2737
2734
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598131 بازدید | 5782 پست
مارشمالو(برای ژله رولی)




مواد لازم :
آب سرد : 375 گرم
شکر : 510 گرم
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد میریزیم و 1 دقیقه صبر میکنیم.بعد شکر و وانیل رو به آب و ژلاتین اضافه میکنیم و روی شعله متوسط قرار می دیم.و به آرومی هم میزنیم تا شکر و ژله کاملا حل بشه و مایع شفافی به دست بیاد.در این مرحله مایع رو از حرارت برمیداریم و میذاریم تا از گرما بیفته.ینی اگه انگشتمونو تو مایع فرو کنیم ، گرماش معمولی باشه و انگشتمون نسوزه.
بعد از اینکه مواد دماشو از دست داد ، اون رو به ظرفی که 4 برابر این مواد گنجایش داره انتقال میدیم ( این ظرف جدید استیل نباشه لطفا ).بعد با دور تند همزن برقی 20 دقیقه مداوم مواد را هم میزنیم.مایع بعد از هم زدن 3-4 برابر میشه و مثل کف حاصل از هم زدن سفیده تخم مرغ میشه.وقتی به این مرحله رسیدید، سریعا مواد رو داخل یه قالب بزرگ مستطیل شکل بریزید و در یخچال قرار بدید.بعد از 12 ساعت میتونید مارشمالو ها رو داخل ظرف برش بزنید و تو پودر نارگیل بغلطانید. ولی باید اونها رودونه دونه در بیارید ینی نمیشه مثل ژله اون رو برگردوند.
من از زعفران و پودر قهوه و آب لبو برای رنگ کردن پودر نارگیل استفاده میکنم.

در ضمن میتونین از همین مارشمالوها برای تهیه ژله رولی استفاده کنین.
ایشالا که موفق باشین
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

مزه لوبیا


لوبیا را اول کمی در آب - و فقط یک کمی در آب- بپزید و بعد روغن مالیش کنید و بریزیدش در یک ظرف استیل توری و روی آتش کبابش کنید و آخر سر هم رویش نمک بپاشید . فوت اولش اینکه همزمان یک تکه گوشت چربی دار هم در ظرف توری بگذارید که با لوبیا‌ها کباب شود طوریکه لوبیاهایتان مزه گوشت بگیرد. فوت دومش هم اینکه نمک دانه درشت که زیر دندان بیاید بهترش میکند. فوت سومش اینکه همین کار را با نخود‌فرنگی با پوست بکنید منتها بیشتر در آب بپزیدش. فوت چهارمش اینکه یک ظرف سوی سس بگذارید کنار دستتان و لوبیاها یا نخود فرنگی‌ها را بزنید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
خوراک میگو

میگوها را از همان قسمتی که قوز دارند با چاقو آرام برش بدهید تا حالت پروانه شکلی به خودش بگیرد. بعد آنها را در روغن زیتون، نمک، فلفل و کمی شراب سفید به حال خود رها کنید تا مزه‌دار شوند. در همین فاصله در یک ظرف دیگر یک قالب بزرگ - ۱۵۰تا ۲۰۰ گرمی- کره نرم را با سیر، پیاز، رزماری و جعفری ساطوری شده مخلوط کنید، حالا یک زرده تخم مرغ و پوست لیمو رنده شده و دو قاشق غذاخوری آب لیمو اضافه کنید، بعد حدود سه چهارم یک بسته پودر سوخاری ژاپنی- که در هر بقالی موجود هست- را به این مجموعه اضافه کنید و با دست یا چنگال خوب هم بزنید
حال میگوها را توی ظرف نسبتا کوچکی که تحمل حرارت فر را داشته باشد به طوری که دمهایشان به طرف بالا باشند و آن بالهای پروانه‌ایشان ته ظرف باشند را دور هم بچینید تا ظرف پر شود. همان مایع روغن زیتون و شراب را هم بریزید رویش و بعد مخلوطی که درست کرده بودید را بریزید روی میگوها تا کاملا پوشیده شوند
فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد داغ کنید و میگوها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید- تا جاییکه میگوها
صورتی شوند و پودر سوخاری کمی طلایی شود
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2731
سوپ اسفناج


الان که ماه رمضان شده موقع افطار دلم یه سوپ می خواد که هم خوشمزه باشه هم مقوی . به نظرم اومد این باید گزینه خوبی باشه . البته هنوز خودم تستش نکردم :
مواد لازم:
* قارچ خرد شده- نصف لیوان
* پیاز خرد شده- نصف لیوان
* کره- ۲ قاشق غذاخوری
* شیر- سه و یک چهارم لیوان
* پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل- به مقدار کم
* آرد ذرت- ۲ قاشق مرباخوری
* اسفناج- یک کیلوگرم
* پنیر خامه ای- ۱۱۵ گرم

طرز تهیه:
* قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.

* ۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

* آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

* سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت ۵ دقیقه بپزد.

* اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
نان ناپلی



مواد لازم برای دو نفر :
تخم مرغ =یک عدد
آرد سفید= 150 گرم
نمک= نصف قاشق چایخوری
شکر =نصف قاشق چایخوری
مایه خمیر =15 گرم
سس گوجه‌فرنگی= نصف پیمانه
آویشن= نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون= 1/4 پیمانه
ریحان تازه چرخ شده= دو قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا= یک پیمانه
سیر و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
نخست آرد را الک کرده و تخم‌مرغ را اضافه می‌‌کنیم و مایه خمیر را به آن افزوده و هم می‌زنیم. پس از آن، روغن زیتون را به آرامی به خمیر اضافه می‌کنیم و به مدت ده دقیقه ورز می‌دهیم تا خمیر حالت چسبندگی پیدا کند. سپس آن را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم و به مدت دو ساعت در یک جای گرم نگه می‌داریم تا حجمش دو برابر شود. آن‌گاه آن را پهن کرده و سس گوجه‌فرنگی، سیر، ریحان، آویشن، نمک، فلفل و شکر را با هم مخلوط کرده و روی خمیر می‌ریزیم. در نهایت پنیر پیتزا را روی خمیر ریخته و آن را در فری که از قبل گرم شده به مدت 15 دقیقه می‌گذاریم. وقتی که روی نان رنگ قهوه‌ای به خود گرفت نان ناپلی آماده است.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کیک پنیر آناناس و قهوه بدون فر

مواد لازم

پنیر خامه‌ای 270 گرم
شکر 250 گرم
خامه فرم‌گرفته 200 گرم
نسکافه سه قاشق چایخوری
آب‌جوش 5/1 قاشق چایخوری
آناناس نگینی 400 گرم
پودرژلاتین 5/1 قاشق سوپخوری
آب آناناس نصف پیمانه
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
بادام خردشده 50 گرم


مواد لازم کف قالب

بیسکویت شکلاتی بدون کرم پودرشده 300 گرم

کره آب‌شده 125 گرم

طرز تهیه کف قالب :

این مواد را با هم مخلوط کرده و کف قالب کمربندی 26 سانتی را چرب کرده، مخلوط بیسکویت و کره را کف تابه بریزید و با دست یا قاشق فشار دهید و در یخچال بگذارید.

برای مواد میانی از مواد گفته شده استقاده کنید

طرز تهیه مواد میانی :

ابتدا آب آناناس را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید حالت اسفنجی که گرفت روی بخار آب قرار دهید تا حل شود و بگذارید خنک شود. در ظرفی پنیر خامه‌ای را 30 ثانیه با همزن هم بزنید، بعد شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. نسکافه را در آب‌جوش حل کرده و با وانیل به مایه بیافزایید. ژلاتین آب‌کرده و خامه فرم‌گرفته را نیز اضافه و مخلوط کنید. در صورت دلخواه آناناس را هم اضافه کنید. این مایه را روی مایه بیسکویتی درون قالب بریزید. سطح آن را صاف کنید و روی آن بادام بریزید و در یخچال به مدت پنج تا شش ساعت قرار دهید.

این چیز کیک جزو آن دسته چیز کیک‌هایی است که احتیاج به فر و پختن ندارد و فقط در یخچال آماده می‌شود. بنابراین راحت و آسان می‌توانید یک چیز کیک فوق‌العاده داشته باشید.

نکته:برای آب آناناس هم از آب کمپوت و هم از آبمیوه آناناس می‌توان استفاده کرد.

اگر قالب کمربندی ندارید، می‌توانید درون یک قالب معمولی را سلفون بکشید که بلندتر از قطر قالب باشد که موقع جدا کردن کیک پنیری، با کمک این سلفون کیک را از قالب در آورید.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
تیرامیسو




سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان



مواد لازم:
بیسکویت ساده – دوازده عدد
کره- 50 گرم
شیر- یک دوم پیمانه
پنیرخامه ای – 500 گرم
قهوه اسپرسو- یک پیمانه
پودرکاکائو شیرین (پودر مکمل کاکائو )– 20 گرم
خامه- 200 گرم

طرز تهیه:
کره را به مدت دو دقیقه داخل مکروویو حرارت دهید تا به صورت مایع درآید. هشت عدد از بیسکویت های ساده را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید، مخلوط کنید و کره ی آب شده را بیفزایید. شیر و پنیرخامه ای را به آن ها اضافه نموده و به مدت چهار الی پنج دقیقه مخلوط نمایید تا صاف و یک دست شود.
نصف پیمانه قهوه را نیز در آخر درون غذاساز بریزید و با مواد نیمه آماده مخلوط نمایید. در یک ظرف تیرامسیری آماده شده را بریزید. طبق عکس، مرحله به مرحله بقیه ی دسر را اضافه کنید. مراحل این کار را به این صورت می باشد که قسمتی از تیرامیسو را داخل ظرف بریزید. در یک ظرف جداگانه بیسکویت ها را با نصف پیمانه دیگر قهوه، ترکیب کنید؛ به طوری که آب قهوه فقط کاملاً داخل بیسکویت خودش را بگیرد. طبق عکس روی تیرامیسو بیسکویت ها را بچینید و مقداری خامه در هر مرحله به آن ها بیفزایید. چندین بار این کاررا تکرار کنید. تیرامیسوی آماده شده را با پودر مکمل کاکائو تزیین نمایید و به مدت دو الی سه ساعت داخل یخچال قرار دهید
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2738
پیش غذای پنیر !!!


راستش ایده این پیش غذا رو از رستوران لئون کش رفتم . و البته خودم یه تغییراتی توش دادم که به نظرم خیلی هم خوب از کار دراومد . و البته اصلا نمی دونستم چه اسمی میشه روش گذاشت .

مواد لازم :

پنیر خامه ای : 3 قاشق

خامه : 1 قاشق

گردوی خرد شده به صورت ریز : 3 عدد

سبزی معطر (مثل نعنا) خرد شده ریز: 1قاشق

نمک و فلفل : کمی

خیار رنده شده : 1عدد متوسط

نان کنجدی خشک

طرز تهیه :

پنیر و خامه را با هم مخلوط می کنیم . و گردو و نعنا و خیار و نمک فلفل را اضافه می کنیم . و با نان خشک کنجدی سرو می کنیم . این غذا را هم میشه توی منوی صبحانه استفاده کرد و هم به عنوان پیش غذای نهار و شام و یا حتی به عنوان یه عصرانه خیلی لذیذ !
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سمبوسه گوشت(پیراشکی گوشت)


مواد لازم جهت خمیر
تخم مرغ ... 2 عدد
آرد ... 500 گرم
روغن جامد یا کره ... 100 گرم
آب جوش ... 3 لیوان
زعفران آب زده ... مقداری
نمک ... به مقدار لازم

مواد لازم جهت مایه سمبوسه
گوشت چرخ کرده ... 1کیلو
فلفل دلمه ای ... 1 عدد
فلفل سبز ... 5عدد
سیر ... 3 حبه
پیاز بزرگ ... 1 عدد
سبزیجات معطر ریز شده (ترخون - مرزه - جعفری - گشنیز) ... 100 گرم
رب گوجه فرنگی ... 2 ق غ
زرد چوبه ... مقداری
پودر کاری ... 1 ق م
آویشن ... نصف ق م
فلفل قرمز یا سس تند... بسته به ذائقه
نمک ... مقدار لازم

طرز تهیه
تخم مرغ ها را هم زده روغن جامد یا کره آب جوش زعفران نمک را افزوده خوب هم میزنیم سپس آرد را اضافه کرده و خمیر را خوب ورز میدهیم روی خمیر را کشیده میگذاریم 1 ساعت استراحت کند !! پیاز فلفل سیر را خرد کرده در روغن تفت میدهیم گوشت را اضافه کرده تفت میدهیم تا آبش کشیده شود سبزیجات معطر نمک و فلفل و آویشن و کاری و زردچوبه را اضافه میکنیم هم زده رب سس تند یا فلفل قرمز را به همراه یک استکان آب اضافه کرده میگذاریم بپزد و آب آن کاملا از بین برود سپس ظرف را از روی شعله بر داشته کناری کج میگذاریم تا هم خنک شود و هم روغن آن به یک طرف جاری شود
خمیر را روی سطح آردی پهن کرده نازک با وردنه و با یک قالب گرد یا هر شکل دیگر قالب زده مواد را داخل هر تکه ریخته خمیر را برگردانده لبه ها را آب زده به صورت قطابی یا ساده لبه خمیر را میبندیم و در روغن سرخ کردنه با حرارت متوسط سرخ میکنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
طرز تهیه خمیر پیتزا




(دوستان توجه کنید این دستور خمیر پیتزا یک نوع از چندین نوع خمیری است که برای پیتزا استفاده می شود این دستور که مواد آن توسط خود من کم یا زیاد شده است به نظرم مناسبترین خمیر برای پیتزا می باشد که البته این مورد ارتباط مستقیم با ذائقه افراد دارد...)
مواد لازم :
آرد سفید ... 1 کیلو
شیر ... 1پیمانه
مایه خمیر ... 2 و نیم ق م
روغن مایع ... نصف پیمانه
( به جای روغن می توانیم از 100 گرم کره بعلاوه 1/4پیمانه روغن مایع استفاده کنیم)
نمک ... 1/2ق چ
تخم مرغ ... 1 عدد
ماء الشعیربدون طعم ... نصف پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده ... 1 پیمانه
طرز تهیه
ابتدا مایه خمیر را در نصف پیمانه آب ولرم به مدت 20 دقیقه به همراه نمک میریزیم در ظرف را بسته می گذاریم تا مایه خمیر عمل بیاید سپس آرد را در ظرفی ریخته تخم مرغ ماء الشعیر ، روغن یا کره وشیر را به همراه مایه خمیر عمل کرده اضافه می کنیم مواد را مخلوط کرده وکاملا" ورز میدهیم تا یکدست شود پس از آن در ظرف را بسته یا خمیر را در کیسه ای در بسته قرار می دهیم تا در مجاورت هوا نباشد خمیر را به مدت 2 ساعت در محیطی گرم ( دمای آشپزخانه مناسب است ) قرار می دهیم تا کاملا" پف کند.
نکات :
1. پنیر پیتزا را میتوان برای کم چرب تر شدن این خمیر از آن حذف کرد.
2. برای خوش رنگ شدن خمیر میتوانیم از یک قاشق مربا خوری زعفران آبزده در مواد استفاده کنیم.
3. برای اینکه متوجه شوید خمیر در هنگام ورز دادن آماده شده است میتوانیم با یک کارد تیز روی خمیر بکشیم اگر داخل خمیر روزنه های هوا کم بود ورز دادن کافی است.
4. برای اطلاع از عمل آمدن مایه خمیر در آب ولرم توجه کنید تمام مایه خمیر باید از کف لیوان به سطح آب آمده باشد.
5. این خمیر را به مدت 1 تا 2 ماه در کیسه در بسته میتوانید در فریزر نگهداری کنید
6. زمان پهن کردن این خمیر در سینی فر قطر آن حدود نیم سانت باشد مناسب است
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
عرقیات گیاهی و خواص آنها



عرق آویشن: مسکن – ضد سرماخوردگی – مقوی معده – معالج بیماریهای قارچی پوست – ضد ورم بینی وگلو.

عرق اسطو خودوس: تقویت کننده اعصاب – معالج برونشیت وزکام – پایین آورنده تب ونیروبخش – ضد تشنج وصرع درمان بیماریهای عصبی.



عرق بید: درمان تب های شدید ودردهای تناسلی – زردی پوست (یرقان) – تصفیه خون.

عرق بهارنارنج: تقویت کننده مغز واعصاب – نشاط آور- تقویت قلب.

عرق بادرنجبویه: ضد خستگیهای روحی – استفراغ های دوران بارداری – برونشیت وتشنج – ضد قلنج – درمان دل پیچه.

عرق بومادران: ضد ورم روده ومعده – ضد روماتیسم ونقرس – رفع اختلالات قاعدگی ودرد دوران قاعدگی.

عرق بیدمشک: تقویت کننده فلب – رفع ناراحتیهای اعصاب – ضد تپش قلب.

عرق پونه: ضد سیاه سرفه وگریپ – خلط آور- بادشکن – قابض – بازکننده عروق – ضد عفونی کننده .

چهارعرق سرد: تب بر- خنک – تقویت کننده معده.

چهارعرق گرم: تقویت کننده معده – مفید برای هضم غذا – رفع ناراحتی های روده .

عرق چهل گیاه: تقویت کننده معده – کمک به هضم غذا – بادشکن – ضد سردی – ضد تهوع واستفراغ .

عرق خارخاسک: مدر قوی – رفع سنگ کلیه ومثانه – کیسه صفرا- تصفیه خون.

عرق خارشتر: ضد عفونت مجاری ادراری – سنگ شکن – مدرقوی – ضد سیاه سرفه.

عرق رازیانه: معطر کننده – محرک – بادشکن – مدروقاعده آور- درمان بواسیر ونقرس – ازدیاد شیر مادران .

عرق زنیان: ضد نفخ معده – ضد ترشی معده – ضد عفونت – ضد انگل – بادشکن – درمان عوارض بعد از ترک اعتیاد.

عرق زیره: ضد چاقی – تصفیه کننده خون – ضد هیستری وتشنج – افزایش شیر مادران – بادشکن – هضم کننده غذا – کاهنده چربی خون.

سرکه سیب: لاغر کننده – مکمل غذا

عرق سنبل الطیب: خواب آور- مسکن – تقویت قلب – اشتها آور.

عرق شاتره: ضد خارشهای پوستی – صفرا بر- تقویت کبد – نشاط آور- ضد نفخ – اشتها آور.

عرق شنبلیله: ضد قند – تقویت قوای جنسی – نیرو بخش.

عرق شیرین بیان: درمان قاطع زخم معده واثنی عشر- ضد سرفه – صفرا بر.

عرق شوید: ضد چربی خون – جهت پایین آوردن کلسترول – ازدیاد شیر مادران – درمان لاغری

عرق کاسنی: مفید برای کبد – ضد جوش – ضد خارش – تصفیه کننده خون – کاهنده چربی .

عرق کیالک: تصفیه کننده خون – جلوگیری ازعواقب سعت کلسترول – جلوگیری ازتنگ شدن رگها.

عرق گزنه: اثر قاطع در رفع بیماریهای پوستی وجلدی – ضد چربی وقند خون – ضد خون ریزی – بازکننده عروق – مدر.

عرق گلبهار: مفید برای لطافت پوست دست وصورت – مقوی معده

عرق مریم گلی: ضد دیابت – ضد رماتیسم واسهال – ضد سینوزیت – ضد انگل – ضد نفخ .

عرق مخلصه: ملین – مقوی – دفع سموم – ضد قولنج – پاد زهر قوی مفید برای ناراحتیهای کمرو مفاصل عضلانی – تقویت معده .

عرق مورد: ضد خون ریزی – قابض روده – درمان اسهال وبواسیر- تقویت رشد مو- ضد آفت .

عرق نعنا: ضد دل درد – دلپیچه – ضد نفخ – بادشکن – تقویت کننده معده کودکان

عرق یونجه: چاق کننده – نیروبخش – معالج رعشه وناراحتی های عصبی – تصفیه خون – کاهش قند خون
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد سزار


امروز مجله آشپزی مثبت به دستم رسید . طرز تهیه دو تا چیزی که خیلی دوسشون دارم اوی مجله بود : یکی سالاد سزار و دیگری چیز کیک
مواد لازم :
کاهو : 200 گرم
نان تست : 1 عدد
فیله سینه مرغ : 5تکه
پنیر گودا : 30 گرم
هویج : 2عدد
زردچوبه:1ق چ
نمک و فلفل
مواد لازم برای سس :
سس خردل : 30 گرم
تخم مرغ : 1عدد
نمک و فلفل سیاه و قرمز
نعنا خشک : 1ق س
روغن زیتون
سیر رنده شده : 1عدد
طرز تهیه : فیله مرغ را با هویج و زرد چوبه و نمک وفلفل آب پز کنید(البته به نظر من بهتره که مرغ را گریل کنیم . یعنی مرغ کبابی) . پنیر گودا را رنده کنید و کاهو و نان تست را ریز کنید و همه مواد را مخلوط کرده و سس را بریزید.
طرز تهیه سس : همه مواد را داخل مخلوط کن ،مخلوط می کنیم .البته روغن زیتون را در انتها اضافه می کنیم.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد شوید و کالباس


مواد لازم :

شوید خرد شده : ١ لیوان

کالباس خرد شده : ٢ لیوان

ماکارونی (شکل دار) پخته شده : ٣ لیوان

نخود فرنگی : نصف لیوان

خیارشور خرد شده : نصف لیوان





مواد لازم سس :

سس فرانسوی : ١ فنجان کوچک

رب گوجه فرنگی : ١ قاشق مرباخوری

روغن زیتون : کمی

ماست چرب : ١ فنجان

نمک و فلفل و آویشن و پونه : به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا تمام مواد سالاد را با هم مخلوط می می کنیم و در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود . از طرفی مواد سس را هم با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود . و آنرا به سالاد اضافه می کنیم و می گذاریم ١۵ دقیقه بماند تا سس به خورد سالاد رود .

***
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
سالاد میوه - زمستانی






مواد لازم :

مغز پرتغال : 1 فنجان

انگورهسته گرفته : 1 فنجان

کغز نارنگی : 1 فنجان

سیب پوست گرفته شده ورق شده : 1 فنجان

موز حلقه شده : 1 فنجان

کیوی پوست گرفته شده حلقه شده : 2 عدد

خامه :

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری







سایت  آپلود عکس رایگان , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان

طرز تهیه:
آبلیمو را در ظرف سالاد می ریزیم. سیب ورقه شده را با آن مخلوط می کنیم و سپس به جز کیوی بقیه میوه ها را اضافه کرده و میوه ها را با آرامی مخلوط می کنیم و بعد خامه را در قیف با ماسوره کنگره دار روی سالاد به صورت شکوفه قرار می دهیم و سپس کیوی ها را چهار قاچ کرده، روی سالاد را با آن تزئین می کنیم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز