2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598112 بازدید | 5782 پست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=53539&PageNumber=26

اینجا قبلا چند شیرینی گذاشتم برین ببینید
اینشالله بزودی شیرینی های جدید را هم میزارم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژله رنگین کمان



برای درست کردن ژله رنگین کمان راه راحت تر و بهتر اینه که یه قالب بزرگ و چهارگوش رو انتخاب کنید( این طوری دیگه احتیاج به محاسبات پیچیده ندارید .عجله ای برای بسته شدن لایه قبلی ندارید و به همین دلیل لازم نیست قالب رو توی فریزر بذارید و مواطب باشید یخ نزنه و لایه ها هم دارای قطر یکسان و زیبا تر می شه و....)

به نطر من اگه لایه های ژله ضخیم تر و لایه های ژله بستنی نازک و فقط در حکم جدا کننده دو لایه ژله باشه ژله رنگین کمان خوشکل تر می شه.

بستنی رو دقیقا وقتی می خواین لایه ژله بستنی رو روی ژله بریزید .به ژله اضافه کنید

اگه لایه قبلی خیلی سفت بشه و بعد لایه دیگه رو بریزید بعد از در آوردن از قالب امکان داره لایه ها از هم جدا بشوند.

برای درست کردن ژله رنگین کمان علاوه بر صبر و حوصله کمی هم روغن احتیاج دارید(برای روغن کاری در یخچال و فریزر که به قیژقیژ می افته!!!)

و اما تکرارنکاتی در مورد کلیه دسرهای ژلاتینه:

ژله های مارک آمون خوش رنگ تر از بقیه ژله ها است(البت این تجربه مری جونمه)

اگه می خواین یک ژله شفاف داشته باشید به جای اضاف کردن یک پیمانه آب گرم و سپس آب سرد .2 پیمانه ( 200 میلی لیتری)آب جوش رو به ترتیب به ژله اضافه کنید و روی بخار آب بگذارید و هم بزنید تا زلاتین حل شده و شفاف شود

هر نوع ظرف ژله رو قبل از ریختن مواد خیس کنید و در فریزر قرار بدهید بعد از حدود نیم ساعت از فریزر در آورده و مواد رو توی اون بریزید.

برای در اوردن ژله از قالب حتما اول با چاقو ژله رو از دور تا دور قالب جدا کنید.بعد توی یک ظرف بزرگتر از قالب(یا سینک ظرفشویی) آب گرم بریزید.برای پند ثانیه قالب رو توی آب نگه دارید بعد ظرف سرو رو خیس کنید روی قالب گذاشته قالب رو روی اون برگردونید و کمی تکان دهید.به گفته دوستان به جای استفاده از آب گرم می تونید بعد از برگردوندن قالب از سشوار استفاده کنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
در مورد ژله رنگین کمان.برای درست کردن ژله رنگین کمان بهتره بین لایه های ژله شفاف یک لایه کدر داشته باشیم.این لایه کدر می تونه از ترکیب ژله با شیر ،بستنی،ماست یا خامه تشکیل بشه یا اینکه بین لایه های ژله از یک لایه نازک کرم وانیلی(همون کرمی که توی ژله موزاییک ازش استفاده می کنیم) بریزیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
برای ژله رنگین کمون 1 لیوان آب جوش بریز حل که شد دو قسمتش کن تو بقیه اش 2/1 لیوان اب سرد بریز .... وقتی اون تو یخچال بسته شد ... تو بقیه ی ژله 2/1 لیوان بستنی بریز . فقط حواست باشه این بستنی رو همون موقع که میخوای بذاریش تو یخچال بزن به ژله چون سریع میبنده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
باید بین هر لایه ژله یک لایه نازک ژله مات بریزی و ژله مات را هم به این نحو درست می کنی که مثلا لایه اول ژله قرمز می ریزی و می گذاری ببنده بعد مقداری از ژله قرمز حدود 1ملاقه(البته مقدارش به اندازه ظرف و مقدار ژله ات بستگی داره) را که نگه داشته بودی با یک قاشق ماست یا شیر یا بستنی مخلوط می کنی و روی لایه اول قرمز که حالا بسته شده میریزی این را هم میگذاری در یخچال و لایه بعد را درست می کنی
به این ترتیب از هر رنگ ژله حدود 1ملاقه اول جدا می کنی لایه اصلی را می ریزی بعد که بسته شده ان یک ملاقه که با شیر یا ماست یا بستنی مخلوط کرده بودی میریزی و میگذاری بسته بشه و بعدی را می ریزی
امیدوارم توضیحاتم واضح باشه
روش دیگه هم این که با شیر و شکر و پودر ژلاتین یک ژله سفید درست کنی و بین هر لایه ژله یک لایه نازک از این ژله سفید بریزی
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ستایش جون اینشالله ژله خوبی درست کنی.......عکسشو برامون بزاری
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
ستایش جون

