پنیر موزارلا رنده شده می پاشیم. البته بدون پنیر هم میشه.
در آخر در تابه را می گذاریم تا با حرارت کم بپزد.
وقتی املت شروع به پف کردن و بالا آمدن کرد و مواد روی آن هم خوب پخته شد آن را داخل یک ظرف گرد درست مثل پیتزا سرو کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
شما هم از شام های خوشمزتون برامون بگین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
گلوله سیب زمینی

مواد لازم:

ژامبون: 2 ورقه
سیر: 2 حبه
فلفل کبابی قرمز: 1 عدد
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی آب پز: 400 گرم رنده شده
تخم مرغ: 1 عدد
ریحان خردشده: 2 قاشق سوپخوری
پیازچه خردشده: 2 ساقه
نمک: به میزان لازم
تخم مرغ: 2 عدد
شیر: 2 قاشق سوپخوری
پودر سوخاری: به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن


طرز تهیه:
ورقه های ژامبون را نگینی خرد کنید.
سیر و فلفل کبابی را هم بسیار ریز خرد کنید و با روغن زیتون کمی تفت دهید. ژامبون خرد شده را هم اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
سیب زمینی های پخته را ریز رنده کنید وبا مواد تفت داده خنک شده، یک عدد تخم مرغ، ریحان، پیازچه خرد شده و نمک خوب مخلوط کنید و کاملا" با دست مواد را ماساژ دهید.
مواد را یک ساعت در یخچال بگذارید. بعد از یک ساعت، از مواد آماده به اندازه گردو گلوله هایی درست کنید و ابتدا درمایه تخم مرغ زده شده و شیر بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. دوباره گلوله ها را یک ساعت در یخچال بگذارید سپس گلوله ها را در روغن فراوان سرخ کنید.
این پیش غذا با سس تند سرو می شود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712
2687
داغ ترین های تاپیک های امروز