2726
عنوان

اشپزی*کیک*دسر*انواع سالادها*نهارخوشمزه*شام بامزه*ژله*شیرینی

| مشاهده متن کامل بحث + 598113 بازدید | 5782 پست
سلام ، خسته نباشید مامان ریحانــــــــه عزیز ، میشه لطفا طرز تهیه یک نمونه 1-پیــــترای مرغ که خیلی عالی در بیاد و طرز تهیه 2-مرغ شـــکم پر را بزارین . لطفا با ذکر جزئیــــــات . مرسیییییییی گلــــــــم

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥

 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا که مشکلت حل میشه 💕🌷

2728

همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
آرزو جون صفحه اول را ببینی فهرست را گذاشتم البته هنوز فهرست کامل نشده
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
لازانیای لقمه ای

ورقه هارو بعد از آبکش بهصورت + میذاریم و وسطشو از مایه ای که درست کردیم میریزیم
بعدش هم سس سفید و بعد هم یه لایه پنیر پیتذا بعد میبندیم دوباره روش پنیر پیتذا
خوردنش خیلی راحته
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
-هنگام پیچیدن بین هر تای لازانیا را از مواد ریختم 2-زیر و روی لازانیاهای پیچیده شده در ظرف مورد نظر را سس گوجه (روغن +رب +آب +نوک ق چ آویشن =روی حرارت گذاشته تا غلیظ شود )ریختم 3-روی ظرف را هم فویل کشیدم و بعد داخل فر و بقیه مراحل



در ضمن یه تجربه هنگام گذاشتن ورقه ها به شکل بعلاوه روی هم از قسمت پایین هر ورق لازانیا روی هم قرار دهید تا تای آنها باز نشود و اینکه لازانیای سالم (پاره نشده )را رو بگذارید .
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
کانلونی سوسیس


برا مواد توی کانلونی: یه پیاز کوچولو و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رو با هم تفت دادم و سوسیس ریز ریز شده رو هم به ماهیتابه اضافه کردم بعد سرخ شدن سوسیسا 1 قاشق رب هم به مواد اضافه کردم و از رو حرارت ورداشتم وقتی کاملا خنک شد یکم پنیر و یه تخم مرغ به موادم زدم تا چسبندگی لازمو داشته باشن(مقدار فلفل دلمه ای و سوسیس بستگی به ظرف و سلیقه شما داره)
توی ظرفمو یه لایه نازک سس سفید زدم و ورقه های لازانیا رو از وسط نصف کردم و روشون از موادم اضافه کردمو پیچیدمشون و توی ظرف چیدم بعد اینکه ظرفم پر شد رو کانلونیا هم یه لایه سس سفید زدم و با سس قرمز تزیین کردم و گذاشتم تو فر بعد 20 دقیقه پنیرشو هم اضافه کردم
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
اگر لازانیات به هم میچسبه و یا وا میره. چند کار رو موقع پختش و آبکشی حتما انجام بده :

1- آب که کاملا جوشید حتما داخلش هم روغن بریز و هم زرد چوبه

2- لازانیا رو روی هم انباشته نکن یکی یکی و به صورت ضربدری داخل آب جوش بنداز

3-موقع آبکشی سریع آب جوش را خالی و ظرفت رو از آب سرد پر کن البته فشار آب خیلی نباشه که لازانیا پاره بشه

4- یه پارچه . ترجیحا حوله روی میز یا کابینتت پهن کن و لازانیا را که از آب خارج میکنی روی حوله ها تک تک بچین.

حالا با خیال راحت زمان داری تا هر جور که دوست داری لازانیا رو داخل ظرفت بچینی.

نوش جان.
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1

اینم برای نسرین جووووووووووووووووووووووون

کیک خامه ای با شکلات چیپسی





وقتی هم مایه ی کیکم رو آماده کردم داخل قالبی ریختم که قطرش 14سانت و ارتفاعش 10 سانت بود . و چون طبقه ی بالای فر گذاشته بودم و کیکش پف کرده بود ، به گریل چسبیده بود و مجبور شدم بالای کیک رو با چاقو ببرم و صافش کنم ... شاید اگه طبقه ی وسط میذاشتم قالبم اندازه اش بود ...ولی اگه قراره شما هم طبقه ی بالای فر بذارین ظرف مناسب تری براش انتخاب کنین .

مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع یک چهارم لیوان

آرد 1و نیم پیمانه

شیر 1سوم لیوان

بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری

وانیل 1 چهارم قاشق چایخوری ( یا یک قاشق مرباخوری رنده ی پوست پرتقال )

شکر 1پیمانه ی سرخالی

خامه و شکلات چیپسی به مقدار لازم

طرز تهیه :

اول از همه زرده و سفیده رو از هم جدا کردم ... سفیده رو اونقدر با هم زن زدم که سفت بشه و از ظرف بیرون نریزه .

زرده ها رو با رنده ی پوست پرتقال و شکر زدم تا کرم و کشدار بشه .بعد روغن مایع رو اضافه کردم و مجددا زدم و بعدش هم شیر رو اضافه کرده و زدم تا یکدست بشه .

آرد و بکینگ پودر رو که با هم الک کرده بودم ، کم کم به موادم اضافه کردم و با هم زن و با دور کند زدم تا یکدست بشه ( البته از تنبلی از هم زن استفاده کردم ) وقتی موادم یکدست شد ، سفیده ی زده شده رو با لیسک به آرامی و به حالت دورانی با مایه ی قبلی مخلوط کردم تا اینکه یکدست شد . و چون میخواستم کیکم ارتفاعش زیاد باشه ، از این ظرفهای پنج تیکه لعابی در دار هستش ، سایز بزرگش رو انتخاب کردم و کفش و دیوارش رو با کاغذ روغنی پوشوندم و مایه کیک رو داخلش ریختم و داخل فری که از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه ی سانتیگراد گرم شده ، به مدت تقریبا یکساعت قرار دادم تا بپزه .

بعد از اینکه سرد شد سه برش افقی دادم و تو هر لایه اش خامه ی فرم گرفته ( از قنادی خریدم ) کشیدم و شکلات چیپسی پاشیدم ... و در انتها هم کیک رو با خامه پوشوندم و برای اطرافش ، شکلات تخته ای رو رنده کردم و برای روش ، با کمک پوست کن شکلات تخته ای رو ورق ورق کردم ، بعضی هاشون خود به خود لول میشدن و بعضی هاشون رو هم خودم لول کردم و روی کیک گذاشتم ....
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
2730