خیس کردن ظرف به این دلیل است که اگر ژله دقیقا در جای خود و و سط ظرف نبود بتوانید آن را به راحتی حرکت دهید.
برای تهیه این ژله اگر از قالب هایی با اندازه و قطر یکسان مثل مربع، دایره، مستطیل یا ... استفاده شود ژله زیبا تر و جذاب تر خواهد بود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان,آپلود رایگان موزیک, آپلود رایگان فیلم, آپلود عکس, آپلود رایگان عکس, آپلود نامحدود تصویر, ,آپلود عکس برای وبلاگ ,آپلود عکس برای بلاگفا ,آپلود عکس دائمی ,آپلود عکس در بلاگفا



***************ژله رنگین کمان****************
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
چه قدر این ژله خوشکله و معلومه چه قدر خوشمزه هستش

من امسال میخوام شیرینی عید خودم بپزم

ممنون میشم کلی دستور برامون بزاری عزیزم

Daisypath Anniversary tickers همسرم دوست دارم .... میدانم دوستم داری .... دوست داشتنی های ما تا ابد ادامه دارد.
کیک کدو
پیاز رنده شده 2 عدد
کدو رنده شده500 گرم
پنیر گودا 125 گرم
ارد 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 125میلی لیتر(تقریبا نصف لیوان)
تخم مرغ 4 عدد
گوشت چرخ کرده یا کالباس 250 گرم(من همیشه با کالباس می پزم)
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به دلخواه
طرز تهیه:
پیاز را با روغن زیتون وکمی از روغن مایع تفت دهیداگر از گوشت استفاده کردید ان را هم تفت بدهید وگرنه کالباس را من تفت نمی دهم .تفت دادن کدو دلخواه است ولی من چون طعم تفت داده کدو را دوست ندارم فقط کدو را خام می ریزم .بعد از ااینکه پیاز کمی سرد شد کالباس خرد شده و کدوی رنده شده را با پیاز مخلوط کنید .در ظرفی تخم مرغ ها را شکانده همراه باقی روغن با چنگال کمی هم زده ارد و بکینگ پودر را اضافه کنید.هم بزنید .پنیر گودا و مخلوط کدو و کالباس را اضافه کنید داخل قالب چرب شده ریخته به مدت 30 تا 35 دقیقه طلایی می شود درجه فر 180 سانتی گراد

توجه :اگر خواستید واقا مثل کیک پف کند تخم مرغ ها را با روغن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شود.
من گاهی وقتها از مقدار روغن کمی کم می کنم واز شیر استفاده می کنم در حدود یک چهارم پیمانه

در ضمن این غذا اصلا طعم کدو نمیده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کیک مرغ و گردو



آموزش : از نجما جون

نان تست 12 ورقه

سینه مرغ پخته و خرد شده 1 عدد کامل

پیازچه خرد شده 3 پیمانه

گردوی تازه 20 دعدد

سس مایونز 1 شیشه کوچک

ماست خامه ای چکیده 2 پیمانه

خامه 1 پیمانه

نمک و فلفل



سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کرده با نمک و فلفل مزه دار می کنیم
در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می کنیم
کناره های نان تست را با چاقو جدا کرده 4 ورق از آن را کنار هم قرار می دهیمو روی آن را با نیمی از مواد می پوشانیم.دوباره نان تست بعد نیم دیگر مواد و لایه آخر هم نان تست .
لایه ها را با دست فشار می دهیم تا به هم بچسبد و سپس سطح کیک را با نیم دیگر سس می پوشانیم

این غذا بهتره چند ساعت در یخچال بمونه.
به جای گردوی تازه می توان از گردوی خشک که 3-4 ساعت در آب خیساندیم استفاده کرد
به مواد می توان کمی جعفری خرد شده اضافه کرد
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کیک گوشت



***********
مواد لازم برای خمیر کیک

تخم مرغ 4 عدد
ماست 1 پ
روغن مایع 1 پ
آرد 2 و 2/1 پ
بیکینگ پودر 3 قاشق چایخوری
نمک فلفل به میزان لازم
سس گوجه برای تزئین

تخم مرغ روغن نمک و فلفل رو با هم زن برقی بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
ماست و bp را با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط نمایید
آرد را الک کرده به مواد اضافه کنید و مخلوط نمایید
قالب 20*30 سانتی را چرب کرده آرد پاشی نمایید نیمی از مایه کیک را در قالب ریخته مواد میانی را روی آن پخش کنید و نیم دیگر مواد را روی آن بریزید
روی کیک را صاف کنید و با سس گوجه تزئین کنید و به مدت 1 ساعت در فر 180 درجه قرار دهید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خوراک گوشت و سیب زمینی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
سیب زمینی آبپز شده= 1.5 کیلو
تخم مرغ خام= 1 عدد
فلفل دلمه ای ریز شده= 1 عدد
سیررنده شده= 1 حبه
پیاز= 2 عددبزرگ
هویج خام رنده شده= 3 عدد
پنیر پیتزا رنده شده= 1.5 بسته
نمک و فلفل= به میزان دلخواه
زردچوبه جهت گوشت= 2 قاشق مرباخوری
ادویه کاری جهت گوشت 1= قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی سفت ریز شده 1= عدد جهت تزیین
فلفل دلمه ای ریز شده= 1 عدد جهت تزیین
نمک /زرد چوبه/ادویه کاری مقداری جهت مخلوط نمودن با سیب زمینی آبپز شده
روغن مایع به میزان لازم جهت سرخ کردن گوشت و چرب نمودن ظرف پیرکس
طرز تهیه:
روغن را داخل ماهیتابه ریخته و پیاز را اضافه نموده و سرخ می نماییم سپس گوشت چرخ کرده را همراه با سیر رنده شده/ هویج ردنده شده و فلفل دلمه ای ریز شده تفت داده و سپس نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از مخلوط و سرخ کردن کنار می گذاریم.
در ظرفی سیب زمینی آبپز شده را با رنده درشت رنده کرده و سپس 1 عدد تخم مرغ خام و کمی نمک و زردچوبه و ادویه اضافه نموده و خوب مخلوط میکینم سپس ظرف پیرکس را چرپ نموده و مخلوط سیب زمینی را داخل آن ریخته و آنرا کاملا درته ظرف پهن کرده تا بصورت یکنواخت ظرف پر شود . سپس با مخلوط گوشت چرخ کرده روی سیب زمینی را کاملا بپوشانید و پنیر رنده شده پیتزا را روی آن بریزید و با فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده روی آنرا بپوشانید و یا بدلخواه تزیین نماییدسپس ظرف را بمدت 40 دقیقه درپنجره وسط فربا درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد که حدود 10 دقیقه قبل گرم شده است گذاشته تا پخته شده و ته سیب زمینی طلایی گردد سپس ظرف را از فر خارج کرده و بمدت 5 دقیقه کنار گذاشته سپس باهمان ظرف آنرا سرو نمایید. (نوش جان)
((در صورت تمایل می توانید مقدار 300 گرم قارچ برش داده شده و تفت داده شده با آبلیمو را با مخلوط مواد گوشت چرخ کرده مخلوط نمایید ))




من این غذا را برای مهمون درست کردم خیلی خوششون اومد ....روی اون را هم با سس قرمز تزیین کرده بودم اگه عکسشو پیدا کردم براتون میزارم



میتونید نصف خمیر سیب زمینی را زیر بریزد و نصفش را روش
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730