2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598113 بازدید | 5782 پست
سالاد یونانی




مواد لازم:
کاهو ریز خرد شده=1 لیوان
گوجه فرنگی=4 عدد
خیار سبز=3 عدد
فلفل دلمه سبز=1 عدد
پیاز سفید=1 عدد حلقه حلقه شده
پنیر فتا=2/1 لیوان(بصورت مربع های کوچک خرد شده)
زیتون سیاه بی هسته=4/1 لیوان



مواد لازم برای سس:


روغن زیتون=3/1 لیوان
سرکه=3 قاشق غذاخوری
پودر اورگانو=کمی
نمک و فلفل=بمقدار لازم
سیر رنده شده=1 حبه



طرز تهیه:


1. کاهوی ریز شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.
2. گوجه فرنگی ها را به صورت باریک خرد کنید و خیار سبزها را هم حلقه حلقه کنید و به مواد بیفزایید.
3. فلفل دلمه را به صورت باریک خلال کنیدو همراه با پیاز حلقه شده به مواد بیفزایید.
4. پنیر و زیتون هسته گرفته را هم در آخر به مواد اضافه کرده و سالاد را هم بزنید.
5. برای تهیه سس تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده و سپس سس را روی سالاد بریزید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد ماکارونی و انبه


مواد لازم:

ماکارونی صدفی - مرغ پخته شده - کنسرو انبه صاف و خرد شده

مواد لازم برای تهیه چاشنی انبه:

سس مایونز کم چرب - ترشی انبه شیرین - پیازچه خرده شده - گشنیز خرد شده - پودر فلفل سیاه

طرز تهیه :
ماکارونی را در قابلمه بزرگی در آبجوش بپزید سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید و کنار بگذارید.
ماکارونی، مرغ و انبه ها را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
برای تهیه چاشنی: مایونز، ترشی انبه، پیازچه، گشنیز و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. با قاشق چاشنی را روی سالاد بریزی و بهم بزنید تا ترکیب شوند. روی ظرف را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

شما به جای استفاده از مرغ می توانید از گوشت بوقلمون و گوشت قرمز و نیز اگر فصل انبه است به جای کنسرو انبه از انبه تازه استفاده کنید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سالاد ماکارونی




مواد لازم:
زیتون خرد شده= یک پیمانه
کالباس ژامبون خرد شده= یک پیمانه
خیار شور= یک پیمانه
هویج خرد شده و پخته شده =یک پیمانه
نخود فرنگی و ذرت پخته شده= یک پیمانه
ماکارونی پیچ= به میزان دلخواه
سرکه و روغن زیتون و آب لیمو= به میزان دلخواه
سس مایونز= به مقدار مورد نیاز
کاهوی سالادی خرد شده =یک عدد
طرز تهیه:
قلقل سیاه بطور دلخواه ماکارونی ها رو میپزی و آبکش میکنی تا آبشون بره و توی ظرف میریزی و بعد کاهو ها رو که ریز خرد کردی بهش اضافه میکنی و هم میزنی و حالاباقی مواد رو بهش اضاقه میکنی و بعد هم سس و در آخر سرکه و آب لیمو و فلفل و روغن زیتون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد ذرت


مواد لازم:
ذرت پخته شده=یک لیوان
هویج پخته شده=نصف لیوان
نخود سبز پخته شده=یک لیوان
کاهوی خرد شده=یک لیوان
مغز پرتقال خرد شده=یک لیوان
کالباس=100 گرم
خامه=100 گرم
سس مایونز=100 گرم
شکر=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2 قاشق غذاخوری
نمک=نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
برای پخت ذرت، بلال را با چوب آن دردیگ زودپز با مقداری نمک می ریزیم که درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مایونز، خامه، آبلیمو، نمک و شکر را مخلوط می کنیم. نخود سبز، ذرت، کاهو و هویج و مغز پرتقال خرد شده را نیز با هم مخلوط می کنیم.سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزئین می کنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2728
سالاد اورینتد






مواد لازم:
رشته اورینتد=1 بسته
پیازچه =4 عدد
کلم سفید= عدد کوچک
سس سویا
سرکه
روغن زیتون
مرغ =یک سینه بزرگ

سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان
طرز تهیه:
ابتدا مقدار 2 لیوان آب جوش تهیه کنید و رشته اورینتد را به مدت 3 دقیقه جوشانیده می گذاریم سرد شود.
مرغ را پخته و یعد از اینکه سرد شد به تکه های مربع کوچک خرد می کنیم
کلم را کاملا خرد می کنیم.
سس سویا . سرکه و زوغن زیتون را مخلوط کرده و از سس موجود در بسته رشته اورینتد به ان اضافه می کنیم. سپس در یک ظرف بزرگ همه مواد را ریخته و سس را اضافه کرده و هم می زنیم و می گذاریم در یخچال تا خنک شده و سس به خورد مواد رود. پس از آن سالاد شما آماده است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

در کنار عنوان هر تاپیک علامت قلبی مشاهده می نمایید که با کلیک بر روی آن در لیست تاپیکهای مورد علاقه شما قرار می گیرد.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
مامان ریحانه جون
واقعا ازت تشکر میکنم
من که از تاپیکت خیلی خیلی استفاده میکنم 78 صفحشو سیو کردم.عاااالیه واقعا دست مریزاد
خدا دخملی رو برات حفظ کنه
حسرتش به دلم مونده،

که یکبار نمازی قسمتم بشه ،


بدون یادی از دنیا ؛ پر از یاد خدا !

دلم به دو رکعتش هم راضیست ...
دوستان این غذا اختراع خودمه و خیلی خوشمزس.
خوراک مرغ رنگارنگ
فیله ی مرغ 8 عدد
گوجه فرنگی بزرگ و گوشتی 3 عدد
فلفل دلمه ای از هر رنگ یک چهارم نگینی شده
پیاز قرمز کوچک 1 عدد
کرفس به مقدار دلخواه ترجیحا نصف یک ساقه
لیمو آب کامل 1 عدد لیمو هلندی
هویج نصف یک هویج کوچک به طور نگینی حلقه شود.
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری.
پیاز را حلقه های نازک کنید و کمی در روغن تفت دهید.
فیله ی مرغ را تکه کنیدو همراه با پیازر سرخ کنید.
فلفل را اضافه کرده و تفت دهید.
گوجه فرنگی را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید و بعد نصف فنجان آب را اضافه کنید.
شعله را کم کنید و بگذارید آرام بپزد.
آب که کم کم در حال کم شدن بود کرفس نگینی شدهزرا به همراه نمک،فلفل و آویشن اضافه کنید.
کرفس که کمی نرم شد غذا حاضر است.نوش جان!
ممنون عالیههههههههههههه اگه عکسی از غذاهاتون دارین بزارین.....
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
چیز کیک
************



مواد لازم:

پنیر خامه ای 200 گرمی کاله 2 عدد ( یعنی 400 گرم ) + 50 گرم پنیر دامداران ( ترکیب این دوتا امتحانشو پس داده ) البته میتونین پنیر دامداران رو تا 100 گرم هم بریزید ( بازم در صورتی که میخواین طعم پنیر و تو کیک بیشتر احساس کنید اونش دیگه به ذائقه خودتون بستگی داره)

آرد 2/1 پیمانه + 3 ق س

تخم مرغ درشت 5 عدد

بکینگ پودر 1 ق چ

شکر 2/1 پیمانه ( اگه شیرین تر دوست دارین میتونین تا 3/2 پیمانه زیادش کنین )

وانیل 4/1 ق چ

شیر 2/1 پیمانه



برای کفش ( کفش نه هاااا کفه اش ):

بیسکوئیت دیجستیو 1 بسته

کره 40 گرم

پودر کاکائو 2 ق س + 2/1 ق چ پودر نسکافه

وانیل یه نوکه چاقو ( یعنی خیلی کم )


( ولی من برای کفش از بیسکوئیت استفاده نکردم چون خیلی شیرینه و من خوشم نمیاد . من از نان سبوس دار استفاده کردم اینجوری که اول گذاشتم تو ماکروفر 3 دقیقه موند آوردم بیرون یه بادی بهش خورد و خشک شد واینو به جای اون بیسکوئیت استفاده کردم و چون زیادی بی مزه بود 2 ق س پودر قند بهش زدم حالا هر کدومو میخواین بریزین)



اول یه قالب کمربندی بر میداریم کفش (کفه اش ) کاغذ روغنی میندازیم و کل قالب رو ( کف بیرونی و اطراف قالب رو ) با فویل میپیچیم ( بعد میگم چرا)

بعدش بیسکوئیت یا نون رو با مواد مربوط به کف میکس میکنیم و کف قالب میریزیم و فشرده میکنیم و میذاریم تو یخچال


آرد رو با بکینگ پودر الک میکنیم

تخم مرغهارو با زرده و سفیده با همزن میزنیم 10 ثانیه+ وانیل بعد شکر رو میریزیم و حدودا 8 دقیقه میزنیم تا کاملا کرم مانند بشه

پنیر ها رو کمی از شیرمون رو داخلش میریزیم و با همزن میزنیم ( به خاطر اینکه راحت تر بشه زدش ) وقتی کاملا کرمی شد بقیه شیر رو توش میریزیم و بازم میزنیم تا اصلا گوله نداشته باشه

حالا آرد رو داخل تخم مرغها میریزیم و با همزن کمی میزنیم تا فقط مخلوط بشه و زیاد پفش نخوابه...

حالا پنیر هارو داخل تخم مرغ میریزیم و باز با همزن در حد مخلوط شدن میزنیم بعدش میریزیم توی قالبمون

حالا یه نسکافه غلیظ درست میکنیم به این صورت که 2 س پر آبجوش رو با 1 ق س نسکافه مخلوط میکنیم و روی موادمون تو ظرف به تور نا منظم میریزیم و با چنگال کمی زیر رو روش میکنیم ولی زیاد مخلوطش نمیکنیم میخوایم که رگه های نسکافه توی کیکمون معلوم بشه

بعد قالب رو میذاریم توی یه ظرف دیگه که توش آب جوش ریختیم آب جوش باید 3/2 قالب رو بگیره ( طبخ بن ماری)

اوی قالب رو توی فر بذارین بعد آبجوش توش بریزین چون میسوزین خطرش ناکه.....حسن جان


حالا فهمیدین چرا باید دورش فویل بپیچین؟؟ برای اینکه تو قالبتون آب نره به همین راحتی.....هههه ههه هه ه ه

فر رو هم که از قبل روی حرارت 190 درجه گرم کردین حدودا 1 ساعت تا 1 ساعت و ربع زمان میبره بپزه تا یکساعت در فر رو اصلا باز نکنین بعدش باز کنین یه چاقو وسطش فرو کنین اگه شل نبود و چیز زیادی به چاقو نچسبید یعنی باید درش بیارید.....

بذارید سرد بشه بعد درش بیارید و نوش جان کنید درضمن این کیک خیلی مقویه و بر عکس بقیه کیکها سودش خیلی بیشتر از ضررشه ....برای بچه های گلتون هم که محشره

اگه دوست دارین داغ بخورین ولی اصولا چیز کیک رو باید سرد یخچالی خورد خیلیییییییییییییییییییییی خوشمزه است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

چیز کیک هلوووووووووووووو



مواد لازم:
2 پیمانه بیسکویت خرد شده
6قاشق غذا خورى کره یا مارگارین آب شده
4 بسته (هر بسته250 گرم) پنیر خامه‌ای سبک
3.4 پیمانه شکر
1بسته پودر ژله (هلو)
2 تا هلو، خرد شده
3 پیمانه خامه فرم گرفته
طرز تهیه:
پودر بیسکویت و مارگارین رو مخلوط کرده.و در یک ظرف 13x9 پرس کرده.و در یخچال بگذارید.
کرم چیز و شکر را با میکسر هم بزنید،بعد پودر ژله رو اضافه کرده کامل بزنید، در این مرحله کمپوت هلو آب گرفته شده یا هلو تازه خورد شده رو اضافه کنید.
در مرحله آخر خامه فرم گرفته رو اضافه کنید و به مواد فوق اضافه کنید. برای اینکه چیز کیک شما منسجم تر بشه میتونید ژله رو تو مقدار خیلی‌ کم آب جوش حل کنید و بعد به موادتون اضافه کنید. مواد فوق رو روى بیسکویت مخلوط با مارگارین بریزین.و 4 ساعت در یخچال قرار دهید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
چیز کیک ۵ لایه



لایه اول : بیسکویتی

بیسکویت پودر شده: ۱۰۰ گرم

کره : ۵۰ گرم

پودر گردو: یک قاشق غذاخوری

مواد فوق رو با هم مخلط می کنید و ته ظرف پهن میکنید ، با ته قاشق چند تا ضربه بزنید تا جسابی فشره بشه بعد نیم ساعت بزارید یخچال تا بنده

برای لایه اول چیز کیک شما میتونید از یک لایه نازک کیک اسفنجی هم استفاده کنید




لایه دوم : چیز کیک موزی

موز رنده شده : ۳ عدد متوسط

پنیرخامه ای : ۱۰۰ گرم

خامه: ۱۰۰ گرم

پودر شکر: نصف پیمانه

پودر ژلاتین : یک و نیم قاشق غذاخوری

آب ولرم : نصف پیمانه

ژلاتین رو با آب مخلوط کنید و بزارید رو بخار آب تا کامل حل بشه ،پنیر خامه ای رو ۲ ساعت داخل اب گرم خیس کنید تا نمک اضافی اون گرفته بشه بعد با پودر قند مخلوط کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه ، سپس خامه و موزرو هم اضافه کنید و درنهایت ژلاتین حلش ده رو با مواد مخلوط کنید و مایع جاله رو بریزید رو لایه اول و مجددا نیم ساعت درفریز قرار دهید تا بسته بشه





لایه سوم : چیز کیک شکلاتی

پنیر خامه ای : ۱۰۰ گرم

خامه : ۱۰۰ گرم

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

نسکافه : یک قاشق غذاخوری

پودر گردو : یک پیمانه

پودر قند: یک پیمانه

ژلاتین : یک و نیم قاشق غذاخوری

آب ولرم: نصف پیمانه

ژلاتین رو مثل روشی که گفتم تهیه کنید ،پنیر خامه ای و پودر قندر و هم مثل روش بالا با هم مخلوط کنید بعد کاکائو ونسکافه رو تو کمی آب داغ حل کنید و به همراه گردو و خامه به مواد اضافه کنید و درنهایت ژلاتین حل شده رو اضافه کنید و روی لایه دوم بریزید و ومجددا نیم ساعت در یخچال قرار بدید تا بسته بشه





لایه چهارم : چیز کیک پرتقالی

آب پرتقال : یک و نیم پیمانه

خامه : ۱۰۰ گرم

پنیرخامه ای : ۱۰۰ گرم

پودر قند: نصف پیمانه

پودر ژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری

آب ولرم : نصف پیمانه

ژلاتین رو به روشی که گفتم آماده کنید ، پنیر خامه ای و پودر قند رو هم به روش قبلی نهیه کنید بعد خامه و آب پرتقال رو اضافه کنید و درنهایت ژلاتین حل شده ره رو افزوده خوب مخلوط کنید و روی لایه سوم بریزید و مجددا نیم ساعت در یخچال قرار بدید تا بسته بشه

( این دستور اصلی بود که نوشتم اما من به جای آب پرتقال از ۲ پیمانه پوره پرتقال استفاده کردم و پودر ژلاتین رو هم یک ونیم قاشق سوب خوری مصرف کردم)




در این مرحله قبل از اینکه ظرف رو در فریزر قرار بدید میتونید از شکلات و پاستیل یا میوه برای تزئین استفاده کنید





لایه پنجم: ژله

من از ژله تمشک استفاده کردم ، زله رو به روشی که روی پاکت هست تهیه کنید اگر میخواهید ژله صاف بشه بریزید روی لایه چهارم و ۳ ساعت در یخچال قرار بدید تا بسته بشه بعدش آماده سرو کردنه اما اگه میخواهید ژله حال چین چین داشته باشه اون رو تو یه ظرفی بریزید و نیم ساعت بزارید تو فریزر تا نیمه بسته بشه بعد با قاشق هم بزنید و بریزسد رو لایه چهارم و سپس ۲ ساعت بزارید تو یخچال تا آماده بشه.

من ازروش دوم استفاده کردم و ژله ام چین چینی! شده





نکته اول : این دسر خیلی پرکالریه حتما به این مساله توجه داشته باشید.

نکته دوم : وقتی می خواهید چیزکیک چند لایه درست کنید به ترکیب طعمها دقت کنید مثلا لایه چیزکیک پرتقالی با لایه چیز کیک توت فرنگی طعم زیاد خوبی رو تشکیل نمیدن.

نکته سوم: بعد از درست کردن هرلایه حتما نیم ساعت درفریزر قرار بدید تا لایه بسته بشه و لایه ها با هم قاطی نشن.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
دستور آشپزی: بورانی اسفناج





بورانی اسفناج بهترین حربه دوپینگ ذهنی افراد خانواده است. چرا؟ به این دلیل ساده که بورانی اسفناج کنار هر غذای دیگری هم می‌تواند روی سفره باشد و با استقبال افراد حاضر دور سفره یا میزغذا مواجه شود.




مواد لازم

آب: یک پیمانه
اسفناج: 2 کیلوگرم
ماست کمی ترش: یک کیلوگرم
زعفران آب‌کرده: یک قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
گل سرخ و روغن: هرکدام 2 قاشق غذاخوری
نعنا و آویشن: هر کدام یک قاشق غذاخوری





دستورتهیه

ابتدا اسفناج را شسته و خرد کرده و آن را با آب می‌پزیم؛ به حدی که آب آن گرفته شود. نمک و فلفل ریخته و با روغن سرخ می‌کنیم و بعد زعفران آب‌کرده را ریخته، نعنا، آویشن و گل سرخ را هم اضافه می‌کنیم. سپس از روی حرارت بر می‌داریم تا خنک شود. حالا ماست را به اندازه لازم به اسفناج اضافه می‌کنیم و داخل یک ظرف در بسته ریخته و در یخچال می‌گذاریم... وقت غذاست، در یخچال را باز کنید، برانی اسفناج آماده است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730
پربازدیدترین تاپیک های امروز