2737
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598131 بازدید | 5782 پست
سلام تمنا جون گلم خوبی عزیزم......خوشحالم که اومدی به این تاپیک
نهار چی پختی؟؟؟؟


اگه عکسی از غذاهات داری برامون بزار
بوسسسسسسسسسسسس
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
سلام مامان ریحانه جون تازه با این مجموعه هنرهات آشنا شدم و کلی نت برداشتم ممنونم !!!!!!!!!
و اما یک تجربه من:
من ماهی رو به روشی که خودم خلق کردم طبخ میکنم:
قطعه های ماهی شوریده رو با پیاز خردشده مخلوط کرده در ظرف در بسته داخل یخچال بمدت دوساعت می خوابانم
یکساعت قبل از طبخ به قطعات ماهی سویا سس میزنم بطوریکه قسمت گوشتی ماهی کاملا با سویا سس آغشته شود باز یکساعت داخل یخچال بماند بعد در تابه مقدار خیلی کم روغن با برس مالیده قطعات ماهی را از پیاز جدا کرده داخل تابه میچینم
در طبقه وسط فر با شعله بالا که مخصوص کباب کردن است بمدت نیم ساعت یکطرف ماهی برشته شده و بعد برگردان میکنم
با این روش اصلا ماهی در روغن سرخ نمیشه اما بعد از طبخ ظاهر ماهی کاملا سوخاری و زیبا میشه ضمنا آب ماهی از دست نمیره و خشک نمیشه
با سبزی پلو خیلی خوشمزه میشه
البته من غیر از ماهی شوریده انواع ماهی های دیگه رو با همین روش طبخ کردم و خیلی نتیجه عالی داده
با سرخ کردن بیشتر خواص ماهی ازبین میره
امیدوارم شما هم ازین تجربه استفاده کنید و لذت ببرید!
جوجه کباب با سویا سس:
قطعه های مرغ رو با مقداری پودر سیر و زنجبیل و فلفل سیاه و پیاز خرد شده و زعفران آب کرده مخلوط کرده به این مخلوط مقداری سویاسس اضافه میکنیم بحدی که فقط با این مواد مخلوط شود چون سویا سس مزه غالبی داره که اگر زیاد استفاده بشه کلا مزه مرغ ازبین میره و 2 ساعت مواد را در ظرف دربسته داخل یخچال میگذاریم
بعد قطعات مرغ را به سیخ کشیده داخل فر با حرارت بالای فر کباب میکنیم پس از کباب کردن تمام قطعه های جوجه فوق العاده سرخ و زیبا میشوند!
این نوع جوجه کباب تجربه ای متفاوت با انواع جوجه کبابیست که تابحال نوش جان کرده اید!
امیدوارم شما هم ازین تجربه لذت ببرید!
نان برنجی
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


مواد لازم:
آرد برنج نیم کیلو
پودر قند صد و هفتاد و پنج گرم
روغن دویست گرم
گلاب نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
تخم خرفه برای تزیین

طرز تهیه:
پودر قند و روغن رو مخلوط می‌کنیم تا نرم و یکدست بشه. بعد تخم‌مرغ رو اضافه می کنیم و هم می‌زنیم و بعد گلاب رو مخلوط می‌کنیم. بعد که خوب قاطی شدند در دو مرحله آرد برنج رو اضافه می‌کنیم.
این خمیر نسبت به بقیه خمیرها یه کم شل‌ئه. با دست ورز می‌دیم و توی کیسه نایلون می‌ذاریم یه جای خنک (مثلاً یخچال با درجه پایین) تا خودشو بگیره.
بعد گلوله‌اش می‌کنیم (توی شیرینی‌پزی‌های کرمانشاه اندازه‌ی یه گردوی کوچیک برمی‌دارن، اما خونگی‌اش کوچیک‌تر باشه شیک‌تره) و روشو یه فشار می‌دیم تا یه کم پهن بشه (دیدین که؟ بیشتر توضیح ندم چه شکلیه). بعدش توی سینی فر که تفلونه یا کاغذ روغنی انداختیم یا چرب کردیم با فاصله می‌چینیم. روشو می‌تونین با یه انگشتانه دایره بندازین و یه کوچولو تخم خرفه بپاشین.
نکته اول: اگه کف سینی‌تونو چرب می‌کنین باید چربیش خیلی کم باشه وگرنه لایه زیری نون برنجی ها سرخ می‌شه!
نکته دوم: اگه دوست داشتین می‌تونین به نصف موادتون یه ذره زعفران بزنین. توی دیس که دورنگ بچینین خوشگل می‌شه.
بعدش بذارین توی طبقه وسط فر که قبلاً با حرارت صدوهفتادوپنج درجه سانتی‌گراد گرم کردین به مدت بیست دقیقه.
نوش جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2738
شیرینی نخود چی




مواد لازم:

آرد نخودچی: 1 پیمانه پلوپز سر خالی
آرد سفید:یک سوم پیمانه
پودر قند: نصف پیمانه
روغن:نصف پیمانه
زعفران آب کرده1 قاشق چایخوری
پودر هل:1 قاشق چایخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1)آرد نخود چی و آرد سفید را با یکدیگر مخلوط کرده و الک می کنیم و کنار می گذاریم.
2)در ظرفی پودر قند وانیل پودر هل زعفران آب کرده و روغن را با همزن آنقدر می زنیم تا نرم و یکدست شود.
3)سپس مخلوط آرد سفید و آرد نخودچی را به مواد افزوده و ابتدا با قاشق سپس با دست هم می زنیم
4)مواد را خوب با یکدیگر مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
5)خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و بمدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
6)بعد از 2 ساعت خمیر را از یخچال در آورده و روی سطح صافی به قطر 1 سانت باز می کنیم و با قالبهای مخصوص شیرینی نخود چی خمیر را قالب زده و داخل سینی فر روی کاغذ روغنی می چینیم.
7)سینی فر را داخل فر با درجه حرارت 170 درجه طبقه وسط بمدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم.

شبنم جون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نکته ......................نکته



برای شیرینی نخودچی و برنجی روغن حتما باید جامد باشه


برای انسجام خمیر هم بهتره خمیر را چرخ کنیم



ه خمیر نخودچی رو اگه چند ساعت بزارید بمونه بهتره و در آخر وقتی شیرینی تون پخت بذارید خوب خوب سرد بشه بعد از توی سینی جدا کنید که در واقع دیگه خودش جدا میشه
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

این دستور عالیههههههههههههههههه


شیرینی نخودچی



آرد نخودچی 450 گرم+50 گرم آرد سفید برای چسبندگی بهتر
پودر قند 250 گرم
روغن جامد 250 گرم
پودر هل 1 ق چایخوری
روغن را آب کرده اجازه می دهیم خنک شود
مواد خشک را به روغن اضافه کرده (مقداری از روغن رو برمی داریم و مواد را چرخ می کنیم اگر قابل قالب زدن نبود روغن را به آن اضافه می کنیم)
بعد از استراحت(معمولا شب قبل خمیر را آماده می کنند و صبح قالب می زنند) یکبار دیگر چرخ می کنیم
برای این که شیرینی شکل سنتی خود را حفظ کند معمولا قالب نمی زنند و در دست گلوله کرده رو به وسیله انگشتانه روی آن را نقش می اندازند و با خلال پسته تزئین می کنند
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
بهترین شیوه برای نگهداری شیرینی استفاده از ظرفهایی است که در آنها محکم میشود.. در این صورت میتوانید اطمینان داشته باشید که شیرینی های شما تا عید خشک نمیشوند... یادمان باشد شیرینی را هرگز در یخچال نمیگذاریم چون بسیار خشک و بد بو میشوند
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کوکوی ذرت و موتزارلا




$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
این غذا میتواند گزینه مناسبی برای پیش غذا و یا وعده شام باشد. امیدوارم از تهیه و میل کردن این کوکوی خوشمزه لذت ببرید.






مواد لازم:
ذرت / 250 تا 275 گرم
هویج / 1/2 یک عدد – ریز خرد شده
فلفل دلمه ای / 1/4 یک عدد – ریز خرد شده ( و ترجیحا قرمز برای قشنگ تر شدن کوکو)
نخود فرنگی / 2 ق غ سر پر (اختیاری)
پنیر موتزارلا / 100 گرم – ریز خرد شده
پیاز قرمز / 1/2 یک عدد – ریز خرد شده
قارچ / 3 4 عدد – ریز خرد شده
جعفری خرد شده / 2 ق غ
سیر / 1 یا 2 حبه – ریز خرد شده (من پودر سیر میریزم)
تخم مرغ / 3 عدد (یا 2 عدد بزرگ)
آرد / 5 ق غ سر پر
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه:

همه مواد را باید در حد و اندازه ذرت و نخود فرنگی خرد کنید! پیاز را هم ریز خرد کنید ( ما این طوری دوست داریم که بزرگتر خرد کردم، اگر فکر میکنید پیاز نگینی رو ممکنه دوست نداشته باشید از پودر پیاز استفاده کنید و حذفش کنید، اما من پیشنهاد میکنم یه بارم که شده امتحان کنید )



هویج را می توانید بعد از خرد کردن با مقداری آب به مدت دو دقیقه در مایکرو با حداکثر توان قرار دهید، یا میتوانید داخل آب جوش ریخته و بعد از دو دقیقه آبکش کرده و خشک کنید ( با حوله کاغذی ) اما در کل نیاز مبرمی به این کار نیست، این کار برای اطمینان از اینکه هویج بعد از پخت کوکو زیر دندان نخواهد آمد انجام میشود.

میتوانید از موتزارلای رنده شده استفاده کنید، اما دقت کنید قبلا از فریزر خارج کنید تا یخ موجود در پنیر کوکو را خراب نکند. در کل هیچ یک از مواد نباید آب داشته باشند.

در این آموزش منظور از ذرت و نخود فرنگی، نوع کنسروی یا پخته شده آنها است.

آرد، تخم مرغ و ادویه ها را با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد که با هم ترکیب کرده اید اضافه کنید و خوب هم بزنید.



سپس با قاشق از مواد برداشته و در تابه ای که روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده اید، بریزید، زیاد مواد را روی هم انباشته نکنید و همینطور هر بار که میخواهید از مواد داخل تابه بریزید، کل مواد را دوباره هم بزنید و مخلوط کنید، در ابتدای پخت به نظر میرسد که مواد داخل تابه زیاد منسجم نیست ولی نگران نباشید، بعد از سرخ شدن این حالت را نخواهد داشت.



بگذارید پنیر خوب ذوب شده و مواد در حین پختن سرخ شوند، شکل اطراف این کوکو خیلی مرتب و صاف نیست و اگه میخواهید به شکل مرتب تری دست یابید، میتوانید مواد کوکو را داخل قالب ریخته و سرخ کنید. ( مانند شکل ) فقط باید بعد از گرفتن مایه کوکو و هنگام در آوردن از قالب به کمک چاقو دور آن را از قالب آزاد کنید، چون پنیر به اطراف قالب کمی میچسبد، مثل انواع پنکیک!
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ممنون خانومی نکات خوبی را گفتی ....چشم سعی میکنم رعایت کنم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز